• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Al treilea razboi mondial

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Manu,
Foarte multi prezicatori anunta pentru acest an cel de-al treilea razboi mondial. Insusi tu in mesajele tale (recunosc, cu oarecare interpretare) aduci vorba de asa ceva. Cand ai pomenit despre meteoriti eu m-am gandit la bombe. Cad din cer si fac prapad si unele, si altele.
La fel, cand povesteai despre boli ciudate, m-am gandit la atacuri bacteriologice si chimice.
Tu primesti mesaje ce se refera la al treilea razboi mondial?

De un posibil razboi,imi este frica cel mai tare... cutremurul ar fi floare la ureche pe langa razboi.

gogu sincera sa fiu nu stiu eu spun ce vad dar pot fi interpretate,in ultimul timp nu mai stiu nici eu vin imagini si atat nu-mi dau seama daca e razboi sau cutremur

Daca are cate una-doua din fiecare, nu-i bai :D

Daca are 1-2 facute de ei.... pot avea mai multe :D

O Trei scenariu al doilea război mondial a fost dezvoltat câteva decenii în urmă (a se vedea Istorie conspirativ). Două războaie mondiale au fost deja realizate, iar al treilea şi ultimul război mondial prevede un atac asupra Irak, Iran şi / sau Siria ca fiind de declanşare pentru a seta întregul Orientul Mijlociu în conflagraţie înfocat. Odată ce America este ferm înrădăcinată în Orientul Mijlociu, cu majoritate de unităţi de ei de primă linie, Coreea de Nord este de a ataca Coreea de Sud. Apoi, cu forţele Americii se întindea mult dincolo de limita, China este de a invada Taiwan. Acest lucru va anunţa la începutul primului război mondial Trei.

apa cenusie ingrosata vad e ca o pata ce se mareste (cenusa)

manuela said:

Sau poate era vorba de norul de cenusa vulcanica? Si de lava vulcanice ca "aluneca", curge la fel ca si o apa?

cred ca va ploua cenusa apa cu cenusa vedeam baltoace de cenusa ochiuri de apa cu cenusa

Vad harta romaniei in culoarea rosie si negru ,va fi doliu di sange nu ma intrebati motivul ca nu il stiu atat am vazut o fractiune de secunda.

03-18-2010, 09:30 PM (Acest mesaj a fost modifict ultima data: 03-21-2010 10:08 PM de manuela.)
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 217
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 3
0%
RE: Al treilea razboi mondial

Anul asta cred ca nu vom avea parte de recolte bogate vad fructe si legume mici cu pete,fara gust,preturile vor fi mari.animale de talie mare se imbolnavesc mai ales vaci si cai.Chiar vad pe campuri vaci f slabe ca si cum ceea ce mananca ori nu au substante nutritive ori le imbolnavesc cert e ca va fi boala intre animale si moarte.Iarba e galbena si toxica uneori.Multi oameni saraci si mai multi abatuti fara vlaga parca, sa mai spere in ceva mai bun.Multi se vor retrage la tara ,iar altii o vor lua razna.....ne ramane doar sa ne rugam ....asta apropos de cineva care ma intreba ce este de facut....

Pana acum, nu am vazut o singura rugaciune care sa dea de mancare unui om.
La munca, fratilor, daca vrem papica.

poate fi ceva minor in capit cutremure.Simt miros de praf de pusca parca ceva nedeslusit cred ca o explozie undeva sau ceva asemanator.Mai vad un praf galbui la culoarefin ca varul si un pic lucios....

Israelul a atacat o flota cu ajutoare pentru Fasia Gaza
31 mai 2010
19 oameni au murit si alti 26 au fost raniti dupa ce o flota internationala care transporta ajutoare umanitare in Fasia Gaza a fost atacata de un comando israelian. Atacul a starnit o reactie dura din partea comunitatii internationale, dar autoritatile de la Tel Aviv sustin ca navele au fost avertizate ca incalca blocada impusa Fasiei Gaza.

http://www.antena1.ro/news/extern/v...ota-cu-ajutoare-pentru-fasia-gaza-108830.html

Uniunea Europeana condamna atacul marinei israeliene asupra unei navei turcesti care conducea un convoi umanitar spre Gaza * "Este o incalcare clara si inacceptabila a legislatiei internationale", a spus presedintele Parlamentului European * Israelul a fost somat sa inceteze asediul asupra Fasiei Gaza * Alte doua vase care ar urma sa sparga blocada vor avea parte de acelasi tratament, avertizeaza Ministerul israelian al Apararii

Uniunea Europeana se implica in conflictul diplomatic dintre Turcia si Israel, care ar putea da nastere oricand unui razboi intre cele doua state. Reprezentantii UE s-au declarat socati de atacul marinei israeliene asupra unei navei turcesti care conducea un convoi umanitar spre Gaza si precizeaza ca, in acest caz, este vorba despre o incalcare grava a legislatiei internationale.

http://www.agentia.org/anchete/ue-de-partea-turciei-in-lupta-cu-israelul-3884.html

Back