1. O voce anunta cutremur de PASTI sau de INALTARE pg.394 (no comment)
2. Ora cataclismului este anuntata 3; 4,30; 5.30 dimineata pg395 { (ATENTIE ! intr-o zi de SAMBATA “noaptea” orele….inseamna defapt DIMINEATA (vineri spre sambata) zic eu!}
3. Branza si miel si frica de cutremur pg398(no comment)
4. Un turn de biserica inclinat cu ceasul defect si picaturi negre de ceara pe jos pg.398 (probabil un Paste indoliat pentru oameni –deoarece dimineata avusese loc cutremurul)zic eu.
5. ……un cutremur de pamant de peste7grade Richter si 11 grade pe scara Mercalli; apar in acest timp case daramate, iar pe Cornel il vad cum sta intr-o camera in fata unui bou de piatra de culoare inchisa, a fost cu el la expozitie si vrea sa-i puna motor in cap pg.397 ( BOU DE PIATRA se refera la anul BOULUI DE PAMANT -2009 –in zodiacal chinezesc arhi-cunoscut prin manifestari de genul: cutremurelor, razboaielor, surparilor de pamânt, eruptiilor vulcanice!!! Posibil din toamna inceperea si celui de-al III RAZBOI)zic eu.
6. SE CER DARE DESPRE CUTREMUR…; am dat data de 20? Pg.560 (in paranormal semnul intrebarii reprezinta nesiguranta , variabila…)
7. Vad in ceata din nou cifrele 19si 20. pg.560
8. ….Stiu si data cutremurului din Romania, ma gandesc la datele de 19 si 20, cetateanul ma atentioneaza: stii ce s-a TRANSMIS LA RADIO ————pg.567 ( NU VREAU SA COMENTEZ!)