• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Au fost alegerile fraudate?

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Au fost alegerile fraudate?
Eu nu cred. Sa va spun si de ce.
In fiecare sectie de votare, pe langa 1 observator PDL, mai era si cate unul de la celelalte partide.
Votarea s-a facut in prezenta observatorilor. La fel si numararea voturilor si incheierea procesului verbal. Restul e can can.
Mai ramane chestia cu "excursionistii". Dar de cati oameni e nevoie pentru a influenta asa ceva? Si cum ii controlezi, odata intrati in cabina?

Frauda ? Tot ce se se poate . Dilema e............cine
a fraudat mai cu spor ? :tongue:

corect anuk. cred ca s-a furat si de o parte si de alta, dar vorba lui gogu, nu intr-o masura asa de mare incat sa influenteze rezultatul final. problema care se pune e , ca moral, nimeni nu avea dreptul sa faca vre-o contestatie. dar stiti ce e ciudat, ca cei care urlau ca vor liniste, se agita acum ca nebunii, caci au de dat explicatii... mai bine-ar termina cu prostiile si s-ar pune tata pe treaba, adica sa faca guvern si sa deblocheze situatia. asa stam pe loc si e de rau.

Cu banii cheltuiti pe campania electorala si cu intregul proces de votare, ar fi putut cumpara macar o Eugenia pentru fiecare copil din tara. Ar fi fost un Craciun mai bun pentru milioane de copii care nu au motive sa zambeasca.

Back