• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

BINE V-AM GASIT!

richter

New member
Reaction score
0
Ma bucur ca am reusit sa definitivez contul si sa ma loghez. Sper sa petrec clipe placute pe site si sa putem schimba info interesante. Marturisesc ca am ajuns la voi printr-un mic popas pe site-ul lui Istrate.Acolo din motive pe care banuiesc ca le ghiciti, nu mi-am gasit locul,nici nu mi-a starnit interesul prea tare. Incercarea mea a fost de a intilni eventual oameni care sa fie apropiati de domeniul magiei,al vechilor zei ai umanitatii, Mama natura ca principiu al vietii...intr-un cuvint Wicca. Daca printre voi gasesc persoane interesante de subiect, m-as bucura sa luam legatura. Subliniez din start ca nu am nici o legatura cu tigancile ghicitoare si cu practicile vrajitoresti dubioase.Multa lume vede in genul asta de convingeri un fel de satanism sau pur si simplu inselatorie. Eu nu sint aici sa conving pe nimeni,nu fac prozelitism,pur si simplu caut oameni asemenea mei. Domeniul paranormal ma fascineaza, de aceea v-am lecturat site-ul cu interes. Va multumesc pentru ca ma primiti in rindurile voastre si va doresc o viata frumoasa si plina de lumina!
Gabriela

Salve si bine ai venit!
Wicca... suna foarte interesant... ;)

O sa postez cite ceva despre wicca la sectiunea celor fara religie,sper sa va placa.

bine ai venit, iti astept postarile cu interes. recunosc ca nu stiu mare lucru despre Wicca.

richter said:
Ma bucur ca am reusit sa definitivez contul si sa ma loghez. Sper sa petrec clipe placute pe site si sa putem schimba info interesante. (...) Mama natura ca principiu al vietii...intr-un cuvint Wicca. Daca printre voi gasesc persoane interesante de subiect, m-as bucura sa luam legatura. Subliniez din start ca nu am nici o legatura cu tigancile ghicitoare si cu practicile vrajitoresti dubioase.Multa lume vede in genul asta de convingeri un fel de satanism sau pur si simplu inselatorie. Eu nu sint aici sa conving pe nimeni,nu fac prozelitism,pur si simplu caut oameni asemenea mei. Domeniul paranormal ma fascineaza, de aceea v-am lecturat site-ul cu interes. Va multumesc pentru ca ma primiti in rindurile voastre si va doresc o viata frumoasa si plina de lumina!
Gabriela
Gabriela avem pasiuni comuna! Bine ai venit si sper sa ne imbogatim cunostintele cu noutati de la frontiera realului!

Back