• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Conspiratie cu iz de SF ?

anuk

Moderator
Reaction score
0
O noua teorie a conspiratiei ,o teorie lansata de Iran si agreata de Rusia , "afirma ca extraterestrii „inalti si albi” controleaza America"

Iranu a publicat : " Unele dintre documentele secrete ale NSA (Agenţia de Securitate Naţională a Americii) făcute cunoscute de către Edward Snowden în imensul scandal al interceptărilor, care a început acum câteva luni, demonstrează fără echivoc faptul că Statele Unite ale Americii au fost conduse în ultimii zeci de ani de către o rasă de extratereştri cu pielea albă, înalţi, care au asistat de asemenea ridicarea celui de al Treilea Reich al Germaniei Naziste încă din anii ’30."

Nici Rusi nu ramane de caruta si publica un raport prin intermediul FSB-ului său (Serviciului Secret de Informaţii), care arată fără nicio îndoială dovezi cât se poate de clare ale faptului că SUA au fost conduse de către reprezentanţii unei civilizaţii extraterestre cel puţin din anul 1945 până în prezent.

Ceea ce este îngrijorător din raportul FSB rusesc, e faptul că se spune că extratereştrii albi şi înalţi au determinat crearea unei supravegheri electronice în masă a populaţiei Pământului, care este ultima fază înaintea preluării complete a controlului asupra planetei noastre .

Cine ,ce si cum vedeti aici

Si Aici[/b]

Hai sa luam contact cu Paul Hellye sau :p Snowden, sa vedem daca confirma sau nu :P

Satul ? nu cred ca se satura asa redepe...mai are f multe urme de sters, nu se lasa. Ideea e ca nu ai cu cine vota! Pe cine sa alegi? Chiorul marinel sau Pinocchio minciunila!? Partide istoric rivale acum se pupa in bot (Iuliu Maniu saracu' se rasuceste in mormant)...Exista odata o etica, o doctrina si o platforma politica. Sustineau, luptau si mureau pentru crezul lor! Acum nu conteaza decat: "sa ies eu! sau nu cumva sa iasa ala!" Atat. Si mai dureaza generatii pana se purifica politica romaneasca. Sau ...trebuie inca o Miscare Legionara. Baietii cu cojones sa zica STOP.Pana atunci un NU hotarat votului. Asa imi exprim dispretul si dezgustul fata de tot ce inseamna politica in ziua de azi! Si in plus, e cum zice autorul: jocurile sunt demult facute, la un nivel mult prea inalt.Vot placut. :)

Back