• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Antetionare

Admine, vezi ca aia cu mobilul anuntau cum ca pe blog si pe forum si pe PLM si pe MSRP nu se anunta nimic, doar pe mobil :D
Vezi ca-ti fura clientii :D

Acum, sa revenim la lucruri serioase, ai auditare pe traficul de forum week-end-ul asta, de ai agitat in asemenea hal apele?

Hai ca-mi vine sa rad! Mai sus zice ”va recomand sa lasati msli si websli deschis” apoi, pe forum zice ca nu stie daca moderatorii se vor descurca sa updateze si MSLI si WebSLI, de aceea e bine sa mai trageta lumea cate un ochi pe forum SAU PE BLOG. Cum sa il crezi daca el singur se contrazice?

Intre timp s-a modificat schimbarea : admin: ”nu stiu ce o sa facem , dar serverul este solicitat la maxim

important este ca inca vibratiile nu au urcat sau nu indica producerea marelui cutremur

vreau sa retineti ca acest forum si blog in mod sigur va crapa din cauza traficului asadar orice informatie noua va fi actualizata pe MSLI si WebSLI”

antentionare? omul asta stie sa scrie si el corect? macar un titlu

iar nu ati inteles esentialul :D
"vreau sa retineti ca acest forum si blog in mod sigur va crapa din cauza traficului asadar orice informatie noua va fi actualizata pe MSLI si WebSLI”
mesajul acesta era important,de aceea se si contra singur pe forum :D
vreti forum si blog,stiti ce aveti de facut,ca eu nu am posibilitati ! =))
astept propuneri ! =)) =))

Mda, mesaj subliminal,si mai spuneti ca nu-i destept :P railor !

da io nu am spus ca ar fi prost adminel....ci numai ca pe noi ne crede asa !:D
mintea ii merge numa la afaceri,se crede inca in america.... time is money :D

Corect ,dar sa nu dauneze altora ,care ce-i drept,ar putea sa plece dim forum si sa se linistesca .

e greu,anuk. parca intuiesc adevarul,dar nu se pot dezlipi de acolo. daca totusi....

asta e situatia. cutremurul genereaza cea mai mare groaza...iar daca cineva iti intretine asta...devii docil si greu scapi de acolo.

Back