• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Comentarii la "Manuela vs Geo"

mod1

Administrator
Reaction score
0
am o intrebare. cine sunt matiana si martin dinca si ce cauta in discutia asta?

GeoX nu înţeleg ce ţi-am făcut acum de te iei de mine şi nu mai înţeleg ce treabă am eu în povestea cu manuela!Ao

eu nu inteleg nimic.....copy/paste s-a dat din martie 2011 ...acum suntem in august....De ce trebuie sa gasim de fiecare data motive de cearta?! Eu chiar sunt satul de certuri.... Si sper sa incetati amandoi... E treaba fiecaruia ce face..... deoarece toti suntem liberi sa facem ce vrem .

Manuela eu imi cer scuze daca te-ai simtit jignita de afirmatiile care le-am facut in trecut.

Ma zapaciti , nu inteleg mare lucru si nici nu vreau. Da ce pot sa va zic cu siguranta, asta e manu , o recunosc. :D Ortografie inconfundabila, confuzia termenilor . Manu, e corectorul in vacantza? :P Sau ai o mica amnezie, ca ultima data (pana sa fii banata) scriai perfect :D

Bodo,acu nu inteleg io,ce vrei sa insinuiezi ?

Nu insinuez nica, o pun cu titlu de ceritudine. Asta e manu, macar nu mai umbla altzii pe nick-ul ei. Tot e ceva :P.

" mod1
Doar Moderator

Inscris: Oct 2009
Reputatie: 14
Comentarii la "Manuela vs Geo"
am o intrebare. cine sunt matiana si martin dinca si ce cauta in discutia asta?..."

martin_dinca e o valoare de patrimoniu international :P care iti multumeste ca l-ai amintit aici ...
mamuela arde-l pe geoics ca nu te asculta . si-a gasit nashul :) tu chiar crezi ca esti inzerstrata cu puteri deosebite care iti permit sa anticipezi cu precizie viitorul ? sau glumesti , ca ar fi buna de gluma ?:cry:

salut pe toata lumea de aici ...si rai si buni .

Back