• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Atasare poze

mod1

Administrator
Reaction score
0
imaginea trebuie sa fie in format .jpg de max 150kb, asa ca trebuie redimansionata inainte de atasare.

deschideti New Reply si jos aveti New Attachment (atasament nou) si Browse( rasfoire) , pe care apasati si alegeti poza din calculator.

apasati apoi Post Replay

daca vreti sa inserati mai multe, dupa fiecare alegere cu browse( rasfoire) trebuie sa apasati Add Attachment (adauga atasament) si la sfarsit Post Replay

Attachments

• PRIMA.jpg
    PRIMA.jpg
    138.3 KB · Views: 24
  • DOUA.jpg
    DOUA.jpg
    134.6 KB · Views: 21
Daca se doreste inserarea pozei in cadrul textului, dupa ce s-a incarcat poza, se apasa butonul "insert into post"

Attachments

• atasamente.JPG
    atasamente.JPG
    37 KB · Views: 15
Gogu said:
Daca se doreste inserarea pozei in cadrul textului, dupa ce s-a incarcat poza, se apasa butonul "insert into post"

Asta asteptam .sper sa-mi iasa .Merci

dupa ce poza a fost atasata se apasa pe insert into post care se gaseste in partea dreapta jos, pentru a intoduce poza in post. apare ceva de genul [attachment=xxxx] apoi se poate scrie langa sau sub sau cum vreti. acest [attachment=xxxx] poate fi considerat ca o simpla litera, poate fi copiat, mutat, ca orice alt text.

asa arata textul
text dedesubt

Attachments

• poza.jpg
    poza.jpg
    91.1 KB · Views: 10
pentru a insera o poza de pe net, se foloseste iconita de mai jos. apasati pe ea si introduceti in caseta linkul unde se gaseste poza

Attachments

• iconita.jpg
    iconita.jpg
    45.1 KB · Views: 18
Teoretic ,as putea ,pt am prins spilul.

Practic...nu ,ca pozele chiar daca sunt de pe net, sunt jpg nu au link:D:
Multumesc, am mai invatat ceva :p

Back