• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cat de roman esti?

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Repede, faceti testul si postati raspunsul
http://teste.sirb.net/roman/

Sunt 51% român.
Testul zice aşa:

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)

Si la mine
Sunt 63% român.
Testul zice aşa:

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (51 - 70 de puncte)

54% si la mine, pfff.
Acelasi text.
Ma intreb, restul de 46% ce sunt :D...

Imi pare bine ca m-am nascut roman,dar cand vad in jurul meu atata rautate,parca imi pare rau ca m-am nascut roman,oare daca ma nasteam in Canada sau Australia,alta ar fi fost soarta mea?

imi pare bine ca m-am nascut romanca,mi-e bine in Romania dar m-am descurcat si in alta parte,arborez de iua nationala drapelul Romaniei fara sa gandesc ca ar trebui sa fiu platita pt asta,intotdeauna am devenit si mai patriota cand am vb cu strainii,nu ma imbat,deci nu am sanse sa ascult manele iar cu spaga,da,sunt prietena buna pt ca nu am rabdare sa astept si aici asa mere cel mai repede si fara gres
si cred ca noi,romanii,suntem binecuvantati si sub protectie divina,altfel nu rezistam...si tot datorita acestui lucru vom supravietui,indiferent ce se va intampla...bine,trebuie sa ajutam si noi un pic...

sunt ruman dar parerea mea despre romanica cam asta e, si nu numai....:D .Si cred ca multi sunt de acord cu mine .

Mindra ca sunt roman?
Nu stiu, acest sentiment daca exista, e pierdut si ascuns de dezamagire, rusine, lipsa de speranta, nesansa.
Dar poate ca, daca nu as fi fost roman, nu as fi invatat asa de bine sa traiesc decent, normal si cu folos in 'cercul' meu ().
Eu tot am intrebarea aceea: ce sunt restul de 46% () ?

Din punctul meu de vedere sunt 100% romanca ...pentru ca aici m-am nascut ....dar din pacate umilinta din jur ma face sa pierd din acest procent ...si mai e ceva la primul contact luat in alta tara cu acei straini te lovesti la inceput de aceeasi umilinta.

Back