• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Atentionare

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Intram din noapte aceasta intr-o noua perioada negativa, care include Europa (deci si pe noi).
Aceasta atentionare nu era emisa, daca nu exista o probabilitate destul de mare ca si pe teritoriul nostru sa fie “afectat”. (asta nu inseamna ca se va si intampla). In cazul in care aceste evenimente vor fi la noi, va vom anunta.
Mai multe informatii veti gasi pe forum, in sectiunea Informatii Saptamanale. Ele vor fi updatate zilnic.

Posted on Sunday, April 25, 2010 8:22 PM at http://ioanistrate.ro/atentionare-3/
Comments: http://ioanistrate.ro/atentionare-3/#comments

Aha, deci avem atentionare, dar nu se stie daca va fi ceva... :D
Ipocritule!

din ce in ce mai evazive informatiile adminului. eu chiar ma minunez cum inca mai pun botu unii.... sau le place, cred....:D

Vad ca eforturile voastre nu au fost zadarnice. Felicitari!

Ca dovada, ca eforturile noastre nu au fost "zadarnice", sta postarea nepotului, de ieri noapte:

Ieri 10:53 PM #2
admin
"mda... azi am avut neplacerea sa vorbesc cu avocatii care m-au informat ca avem 6 reclamatii pe cap

Din fericire pentru noi, inca este democratie, iar parerile personale nu sunt ingradite. Oricum , indiferent ce se va intampla, acest proiect va continua, iar in cazul ca legea se va schimba ne vom muta pe un alt domeniu.

Oricum, va repet desi am creat un mare TOPIC in acest sens, aici se prezinta o parere personala care poate fi interpretata gresit.

Atat pe forum, cat si pe blog (in zona footer) sunt prezentate aceste note.

---------------------

urmeaza o noapte linistita pentru Romania

s-ar putea ca de miercuri-joi sa trecem iarasi pe rosu , dar va repet nu va ingrijorati. Va voi tine la curent cu orice modificare care tinda sa va afecteze vietiile. (din punctul de vedere al dlui Istrate - ca sa nu existe confuzii). "

Bull shit!
E postare la oha, sa sensibilizeze pe cei ce pot fi sensibilizati.

cu ce scop, sensibilizarea asta, sa faca valuri, sau ce? trebuie urmarit. ciudat e ca nu prea se sesizeaza nimeni. putini sensibilosi au ramas pe la vecini...:D

Gogule, eu tot n-am inteles la ce proiect se refera adminul asta????

admin se contrazice singur ,daca se trateaza de democratie si pareri personale care nu sunt ingradite

Gogu said:
O fi vreun proiect european?!

Probabil e un proiect SAPARD.... face o sera sau o ferma de vaci....ceva de genul asta... Da! asta este....300 de Fox! (esti bun gogule....). Iar noul domeniu va fii probabil unul agricol...... o trece pe cartofi si varza....

Pai eu recunosc ca de multe ori mi se pare un 'proiect' , referat, experiment sau cum vreti sa ii spuneti (ups..referat...o fi previzionand ceva folosirea acestui cuvant?:P)....mi s-a parut de multe ori ca parca e cineva care testeaza reactiile oamenilor...ii impinge pe unii la disperare, ii calmeaza apoi, iar vine linistea, iar le mai dam putina adrenalina ca se apropie ceva...iar ii intoarcem si o dam cotita...si vedem cand se prind...
Deci e un proiect:D...nu stiu cum sa il numesc, dar mi se pare corecta descrierea:P

Back