• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cele mai mari... testicule

Cine are cele mai mari testicule ?

• omul

Votes: 1 33.3%
  • elefantul

• calul

Votes: 0 0.0%
  • greierele

• habar n-am

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3

anuk

Moderator
Reaction score
0
Cine are cele mai mari... testicule din lume?

Intrigati de aceasta intrebare, un grup de cercetatori britanici curiosi si-a propus sa descopere cel mai “macho” reprezentant al intregului regn animal. Spre surpriza multora, pe podium nu s-au calificat leii, ursii sau caii. Nici macar taurii, renumiti in imaginarul colectiv pentru virilitatea lor, nu se apropie de adevaratii “barbati” ai Planetei

anuk said:
Cine are cele mai mari... testicule din lume?

Intrigati de aceasta intrebare, un grup de cercetatori britanici curiosi si-a propus sa descopere cel mai “macho” reprezentant al intregului regn animal. Spre surpriza multora, pe podium nu s-au calificat leii, ursii sau caii. Nici macar taurii, renumiti in imaginarul colectiv pentru virilitatea lor, nu se apropie de adevaratii “barbati” ai Planetei

Eu cred ca bunelu!!! Stiti si voi cate femei "a avut". Credeti ca degeaba?

=))=)) poi la cat a " umblat" ( e drept, prin "viziuni" ), se poate sa ai dreptate. A acumulat, nu gluma :D. Si daca mai pui ca la batraneti a mai dat-o si pe ce lula lui :D ....e gorasa treaba .

Nu stiu de ce ma tem ca Nita de data asta n-a vazut bine :D: si a confundat stafidele cu ........

Buey, la bunel nu e valabila zicala cu batranete, bile crete! Celula face minuni! :D

Citind presa zilele trecute, peste ce dau? Izact peste o stire legata de subiectul nostru. Si surpriza, cine credeti ca e castigator detasat? O specie de greiere, un gen de greiere de tufis, din specia Platycleis affinis. Greierele "Super Macho" are cele mai mari testicule din lume, proportional cu talia sa. Studiile detaliate ale entomologilor din Universitatile Derby si Cambridge din Marea Britanie, au scos la iveala faptul ca testiculele greierelui mascul ocupa nu mai putin de 14% din intreaga sa masa corporala. Imaginati-va ce inseamna asta. Un barbat , cu o greutate de 80 de kg ar avea neste testicule de peste 11 kg. :D

=))=)) cum sa nu ? este primul lucru care mi-a trecut prin cap. apoi imagineaza-ti daca s-ar apleca. :D

bodo said:
=))=)) cum sa nu ? este primul lucru care mi-a trecut prin cap. apoi imagineaza-ti daca s-ar apleca. :D

=))=))=))=))

Back