• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Bilant la 2 ani de forum

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Salutare si La Multi Ani! forumului, multi ani plini de impliniri si de prieteni.
Stateam si ma gandeam ce anume sa scriu in acest topic. Pur si simplu nu-mi gasesc cuvintele.
Dar, vrem, nu vrem, sa incercam sa facem un bilant.
Sa trecem peste analize statistice fade, pe care oricum le puteti gasi aici http://www.premonitii.ro/stats.php si sa incercam altceva.
Acum doi ani, in urma unei "nebuneli", a luat fiinta acest forum. La inceput eram cativa, animati de o oarece doza de nebunie si, de ce nu, de naivitate.
Intre timp ne-am strans mult mai multi, animati poate de aceeasi nebunie, poate de aceeasi naivitate, dar intre timp au aparut intre noi prietenii, amicitii, glume, vorbe bune si idei geniale, dar si rivalitati, competitie, barfa si alte cele. Intr-un cuvant, aici s-a creat o comunitate virtuala, cu tot ceea ce este bun dar si rau intr-o comunitate.
Am o satisfactie foarte mare ca in jurul acestui nume, premonitii.ro, ne-am strans un nucleu de oameni ce nu prea pica pe spate in fata unor premonitii, uitandu-se cu un ochi critic, datorat in principal culturii, asupra tuturor celor ce, fara nici o urma de logica, propovaduiesc cate in luna si in soare, fara nici o baza reala.
Culmea este ca realitatea ne-a demonstrat ca noi avem dreptate.
O alta satisfactie a mea, la fel de importanta, este faptul ca in jurul aceluiasi nume de premonitii.ro s-a strans un nucleu de oameni inzestrati, oameni ale caror premonitii, profetii sau oricum vreti sa le spuneti (bazate pe cititul in horoscop, cafea, conometru' sau in influenta razelor de luna asupra papucilor de guma) au ajuns sa risipeasca ceata viitorului in nenumarate conditii.
Insa, si aici poate ma repet, cea mai mare satisfactie a mea este faptul ca impreuna am construit un loc virtual minunat, in care te poti simti bine, te poti relaxa, dar poti si sa fii provocat.
Pe aceasta cale vreau sa va multumesc tuturor si sa ne uram inca odata La Multi Ani! impreuna.

La multi ani !

..poate ar fi un moment bun la acest bilant sa vedem si exemple de premonitii care s-au adeverit sau care au ajutat pe cineva,premonitiile avand prin definitie un rol..sau altul

Back