• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

AEROGRAPHER o demascheaza pe ANGIE/IOANA si este banat

Justitiarul

Banned
Reaction score
0
AEROGRAPHER scrie...

BUNA SEARA TUTUROR.

Desi nu am fost totdeauna foarte activ mi-as permite sa propun o varianta ce mi se pare foarte simpla si concreta in ceea ce priveste lamurirea lucrurilor intr-un mod cat se poate de elegant si fara comentarii din partea nimanui.
Concret,asa cum s-a facut publica aceasta lista cu nume,cred ca ar fi normal si util sa reveniti cu o lista completa dar mai ales concreta.
Astfel in dreptul fiecarui nume incriminat sa apara si un exemplu,doua pe care se bazeaza acuzatia de huliganism,etc. in felul acesta cei care chiar sunt vinovati sa poata fi cunoscuti de toata lumea si natural evitati iar cei care nu au o vina atat de mare sa nu sufere acelasi tratament doar pentru simplul motiv ca au ales sa faca parte din aceasta,pana mai ieri,frumoasa familie.
Altfel,pot exista suspiciuni serioase in ceea ce privesc acuzatiile aduse celor din lista cu pricina si daca tot vorbim de lumea civilzata,dati-mi voie sa va amintesc ca intr-o astfel de lume oricine poate acuza dar trebuie sa faca si dovada acuzatiilor.nu de alta dar vremea mineriadelor a trecut si mi-ar place sa cred ca in constiinta tututror...

Multumesc si in speranta unei constiinte curate va doresc noapte buna tuturor.

ANGIE/IOANA isi incepe criza de nervi si scrie...

daca nu te superi tu, draga prietene, despre ce TRATAMENT vorbesti? ca am mai scris de vreo suta de ori, ca oamenii aceia NU-S BANATI.
si cam despre ce mineriada vorbesti? ti se pare site-ul asta piata publica, tu esti poporu` iar eu-s obligata sa muncesc pentru tine?
de ce nu deschizi tu un forum al tau, iar eu am s avin sa-ti cer explicatii, e bine?
cum ar arata lista completa? vrei data nasterii, cele cateva zeci/sute de posturi mizere ale celor cu pricina, IPul lor si mai ce? dar stii ce? si daca as sta cateva zeci de ore sa le adun pe toate, tu sigur tot ai avea ceva de contrazis si comentat. nu?
contul tau anterior care a fost banat cum se numea?? ca sa fim democratici si transparenti, nu?

AEROGRAPHER scrie...

Speram sa putem purta un dialog civilizat,intre niste oameni civilizati si mai ales intr-un loc civilizat,nu intr-o piata publica asa cum ai afirmat dar este dreptul meu de a ma insela.
Repet,ar fi mult mai util sa ne spui concret niste nume si deasemeni o dovada clara care sa iti sustina acuzatia privitoare la acel nume si asa mai departe...altfel nu pot decat sa am in continuare indoieli cu privire la cel putin o parte dintre cei enumerati,ceea ce ce m-ar face sa cred ca in afara de intentiile cu adevarat bune exista si unele orgolii ranite ce se vor razbunate cu orice pret si mijloace, fara ca noi ceilalti sa avem posibilitatea verificarii lor,ti se pare normal?
Nu tin neaparat sa spal faptele nimanui,oricine ar fi acesta dar nici nu pot fi de acord sa murdaresc niste nume doar pentru simplul fapt ca au alte pareri la un moment dat,mi se pare unfair(nedrept,necinstit),parerea mea,ai argumente combate-ma....
Referitor la problema cu un presupus alt cont ce ar fi fost banat,vreu sa fi linistita,nu a existat niciodata si asta tu cred ca o sti cel mai bine sau cel putin ar trebui sa o sti,nu vreu sa ma gandesc ca ai vrut sa incerci sa dezinformezi pe ceilalti useri,ar fi o dovada regretabila de lipsa de profesionalism si de onestitate fata de ei in primul rand.
Daca ei considera atitudinea mea agresiva sau nepotrivita,sa ma judece ei,fiecare in sufletul sau,eu le multumesc si ii respect oricare ar fi concluzia lor....

Multumesc pentru bunavointa celor ce au avut rabdare sa citeasca dar mai ales celor care au avut curajul....sa judece.
O seara placuta ,tuturor.

Angie/Ioana scrie...

eu ma tem ca tonul cu care ni te adresezi, modul cum rastalmacesti lucrurile si drepturile pe care le ai, nu stiu de la cine, te fac un ostil forumului.
minciunile si dezinformarea crasa ce iese cu pasi repezi la iveala din postul tau, ma duce cu gandul la niste lucruri.
argumentele mele nu le impartasesc cu cineva care minte.
piata la care m-am referit, ASA CUM E CLAR, este cea invocata de tine in "mineriada" din primul tau post, sa nu-i zic atac. minerii au venit intr-o piata. despre acea piata, asa cum desigur ai inteles f clar, era vorba.
lasa atacurile pt colegii tai (care nu-s in lista publica!) ei ce mai fac, daca tu le zici pe toate? pai nu?
asa cum e clar, suntem mult prea civilizati daca dam spe mii de explicatii UNOR VADIT RAUVOITORI mincinosi, ca acum.
cam asa stii tu, care invoci civilizatia, sa vorbesti
3 din 18 cate posturi ai de toate sunt "civilizate" rau. asta e aportul valoric adus de tine pe forum in baza caruia ceri ceva de la noi......

AEROGRAPHER scrie...

Cu riscul de a deveni plictisitor ma vad dator fata de ceilalti useri sa fac precizarea ca ceea ce tu continui sa afirm cu toata responsabilitatea ca nu am avut nici un alt cont,dovada ca actunci cand au existat argumente le-ai folosit imediat (vezi postul de azi-TERRA,ora 11,30PM),desi tu poti afirma orice,problema este cum poate fi verificata afirmatia ta.....
Daca ai o singura dovada clara ca ceea ce ai afirmat este adevarat,mai afirma odata acest lucru asa cum ai facut mai sus,dar repet ca sa fiu cat mai bine inteles,daca ai dovada afirmatiilor tale oricare ar fi acestea, de verificat te asigur eu ca ma voi ocupa personal,lucru pe care sfatuiesc pe oricine se simte nedreptatit,sa il faca,daca vrea sa nu fie terfelit nevinovat si apoi sa o comunice si celorlalti,asta ca ii cunoastem mai bine pe cei pe care ar trebui sa fie cu adevarat drepti si onesti fata toti cei care le-au acordat toata increderea si consideratia si asta neconditionat.
Uneori,in viata este bine sa fi mai ponderata si intotdeauna sa ai grija sa te feresti de cine nu are nimic de pierdut.....si eu chiar nu am,nu stiu daca si tu poti fi la fel de relaxata.
Imi cer inca odata scuze celorlalti useri pentru situatia neplacuta de a fi martorii unor astfel de discutii dar sunt convins ca totul are si partea sa buna,daca erau argumente se foloseau si gata,nefiind ne invartim in jurul subiectului pana cand apare motivul unui ban sau chiar a excluderii userului indraznet de pe forum....
drept pentru care,inca odata va rog,faceti afirmatii este in regula dar probati-le altfel raman doar nivel de sueta si nu uitati,colegi useri,maine s-ar putea sa fiti si voi pe o lista a celor banati fara motive,asta este ceea ce trebuie sa va dea de gandit cu adevarat si ce posibilitati reale de a va demonstra nevinovatia aveti .....
In cazul ca voi fi banat,datorita dorintei mele de corectitudine si transparenta fata de toti userii,va asigur de buna mea credinta si onestitate in tot ceea ce am afirmat si sunt convins ca dreptul de a pune intrebari si a astepta raspunsuri nu ni-l poate lua nimeni....

AEROGRAPHER scrie...

Daca doreai sa fi corecta,ai fi lasat si postul imediat urmator pe care tocmai l-am scris dar exact cum ma asteptam nu ai avut curajul dar sa sti ca eu am avut inspiratia si le-am salvat pe toate si le-am transmis pe mail userilor pentru a sti si ei cu cine stau de vorba defapt....asa ca degeaba incerci sa manipulezi lumea,exista metode de combatere a unor astfel de atitudini....
Ceea ce ai prezentat ca fiind trei exemple,este defapt unul si unicul dealtfel,cred ca s-a incheiat pe loc dat fiind faptul ca momentul respectiv avea deja o alta incarcatura...
Daca esti asa corecta si nu ai nimic de ascuns,ai puterea sa afisezi si postul pe care nu l-ai afisat si pe acesta....repet,eu nu nu am nimic de ascuns si nici de pierdut....tu ce ai?

AEROGRAPHER scrie...

PERFECT...acum am in sfarsit si dovada clara a lasitatii,a incercarii de manipulare si a lipsei de transparenta a ta....FELICITARI...colegii mei vor avea ce citi pe mail...

AEROGRAPHER scrie...

si am o veste...am salvat cu print screen asa ca mai bine le afisezi chiar daca nu iti convin...asta ca sa nu te faci de ras definitiv si aici si peste tot,de asta ma ocup eu personal si trebuiasca sa iti pui ''demisia'' pe masa Dlui. Istrate cu care voi sta de vorba tot eu ,personal....eu nu am ce pierde tu? mai gandeste-te,noaptea este intotdeauna un sfetnic bun....

Angie/Ioana scrie...

tu vii in casa cuiva ca sa jignesti si sa faci oamenii lasi? asta e scopul tau?
mai pe scurt, ai fost banat pe vechiul forum, aici ai alt cont nou. ne facem ca nu observam.
noi aici, in casa noastra, nu avem datoria sa iti demonstram tie nimic. e clara partea asta?
trimite cate mailuri vrei, evident ca n-ai alt scop in viata, asadar aseaza-te la calc si trimite mailuri. chiar crezi ca intereseaza pe cineva?
multi useri VIP s-au plans ca le apar UNELE posturi in moderare. am postat asta pe forum de cateva ori si am spus ca este o eroare a forumului. tu nu esti VIP, deci ai mai putine drepturi setate decat ei, asadar daca ti s-a intamplat sa iti ramana posturile in moderare nu inseamna nimic.

Angie/Ioana scrie...

mai penibil decat tine nu-i nimeni, iar daca mai apare un singur post asa, dar unul singur, iti acord eu primul ban de pe acest forum, ca sa scape lumea de obsedati, frustrati si OBRAZNICI ca tine, care din lipsa de ocupatie fac printscreenuri de pe forumuri care nu-s pe placul lor, doar ca sa nu se plictiseasca. Chiar nu constientizezi PENIBILUL mai ?? avatarul iti seamana perfect. te-ai inregistrat cu mail sorina....@..... De ce vorbesti dand de inteles ca esti "activ" si nu "activa"?? mai lasa-ne cu aburelile ca suntem satui de nonvalori!
sfat: trateaza-te si get a life!!!

Angie/Ioana scrie...

ce minte de copil inconstient si rupt de realitate, isi inchipuie ca sta cineva noaptea sa vada ce posteaza aerographer .......... si ii si pasa........
ma tem ca nu vei avea viata buna cu mine aici. tu ce crezi??

MVICTOR;dupa ce Scelerata a terminat criza de nervi,vine si Victor M. Yokozuna si scrie:

Eu am impresia ca aici incepe o discutie care va duce la niste certuri inutile. Gepaco, ai vazut lista, te-ai edificat ce poate crea afisarea unei asemenea liste, chiar si incomplete. Cred ca este cazul sa-i punem punct. Cu acestea inchid acest topic. Ajunge. Nu este cazul ca administratorii si moderatorii sa se justifice in fata userilor. Cel putin chestia asta nu exista pe nici un forum, deci nici aici nu va mai exista asa ceva.

Topic inchis

oare de ce mai stau fraierii acolo? le place sa fie tratati in felul asta? daca tot au legat niste prietenii, sa-si ia gașca si sa-si faca o camera de chat unde pot discuta nestingheriti. chiar nu-i inteleg.

cei care mai stau sunt multi dintre ei din generatia veche sclavagista din epoca dictatorului.cei care s-au rasculat,au fost arsi!

mda, foarte interesante postarile/ te mai asteptam cu noutati :)

DE LA ISTRATI,DOAR CA IMEDIAT DUPA CE LE-AM POSTAT LE-AU SI STERS

uite asa se numea topicul,acum nu se mai poate accesa fiindca e la cos sau in arhiva adminilor:

aaauio.jpg

Back