• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ai spirit de observatie ?

anuk

Moderator
Reaction score
0
Unii observa dintr-o privire detalii insignifiante altii insa nu "vad" detaliile nici daca le atragi atentia. Eu, va atentionez ca poza pe care o postez nu e un simplu peisaj :P Va invit sa spuneti ce anume mai vedeti .
Aici putem ne putem verifica cum stam si ce leafa luam () vis a vis de imaginatie si spirit de observatie.

Deci.....sa purcedem.....

Nimeni nu se incumeta ? Priviti cu atentie si o sa vedeti.Un indiciu ajutator :P este vorba de bodypainting ()

Mai incercam ? Cred ca este mult mai simplu :P

Vedeti ceva deosebit in aceasta ecografie in afara fatului in curs de dezvoltare?

anuk said:
Mai incercam ? Cred ca este mult mai simplu :P

Este un cerb cu o feriga in coarne :P Se observa coarnele si un pic mai jos urechiusele .

Aceasta poza este un instantaneu deci nu e "lucrata" ia sa va vad acum daca observati tot ce este in imagine.

Eu nu renunt asa usor ,poate de data asta....... percuteaza cineva. Apropo de" cineva "nu s-ar putea ca aici sa poate intra si guestii? :p Poate le-ar placeasa se joace .Asta este intrebare pt administratorul nostru ,seful sefilor :P

Este un trunchi de copac, ce altceva mai observati ?

Corect ! Daca ai pune si tu o poza pt a ma pune in dificultate..... ce-ar f i?:P

Nu vreau sa te pun in dificultate, doar sa zambesti putin. :P

fotograf.jpg

"Fotograful canadian Andrew Knapp a dorit să le facă un cadou nepoţilor săi şi a creat o serie de instantanee inedite în care câinele Momo, un border collie alb-negru, este ascuns în peisaj.

Fotografiile au fost făcute în jurul casei lui Knapp, din Sudbury (Ontario, Canada), câinele Momo fiind integrat în aşa fel în peisaj, încât poate fi detectat doar după o observare atentă a instantaneelor, scrie Daily Mail.
...
Încearcă-ţi şi tu spiritul de observaţie şi găseşte-l pe Momo:"

http://yupi.md/fotografii-ce-ti-pun...ervatie-poti-sa-vezi-ciinele-in-imagini-foto/

momo_54.jpg

Nu stiu ce este pe horn, dar nu este cainele. Trebuie sa fie ceva mult mai simplu, se vede o mutrisoara in fata treptelor, lipita de tufisul din dreapta. :P

Parea ,dar nu era :P este in boscheti, partea dreapta ,la mijloc ,jos . Ori are limba scoasa .ori are lesa rosie un baticut sau funda ,ceva rosu, care-l tradeaza. Sper ca nu ma insel.

Da, acolo cred ca este. S-a pitit bine, aproape de centrul imaginii.

Asa cred si eu, este o pata roasie care nu are ce cauta acolo :P mai pui ceva?

In prima ar fi deasupra pietrei din stanga imaginii, in a doua ar fi in partea din spate a microbuzului.

GeoX said:
In prima ar fi deasupra pietrei din stanga imaginii, in a doua ar fi in partea din spate a microbuzului.

.....in spatele rotii din stanga :P

Back