• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Comunitate supravietuire

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Dupa cateva discutii avute cu Gogu, am decis sa propun urmatorul lucru.

Pot ajuta gratuit la infiintarea unei comunitati de persoane ce se gandesc la supravietuirea lor. In functie de mai multi factori, pot ajuta si la infiintarea unei locatii de retragere a membrilor.

Desi recunosc faptul ca sunt scceptic (90% din cei ce-si manifesta o astfel de intentie se lasa imediat de asta in momentul in care isi dau seama ca trebuie sa munceasca sau sa plateasca), m-am gandit totusi ca nu este un capat de tara pentru mine sa ajut la cristalizarea unei astfel de comunitati.
Doritorii sunt rugati sa-si manifeste interesul aici, spunand cati membri ai familiei/grupului doresc sa fie participanti si locatia aproximativa unde locuiesc.
Mai multe detalii se vor discuta in particular.

In sfarsit, te-ai lasat convins...

Si ca sa fie treaba oabla, pot ajuta si eu, gratuit, la infiintarea unei astfel de comunitati.
Nu pot oferi decat sfaturi din experienta proprie sau pot ajuta la anumite achizitii.

Bine ca ai precizat, Gogule.
Din partea mea nu va asteptati sa fiu cel ce plateste sau cel ce munceste. Pot ajuta doar la cristalizarea comunitatii si la trasarea unor linii directoare.
Eu personal nu sunt direct interesat in asa ceva, deoarece eu deja fac parte dintr-o astfel de comunitate.

pe mine m-ar intersa. familie de 4 persoane, 3 adulti si un copil.

Interesul manifestat pentru acest subiect spune multe =))

Uite aici comunitate, oare m-as adapta sa traiesc acolo? Pana cresc fetele poate ajunge net ,in rest nu as schimba nimic.

Cel mai izolat loc din România. Satul calamitat de 100 de ani, dar în care oamenilor nu le lipseşte nimic

Citiţi mai mult: Cel mai izolat loc din România. Un sat calamitat de 100 de ani dar în care oa - Reportaj > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cel...-ani-dar-in-care-oa-966429.html#ixzz1mO0Art7y
EVZ.ro

Back