eu nu inteleg nimic.....copy/paste s-a dat din martie 2011 ...acum suntem in august....De ce trebuie sa gasim de fiecare data motive de cearta?! Eu chiar sunt satul de certuri.... Si sper sa incetati amandoi... E treaba fiecaruia ce face..... deoarece toti suntem liberi sa facem ce vrem .
Manuela eu imi cer scuze daca te-ai simtit jignita de afirmatiile care le-am facut in trecut.
Ma zapaciti , nu inteleg mare lucru si nici nu vreau. Da ce pot sa va zic cu siguranta, asta e manu , o recunosc. Ortografie inconfundabila, confuzia termenilor . Manu, e corectorul in vacantza? Sau ai o mica amnezie, ca ultima data (pana sa fii banata) scriai perfect
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 14
Comentarii la "Manuela vs Geo"
am o intrebare. cine sunt matiana si martin dinca si ce cauta in discutia asta?..."
martin_dinca e o valoare de patrimoniu international care iti multumeste ca l-ai amintit aici ...
mamuela arde-l pe geoics ca nu te asculta . si-a gasit nashul tu chiar crezi ca esti inzerstrata cu puteri deosebite care iti permit sa anticipezi cu precizie viitorul ? sau glumesti , ca ar fi buna de gluma ?
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.