• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Ceva interesant (ca sa nu zic altfel)

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Multi oameni a caror putere de intelegere a fenomenului este redusa, m-au acuzat pentru a n oara ca am postat ceva post eveniment. Doresc sa clarific acest aspect o data pentru totdeauna: Postez acele mesaje pentru cunoscatori, pentru oamenii care vor sa faca o paralela intre mesajul primit si evenimentul produs.

Totusi, nu vreau sa le raman dator acestor oameni si o fac asta pentru ultima data. Le dau un contra exemplu:

“Fidesz, formatiunea politica a lui Viktor Orban a castigat alegerile. Acesta va deveni prim ministru al Ungariei. partidul lui Orban este aliat cu Jobbik, formatiune de extrem-dreapta, de tip nazist, care cere refacerea Ungariei Mari. De asemnea, Orban s-a declarat pentru autonomia maghiarilor in Romania, pentru ca limba oficial in Harghita, Mures si Covasna sa fie maghiara, iar statul roman sa recunoasca Tinutul Secuiesc. Orban si cu Gabor Vona – liderul extremistilor de la Jobbik – au cerut Europei sa nu mai existe un separatism maghiar, iar euroregiunile sa fie structurate pe principii etnice, refacand practic Ungaria Mare in cateva euroregiuni.”
sursa: http://www.agentia.org/opinii/E-un-...a-rezultatul-alegerilor-din-Ungaria–2503.html

Foarte interesant cata vreme exista un mesaj al dl-ui Istrate si anume:
22.02.02: “Sunt intr-un bloc de 3-4 etaje, la capatul blocului, intr-o camera sau sala, deodata incepe sa se cutremure pamantul, tin in mana un cablu metalic ori un cablu electric, care taie tavanul in doua, de la rasarit la apus. In timp ce pamantul se cutremura, trepideaza, o parte din bloc crapa complet, se desprinde si o ia spre Sud cu tot cu pardoseala pe care stau eu, se inclina, aluneca, dar placa rupta se opreste in trei bare mari de fier din peretele care sta pe loc. Sar scantei pe tavan in timp ce tavanul crapa, eu trec pe partea care sta pe loc, astept sa cada. Dar deodata ma vad cum alerg pe un drum spre rasarit apoi pe o strada laterala, pareau drumuri de tara, cu pomi si garduri pe margini, la distanta o vad cum alearga si pe Aurora. In acest moment, in timp ce in Estul Romaniei este cutremur, in Vest, primul ministru al Ungariei, Victor Orban, face o vizita la Arad. Dar aud discutandu-se despre SITUATIA MILITARA A ROMANIEI si situatia generala a tarii, raportata la situatia armatei FEDERATIEI RUSE. Tot acum, aud vorbindu-se despre Mexic. Ma intreb: e cutremurul mare, sau cutremurul premergator marelui cutremur ?”

Acest mesaj e preluat de primul site facut pentru dl Istrate > http://www.cetatea.gnomes.ro/pag058.htm

Si acum va intreb …. care e parerea voastra despre aceste 2 propozitii :
- Viktor Orban a castigat alegerile. Acesta va deveni prim ministru al Ungariei (extras din primul mesaj)
- primul ministru al Ungariei, Victor Orban, face o vizita la Arad (extras din mesajul al doilea, al dlui Istrate)
….. si asta e doar un extras …

(multumesc cititoarei Oana de pe forum pentru ajutor)

Posted on Monday, April 12, 2010 7:23 PM at http://ioanistrate.ro/ceva-interesant-ca-sa-nu-zic-altfel/
Comments: http://ioanistrate.ro/ceva-interesant-ca-sa-nu-zic-altfel/#comments

Cataline, iar confunzi mancarea cu mancarimea.
In 2002 Orban era prim ministru al Ungariei. Daca nu era, poate mai discutam, dar asa...
E ca si cum as spune eu acum ca "parlamentarul Victor Ponta face o vizita la mare".

adminel nu stie istorie. Postez acele mesaje pentru cunoscatori - haaaaaaaaaaa, iar s-a scos.

sigur nu stia ca orban a mai fost prim ministru al ungariei :D
si toti userii mureau de frica,dupa realegerea lui...aoleu,vine in romania...oare se va duce si la arad ? =)) noroc ca nu mai eram printre ei la data aceea! :D

te pomenesti ca erai si vip ? ia spune,ca mor de curiozitate !:D

nuuuuuuuuu DOAMNE FERESTE .... mai infloream si eu la mesajele adminului si lui istrate :D

adrian1988 said:
nuuuuuuuuu DOAMNE FERESTE .... mai infloream si eu la mesajele adminului si lui istrate :D

Cum adik ,"infloreai " ? sustinator infocat =)) ?

Back