• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna la toata lumea! Eu sunt Angel.

angel

New member
Reaction score
0
Buna seara! Sa ma prezint si eu ca asa este frumos :) Ma numesc Ana aka Angel.Urmand ASL pls:) : 24,F, Bucuresti. Pentru curiosi, blonda (nu mereu), ochi verzi, 1,65 si 53kg( in scadere k vine vara), maritata de 2 ani. Posed un caine ciobanesc german si un papagal nebun care striga dupa mine prin casa.(aaaaaaanaa). Deocamdata sunt somera, mai exact mi-am dat demisia ca sa pot sta cu burta pe carte pentru un important examen din toamna care vine. Desi am o lene ingrozitoare si prefer sa pierd timpul pe net.
Ce-ar mai fi de spus, ca majoritatea userilor de pe acest forum, vin si eu de la istrati. Pe multi dintre voi va cunosc virtual de pe acelasi forum sau de la Teoctist, doar ca pe cele doua aveam un alt nick, pe care prefer sa nu-l dezvalui aici. ( inca sunt la Istrate si nu vreau sa renunt la portia de ras si misto din fiecare seara :) ) Sper sa ma intelegeti.
Asa ca, sper sa ma primit cu drag, asa cum am venit si eu la voi!

Bine ai venit si apreciez "doza"de sinceritate :P

Bine-ai venit, Ana :)
Multumim pentru detalii si deschiderea cu care ”te-ai introdus” aici :D
Tocmai mi-ai dat o idee, am sa-l rog pe Gogu sa puna o optiune la inregistrare, ca cei nou veniti sa ataseze si o poza cu ei.
Asa e in trend acum, Gogu. Am vazut ca si pe forumul celalalt se poarta, deci trebuie sa tinem si noi pasul cu ultima moda :D

Back