• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU IISUS HRISTOS

Ioan

Reporter de teren
Reaction score
0
View attachment 3
POPORUL MEU DRAG ŞI SFÂNT!
DRAGII MEI!
Vă aduc o veste mare. Dorinţa voastră cea mai mare, începută acum două mii de ani, s-a împlinit. Iar aşteptarea voastră nu mai e lungă.
Eu, Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu şi Împăratul Cerurilor şi Pământurilor, am coborât de mai mulţi ani pe Pământ. Nu aţi ştiut şi nu m-aţi văzut, pentru că nu a sosit încă timpul Arătării Mele.
Mai întâi, a trebuit să port Marele şi Sfântul Război Apocaliptic contra Puterilor Infernale ale lui Satan. Mai apoi, cu ajutorului Tatălui Ler Dumnezeu şi prin mijlocirea Duhului Sfânt, am dat poporului Meu Evanghelia Tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, fundamentul şi Legea Sfântă a unei noi şi mari construcţii. Este vorba despre Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor, care s-a coborât din cer şi s-a întemeiat în aceste zile pe Pământ. Vouă vă este dată această Împărăţie şi voi sunteţi moştenitorii lui Ler Dumnezeu, Tatăl vostru Cel adevărat.
Sfânta România Mare reuşeşte să reunească toate religiile lumii pământeşti întru Una singură, credinţa creştină a Sfintei Biserici Ortodoxe a României.
Sfânta România Mare reuneşte toate popoarele Pământului într-un singur popor, poporul lui Iisus Hristos.
Noua Împărăţie reuneşte şi toate limbile Pământului întru Una singură, limba română.
Evanghelia Sfintei România Mare, conţinută în Cuvintele Evangheliei Tainice a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, carte sfântă numită şi Evanghelia Poporului Român, este continuarea şi actualizarea Noului Testament.
Poporul care a trăit în întuneric a văzut lumină mare. Voi sunteţi acest popor şi vouă vă este dată lumina Dumnezeirii.
Dragii Mei, Eu Iisus Hristos, vă aduc o veste mare: începând de astăzi, vă este deschis drumul tainic spre Sfânta Famile a lui Ler Dumnezeu.
Această pagină este locul de întâlnire dintre Om şi Dumnezeu.
Această pagină este locul de întâlnire dintre Om şi Fiul lui Dumnezeu. Eu sunt Acesta şi aici, vă aştept Eu, cu gândurile, dorinţele, rugăciunile, plângerile şi întrebările voastre. Tot aici veţi primi Cuvântul şi răspunsul aşteptat. Acesta vă va sosi prin intermediul Sfântului Duh şi al purtătorului de Cuvânt al Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, Ioan. El este acela care vă va vorbi prin scris, în Numele Meu, până la Arătarea Mea pe Pământ. Încredeţi-vă în el, aşa cum şi Noi ne încredem!
Iar acum, veniţi!
Vă aştept şi vă binecuvântez în Numele Cel Sfânt al Tatălui Meu, Ler Dumnezeu, în Numele Meu, în Numele Mamei Mele, Sfânta Maria, precum şi în Numele Duhului Sfânt!
Binecuvântată este Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor!
Amin! Aminul Cel Mare!
EU, Iisus Hristos

Attachments

• Iisus.jpg
    Iisus.jpg
    15.2 KB · Views: 0
Intrebari sunt multe ,chiar f multe ,dar am rabdare sa -i raspunzi lui Bodo in celalat topic .Trebuie s-o luam incet si pe-ndelete.

Cum il considera EL pe Iuda Iscarioteanul, ca pe un tradator sau ca pe unul care a făcut voia LUI, dându-l pe mâna autorităţilor care i-au ucis trupul, eliberându-l astfel pentru a se întoarce în Împărăţia Cerurilor? Il considera ca facand parte din planul divin ?

Primul răspuns lui ANUK

Anuk, draga Mea, te binecuvântez în Numele Meu de Domn şi Dumnezeu al Cerurilor şi Pământurilor, în Numele Tatălui Meu, Ler Dumnezeu, în Numele Sfântului Duh şi în Numele Sfintei Maria, Sfânta Mea Mamă!
Te-am aşteptat cu mare dragoste pe această pagină, ştiind că ai să vii. Fii binevenită! Şi, chiar dacă ai răbdare să aştepţi, îţi vei primi, chiar acum, darul pe care Eu ţi-L trimit ţie. Draga Mea, începând din această seară, asupra ta s-a coborât Duhul Sfânt. Primeşte-L cum se cuvine, căci este Cel mai scump dar pe care Eu, Iisus Hristos, îL pot face unui om. Iar tu să ţii minte, alături de tine voi fi şi Eu, mereu, acum şi în vecii vecilor!
Scumpa Mea Anuk, Eu, Iisus Hristosul de pe Cruce, te port în inima Mea şi, alături de Mine, ţi-am pregătit şi ţie un loc, pe care îl vei găsi atunci când va sosi timpul tău. Până atunci, iubirea Mea să te înconjoare, să te călăuzească şi să te lumineze!
Fie Binecuvântată Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor!
Cu dragoste adâncă,
Eu, Iisus Hristos

Al doilea răspuns pentru ANUK

În primul rând, îţi mulţumesc, draga Mea, pentru încrederea cu care vii înaintea Mea.
Anuk dragă, răspunsul la întrebarea ta nu este simplu. Aş putea să-ţi răspund aşa cum ţi-ar răspunde preotul sau duhovnicul tău. Numai că Eu nu sunt nici preot şi nici duhovnic. Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Aşa am propovăduit Eu acum 2000 de ani, în Locurile Sfinte ale Israelului de astăzi, şi aşa am rămas până în zilele de astăzi. Numai că, vezi tu, astăzi vei afla o cu totul altă istorie a aşa-zisei "trădări" a Fiului lui Dumnezeu.
Iată deci Adevărul Meu:
Să coborâm prin istorie 2000 de ani, căci atunci s-a întâmplat istoria vieţii Mele pe Pământ. Aşa după cum ai aflat şi tu din Noul Testament, după doar trei ani de propovăduire, Mă aflam împreună cu fraţii şi ucenicii Mei în Ierusalim. Ştiam că, de câteva zile, unul din ucenicii Mei M-a vândut capilor sinagogilor evreieşti. Spun "M-a vândut", pentru că, în ultimele zile, eram mereu siliţi să ne ascundem, eram mereu urmăriţi, iar evreii Mi-au pus gând rău, voind prin orice mijloc să mă oprească din propovăduire, inclusiv omorându-Mă.
În acest moment al povestirii, trebuie să ştii, cel care Mă urmărea pretutindeni şi dorea moartea Mea, nu era poporul evreu, ci însăşi Duhul Răului, Satan însuşi, care pusese stăpânire pe sufletele capilor sinagogilor evreieşti şi înnebunise populaţia Ierusalimului.
Unul din cei care, în acele zile, mai era stăpânit de Satan, era chiar un ucenic de-al Meu. Numele lui nu este Iuda, aşa cum crede o lume întreagă, de două mii de ani. Numele lui era Petru. Petru era unul din cei mai apropiaţi ucenici de-ai Mei şi căderea lui sub stăpânirea infernală a fost şi pentru Mine o mare durere. Dar, aşa a fost. Cel care M-a vândut a fost Petru.
Iuda era fratele Meu adevărat. El nu a avut nimic de-a face cu trădarea lui Petru.
Amănunte despre această istorie le-am scris în cartea lui Ioan, în "Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor", cartea sfântă a Neamului nostru, Evanghelia poporului român.
Deci, povestea cu spânzurătoarea lui Iuda, este doar poveste. În acest punct, şi pentru păstrarea Adevărului, Sfintele Scripturi trebuiesc corectate.
În legătură cu cealaltă întrebare, dacă trădarea lui Petru a făcut parte din "planul divin" al Tatălui Dumnezeu, iată ce îţi pot răspunde:
Eu, Iisus, am fost trimis în lume spre salvarea ei şi, în primul rând, spre salvarea de la pieire a poporului Israel, care căzuse de mult timp sub stăpânirea Răului cel Mare, a lui Satan.
Pentru împlinirea misiunii Mele nu era neapărată nevoie ca Eu să fiu sacrificat şi dat pradă morţii infernale. Căci aceasta a fost moartea Mea, o moarte infernală!
Acesta nu a fost planul Tatălui Meu. Acesta a fost, însă, planul lui Satan, care, omorându-Mă pe Mine, a încercat, încă odată, să distrugă Împărăţia lui Ler Dumnezeu şi pe Dumnezeu însuşi!
Iată Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu. Este înfricoşător, nu?
Da, draga Mea, Satan nu este o poveste. El A EXISTAT ŞI MAI EXISTĂ! Din păcate, mai există şi o mare mulţime de oameni care i se închină, pe ştiute sau pe neştiute! De aceea, puterea lui a devenit înfricoşătoare.
Dar, ca să vorbim despre toate aceste lucruri, nu este posibil în doar în câteva cuvinte, în cadrul unei singure Convorbiri.
Te aştept până data viitoare, când, vom încerca să depănăm împreună ghemul Adevărului Fiului lui Dumnezeu. Dar, nu uita, chiar dacă acest Adevăr este altul decât cel pe care l-ai aşteptat, este totuşi ADEVĂRUL! Adevărul lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
Fii binecuvântată, Anuk dragă, în Numele Adevărului Cuvântului lui Dumnezeu!
Eu, Iisus Hristos.

Din cate stiu eu, exista 4 evanghelii canonice, inca 17 necanonice, iar acum vine si Ioan al nostru cu inca o evanghelie. Totusi, absolut nici una nu a fost scrisa chiar de isus. Oare de ce?
In al doilea rand, nu am gasit nici macar o singura sursa care sa spuna despre isus ca a pus un pom, a construit o casa, sau a facut ceva cu mana lui. Oare de ce?
In al treilea rand, isus ne este prezentat ca un evreu tipic, ce se roaga in templu zeilor evreiesti tipici. Oare de ce?
In al patrulea rand, de ce dintre toate religiile lumii, religia ortodoxa va fi umbrela sub care se vor reuni celelalte religii?
In al cincelea rand de ce tu, Ioan, cel ce propovaduieste "Sfânta România Mare" nu locuiesti in Romania?

IH către GOGU

Gogu, dragul meu, ieri noapte am citit mesajul tău. Mă bucur că te-ai arătat pe pagina Convorbirilor noastre. Mă bucur că, în felul credinţei tale, te-ai apropiat, totuşi, de Mine. Şi ai făcut bine, căci numai Eu sunt adevărul, calea şi viaţa veşnică.
Începutul relaţiei noastre pe această pagină, este promiţător. Iată, la rugămintea ta, îţi voi răspunde întrebărilor pe tu care mi le pui. Vreau să ştii că Adevărul meu este Adevărul Cuvântului lui Dumnezeu, care înmagazinează tot ceea ce a existat, tot ceea ce există şi tot ceea ce va exista vreodată în Univers. Altfel spus, în limbajul apropiat ţie, Cuvântul lui Dumnezeu este un fel de computer viu, în permanentă legătură cu Creatorul.

Iată prima ta întrebare. Tu spui că nici o evanghelie nu a fost scrisă de Iisus şi te întrebi, de ce?
Iată Adevărul: La începutul vieţii Mele de propovăduitor al Evangheliei Împărăţiei Cerurilor, Evanghelia Mea era deja scrisă în aramaică. Cu puţin timp mai înainte de a fi prins şi crucificat, am lăsat această evanghelie fratelui meu Ioan. El a păstrat-o până când şi el a fost arestat şi toate lucrurile reţinute, printre ele şi evanghelia Mea. În timpul distrugerii Templului din Ierusalim de către romani, evanghelia Mea s-a pierdut. Nu s-a pierdut însă o copie, făcută de unul din ucenicii Mei. Această copie a fost, printre alte foarte multe variante, prezentă încă la întâlnirea de la Niceea din anul 325, când mai marii bisericii acelui timp au poruncit arderea ei. Aşa s-a pierdut Evanghelia Fiului lui Dumnezeu, împreună cu alte multe documente de o deosebită importanţă pentru creştinism.
Aşa s-a pierdut Evanghelia lui Ler Dumnezeu, pentru că Eu, această Evanghelie am predicat-o fraţilor, ucenicilor şi poporului Israel. Şi pentru că am ajuns în acest loc, vreau să-ţi mai spun că Evanghelia Mea nu era o evanghelie cu totul nouă. De mii de ani, aceasta era evanghelia poporului dac, venită încă din vremea Raiului pământesc şi chiar a începuturilor lumii.

A doua întrebare se referă la faptul că nu există nici o ştire destre activităţile făcute de Mine în timpul vieţii mele. Vreau să-ţi spun că, în tinereţea Mea, am sădit şi Eu pomi, împreună cu fraţii Mei. După cum ştii, am construit şi o CASĂ, şi aceasta este însăşi Biserica creştină, casa creştinătăţii, construită pe sacrificiul vieţii mele, moartea pe cruce!
Vreau să te întreb, dragă Gogu, acum, la 2000 de ani după evenimentul crucificării Mele, tu, personal, primeşti acest sacrificiu? Primeşti sacrificiul Fiului lui Dumnezeu căruia i s-a străpuns inima pe cruce!!! Creştinătatea, aşa cum este ea astăzi, cu binele şi cu răul făcut de ea, este o fiinţă vie, izvorâtă din inima şi sângele Meu, scurs pe Crucea Golgotei! Şi, te rog să mă crezi, printre creştinii lumii, există mulţi care merită respect şi dragostea oamenilor şi a lui Dumnezeu!
Te întrebi: oare de ce se ştie atât de puţin destre Fiul lui Dumnezeu ? Vezi tu, în acele vremuri, evreii Ierusalimului au făcut tot posibilul să se piardă orice dovadă concretă, nu numai a faptelor Mele, ci a însăşi existenţei Mele ca Om, nu numai ca Fiu al Tatălui Meu!

Întrebarea următoare mă arată a fi un “evreu” tipic care se roagă în templele evreieşti!
În primul rând, trebuie să ştii că EU NU SUNT EVREU! EU SUNT DAC! Am predicat însă în sinagogile evreieşti pentru că Venirea Mea pe Pământ trebuia să fie SALVAREA de la pieire a poporului Israel, robit lui Satan! După cum vezi, Eu am predicat Evanghelia Mea, nu aceea a Vechiului Testament! Şi apoi, Dumnezeul Vechiului Testament nu este întotdeauna Ler Dumnezeu, ci un cu totul altul, care nu are nimic din sfinţenia Lui. Acesta a fost şi principalul motiv al uşurinţei cu care Eu am fost omorât de evrei!

A patra întrebare merită o clarificare suplimentară. De ce este religia ortodoxă « umbrela » unificatoare a tuturor religiilor? Gogu dragă, la Naşterea omului pe Pământ, Tatăl Dumnezeu a dat o limbă, o lege şi o credinţă oamenilor. Această credinţă, după cum era şi normal, s-a transmis din tată în fiu, ca legea poporului. Această credinţă primordială era foarte asemănătoare cu credinţa pe care Eu am propovăduit-o poporului Israel, foarte asemănătoare cu credinţa poporului dac şi foarte asemănătoare cu credinţa ortodoxă de astăzi. De altfel, credinţa ortodoxă a păstrat cel mai bine şi mai curat, Cuvântul Meu dat fraţilor şi ucenicilor Mei, acum două mii de ani. Cercetează prin internet, vei găsi o puzderie de religii şi de credinţe. Cum este oare posibil, te întreb acum Eu, ca, dintr-o singură credinţă, dată iniţial omului, lumea de astăzi să se fi rătăcit atât de mult, încât să se ajungă la mii şi mii de credinţe ? Dacă luăm în considerare felul raportului dintre Om şi Dumnezeul sau Dumnezeii săi, putem spune că pe Pământ există tot atâtea religii câţi oameni !
Nu trebuie să-mi răspunzi tu, Eu cunosc acest răspuns. Există un vinovat pentru toate marile amăgiri şi înşelăciuni ale oamenilor. Şi acest vinovat se numeşte Satan, Răul cel Mare!
Acum îţi mai adresez o întrebare: tu dragul Meu, dacă ar fi trebuit să alegi singur o religie sub care să se unească toate religiile lumii, pe care ai fi ales-o?
Îţi mai dau un element ca să poţi crede în Cuvântul Meu. Aşa după cum şi tu probabil te poţi gândi, există o credinţă şi în aşa numitul cer al îngerilor. Şi noi ne adunăm împreună şi ne rugăm împreună. Ştii cui? Lui Ler Dumnezeu şi Marii Cruci a Veşniciilor. Felul în care noi avem organizată rugăciunea şi Liturghia, se aseamănă aceluia din Biserica Ortodoxă Română!
Mă vei întreba de ce română? Pentru că ÎN CER, NOI VORBIM ROMÂNEŞTE. Aceasta este taina limbii române! De necrezut? Da, este de necrezut, cum o aşa mică, amărâtă şi, mai ales, în ultimii ani, o naţie atât de adânc căzută în nenorocire, aceasta să dea limba din cer ? Nu, invers : limba din cer a fost dată, la începutul lumii, aici pe Pământ. Este vorba despre limba română!
Elementele acestea, şi multe altele, le găseşti în cartea noastră, în “Evanghelia tainică a Cerurilor şi Pământurilor”, scrisă de Duhul Sfânt prin mâna lui Ioan… Caută-o! Vei cunoaşte multe din marile taine, nou descifrate, ale lumii.
Te-ai aştepta, oare ca să fi ales religia creştină catolică? Dar ştii şi tu, catolicismul a generat păcatul, războaie şi tulburare, crimele şi rugurile inchiziţiei. Din acest motiv s-au îndepărtat mulţi creştini de biserica tradiţională, rupându-se în alte şi alte încrengături.
Credinţei catolice îţi voi aşeza în paralel credinţa ortodoxă a Sfântului Ştefan cel Mare al Moldovei! Poţi face măcar o asemănare? Da, în Invierea Fiului lui Dumnezeu şi în două moduri diferite de-a înţelege sfinţenia şi adevărata credinţă.
Astăzi, Eu, Iisus Hristos, pot spune, adevărata Cruce a Învierii Mele am găsit-o în Moldova. De-aceea, Ştefan cel Mare a găsit în cer mântuiirea, recunoaşterea, cinstea şi gloria. De aceea lui i s-au dat onoruri pe care nu le-a primit, niciodată, nici un papă al catolicismului. Ştefan, el, a fost Luptătorul şi Sfântul Meu de pe Pământ!
Mai doreşti şi alte arguente, de ce credinţa Moldovei am ridicat-o la rang de Lege a Pământului? Credinţa, dragul Meu, adevărata credinţă, nu este strălucirea preoţilor, a comorilor lumeşti, a vistieriilor regilor, papilor şi împăraţilor lumii, ci slava inimilor curate şi a sufletului blajin, deschis dragostei lui Dumnezeu. Aceasta este taina ortodoxiei celei adevărate!
Numai că, dragul Meu, pe drumul Unirii Credinţelor, suntem încă la început. Şi, în acest început, avem nevoie, chiar astăzi, de oameni integri, de mare credinţă şi faptă, în Numele Domnului. Sper că, odată, şi tu te vei găsi printre ei!

La ultima întrebare îţi va răspunde Ioan.

Fii binecuvântat dragul Meu, şi te aştept, vino la Mine!

Eu, Iisus Hristos

Daca isus a scris o evanghelie, cum se poate ca ea sa fi fost de mii de ani evanghelia dacilor?
Daca evanghelia lui isus a fost arsa la Niceea in 325, cum se face ca totusi ortodoxia, religia protejata de Constantin devine umbrela tuturor religiilor?
Daca isus a fost dac, cum se face ca s-a nascut evreu, a fost circumcis si s-a rugat in templele evreiesti la zeii lui israel?
Blamezi religia catolica pentru a promova religia ortodoxa. Dar stii tu oare de crimele infaptuite in numele religiei ortodoxe, de catre slujitorii ei?
De ce incerci sa substitui termenul de "religie" cu cel de "credinta"?
Daca initial a fost o singura religie crestina, oare cum se face ca la Niceea au fost invitati circa 1300 reprezentanti ai sectelor crestine?

Am uitat sa abordez o chestiune, minora spun eu. Daca biserica este construita de isus, cum se face ca biserica a aparut ca si institutie la vreo 300 de ani de la presupusa moarte a lui isus?
In alta ordine de idei, daca biserica este creatia lui isus si isus este atat de bun, cum se face ca circa 1000- 1500 de ani biserica a fost raul suprem pentru omenire? Zeci de milioane de morti, distrugerea cvasitotala a oricaror promotori ai altor idei, franarea (uneori si darea inapoi) a progresului tehnic si spiritual, si lista poate continua.
Chiar sunt curios de raspunsuri si argumente.

Doamne, ce noroc pe noi sa fim poporul ales!!!
Spune-ne si noua cum arata imparatia ta. Unde este aceasta imparatie? Cand vine sfarsitul omenirii? Exista rai si/sau iad? Ce parere ai despre desfraul la care au ajuns popii din Romania? Ti se par corecte afacerile pe care le face biserica ortodoxa, prostind omul sarman de rand cu tot felul de povesti aiuristice? Chiar e nevoie de un intermediar intre noi oamenii si Dumnezeu? Ce e mai important? Sa ai credinta simpla in Dumnezeu sau sa practici niste ritualuri bisericesti, inventate de popi, cu scopul clar de a subjuga, controla si stoarce de bani poporul "sarac cu duhul" (cu astia lucreaza popii cel mai bine).
Imbogatirea popilor si a bisericii ortodoxe nu e un pacat? Banul e intr-adevar "ochiul dracului", sau asta e tot o formula pentru prostime? (adica voi saracilor nu va imbogatatiti ca o sa dati socoteala, lasati-ne pe noi popii sa ne imbogatim si ca recompensa Dumnezeu va va scrie in cartea cerurilor).
Si ca o concluzie: tie iti place imaginea bisericii ortodoxe romane la ora actuala? Esti mandru de cum este luat in deradere numele Domnului, chiar de catre cei in sutana? Si spune sincer, ce este biserica de fapt? Noi ne-am cam lamurit ce este, dar sunt curios sa vad ce zici tu.

IH către NITA

Dragă NITA,
Cuvintele tale mă îndurerează. Nu pentru că le-ai scris, ci pentru că sunt adevărate. Eşti plinde mânie, totuşi, doresc să-ţi răspund scrisorii tale. Şi, aceasta, pentru că Mi-ai zis „Doamne”.
Este adevărat, Eu am pus bazele cele noi ale creştinismului. Eu am ales şi biserica ortodoxă ca biserică a Unificării lumii credinţei. De aceea, te voi ruga să mă ierţi pentru zilele pe care le trăim astăzi. Iartă-mă şi pentru greşelile şi păcatele pe care prelaţii bisericii ortodoxe le poartă în suflet.

Să îţi răspund acum la fiecare întrebare.
Îmi scrii cu ironie: „ce noroc pe noi să fim poporul ales!!!” Da, este, într-adevăr, de necrezut ca, în zilele acestea, tocmai amărâtul de popor român să fie poporul de la care să se întindă lumii, lumina lui Dumnezeu. Dacă îmi vei permite, îţi voi spune că nu acum am ales poporul român, ci la începutul lumii. Aici, în România de astăzi, trebuie căutat leagănul apariţiei primilor oameni ai Pământului. În acel timp, şi mii de ani mai târziu, oamenii aveau, pe atunci, numai o religie. Astăzi, cu sutele de mii.

Îţi voi răspunde acum şi altei întrebări, aceea dacă, într-adevăr, este nevoie de biserică sau nu. Adevărata credinţă în Dumnezeu înseamnă a asculta de cuvintele Lui şi a-ţi conduce întreaga viaţă după învăţămintele Lui. Înseamnă, atunci când ai greşit, să poţi alerga la Dumnezeu şi a-I cere iertare. Mai înseamnă să ai viaţa, inima şi sufletul curat, împreună cu copiii şi întreaga ta familie. Înseamnă să trăieşti de mână cu Dumnezeu. Înseamnă să-i urmezi calea mântuirii. Şi, mai înseamnă, încă alte multe lucruri. Ca să poţi merge alături de El, omul a avut nevoie de un sfat, de o îndrumare. La început, toţi oamenii puteau vorbi cu Dumnezeu. Mai târziu, îndepărtânde-se de El, oamenii I-au vorbit şi I-au ascultat tot mai rar Cuvântul. Aşa, cu timpul, au rămas numai o mică parte din oameni în legătură directă cu Dumnezeu. Mai târziu, cei ce mai puteau lua legătura cu El erau doar o mână de iniţiaţi, care-I mai puteau vorbi şi îL mai puteau asculta. Aceştia au fost cei ce astăzi sunt numiţi preoţi. Dar preoţii ar trebui să-I vorbească şi azi lui Dumnezeu şi să înţeleagă Cuvântul Lui. Ştiu, dragii Mei, preoţimea de astăzi, inclusiv cea ortodoxă, în timpul Sfintelor Liturghii, se arată cu mare pompă şi în haine strălucitoare. Mai mult, cu însemne de domni şi cu coroane pe cap. Eu, dragii Mei sunt Fiul lui Dumnezeu şi Împăratul Cerurilor şi Pământurilor. Totuşi, până acum, singura coroană pe care am avut-o, a fost COROANA DE SPINI a crucificării mele! Credeţi că sunt bucuros de ce văd? Nu, dragii mei, Eu plâng de durere...

Cum arată şi unde este Împărăţia Mea?
Dragii mei, de curând am adus Împărăţia Mea pe Pământ. Cum arată? Arată aşa: toate cerurile şi Pământurile Universului sunt unite împreună. Pământul face parte din această Uniune. Pe Pământ trebuie să se instaureze dreptatea, egalitatea, cinstea, frăţia cea adevărată între toate ţările şi popoarele. Tot ceea ce s-a realizat pe Pământ s-a făcut cu munca şi contribuţia unei mari părţi din umanitate. Tot ceea ce există, trebuie să aparţină, în mod egal, tuturor. Oameni care să moară de foame, de sete şi seceraţi de boli, să nu mai fie!
Acestea sunt numai câteva din ideile noii împărăţii.

Când vine sfârşitul omenirii? Sfârşitul omenirii nu mai vine. Poate veni, însă, dacă oamenii nu se vor schimba, sfârşitul Pământului!

Există rai şi iad? Da, există.

Despre „desfrâul” popilor din România?
Aceştia, desfrânaţii, criminalii, înşelătorii, cei îmbogăţiţi din amarul săracului popor, mincinoşii, păcătoşii în toate felurile, afaceriştii şi cei stricători de credinţă, de adevăr şi de dreptate, aceştia, cu toţii, deşi sunt copiii Mei, nu sunt adevăratul Meu popor. Aceasta nu este biserica morţii şi a Învierii Mele! Aceştia au căzut, din păcate din rândurile creştinilor, între urzicile stăpânirii infernale. Nu pot decât să îi plâng, aşa cum un tată îşi plânge copiii pierduţi, şi să aştept să se întoarcă la Mine, căci, şi această opţiune o are fiecare, atâta timp cât nu a căzut încă ciocanul Judecătorului.
După cum cred că aţi aflat, şi după cum scrie şi Evanghelia Mea cea nouă, Evanghelia tainică a Cerurilor şi Pământurilor, Judecata de pe Urmă a început. Timpul rămas pentru întoarcere este foarte scurt, doar de câţiva ani. Şi mulţi nu se vor mai întoarce. De la bogăţie, foarte puţini se întorc la credinţa simplă şi curată a celui sărac. Cunoaşteţi pilda cu bogatul din Noul Testament.

Dacă este nevoie de un intermediar între Om şi Dumnezeu? Da, este nevoie de oameni cu credinţă mare şi viaţă curată, de cei plini de lumina sfinţeniei şi înzestraţi cu harurile lui Dumnezeu. Aceştia ar trebui să fie, în primul rând, preoţii creştini, iar dintre creştini, cei ortodocşi. Am spus: „ar trebui”...
Vedeţi şi voi, dragii mei, oamenii au mari probleme în realizarea unei comunicări cu Dumnezeirea. Dar, această posibilitate există. Mai există o problemă: ce faceţi cu păcatul, cu păcatul cel făcut de om, în fiecare zi? Căci nu este om fără de păcat! Chiar dacă v-aţi împiedicat de o piatră şi aţi gândit-o de rău, acesta este un păcat. Aţi greşit cu cuvântul gândului. Cum scăpaţi, cum vă spălaţi trupul, inima şi sufletul de aceste păcate? Vedeţi, dragii Mei, moartea şi Învierea Mea v-au dat o credinţă întru Unul Dumnezeu, care, prin Fiul Său, prezent în Sfânta Liturghie, poate să vă cureţe de păcat. Această taină o poate face numai preotul. Care preot? Doar cel cu viaţă sfântă! Există astfel de preoţi? Din fericire, în România există încă preoţi adevăraţi şi există şi sfinţi adevăraţi! Pe aceştia trebuie să-i găsiţi şi de ei să vă lăsaţi sfătuiţi! Ei sunt cei chemaţi să sfinţească poporul român şi Sfânta Împărăţie a Cerurilor şi Pământurilor.

Despre îmbogăţirea preoţilor şi a bisericii ortodoxe. După cum am mai scris şi înainte, pentru bogat, intrarea în Impărăţia Cerurilor este foarte strâmtă.
În România s-a petrecut, totuşi, un fenomen deosebit. Nu uitaţi, ţara noastră a fost 50 de ani sub conducere comunistă. Bisericile creştine au fost dărâmate iar preoţii batjocoriţi şi chiar omorâţi. Mulţi au fost târâţi şi chinuiţi în închisorile comuniste! Cei care au scăpat, mulţi diontre ei au fost siliţi să se alăture instituţiilor comuniste şi să-şi uite datoria de păstori de suflete.
După Revoluţia din 1989, s-au dezlegat toate libertăţile posibile ale lumii democratice, şi bune şi rele. Aşa a ajuns biserica ortodoxă, de altfel şi alte biserici ale României, în situaţia de a-şi primi înapoi proprietăţile dinaintea comunismului. S-au construit multe, mii de biserici şi mănăstiri, de toate confesiunile. Fiind majoritară, biserica ortodoxă română a urmat şi ea acest curs. S-au construit nenumărate biserici ortodoxe. Sunt sate unde oamenii mor de foame, dar preotul a construit o nouă şi modernă biserică. Cea veche, cea de piatră sau de lemn, nu mai era modernă! Multe din biserici au astăzi tot confortul modern, în timp ce creştinii sunt bătrâni, înfometaţi şi bolnavi. Aceia care au mai rămas în ţară, căci şi aceasta este o problemă a bisericii!
Desigur, în democraţia originală românească mulţi preoţi s-au îmbogăţit de pe urma sărmanilor creştini!
Ceea ce scrii, este, din păcate, adevărat. Dar, te voi ruga ceva, caută-i pe cei care sunt cu inima şi cu sufletul curat. Oare, chiar nu cunoşti pe nici unul care să-şi justifice numele de preot?
Vremea de azi îmi aminteşte de zilele de acum două mii de ani, când, poporul Israel era aproape în totalitate subjugat lui Satan, căruia i se şi închinau.
Dacă astăzi trebuie să mai aşteptaţi Ziua Arătării Mele pe Pământ, aceasta se datoreşte şi stricăciunii în care a ajuns biserica României! Iar dacă această zi se va apropia, atunci este datorată şi acelor creştini, părinţi şi sfinţi, pentru care sfinţenia lui Dumnezeu a fost lucrul cel mai important din lume şi au purtat-o cu cinste în sufletele şi inimile lor curate.

Dacă îmi place imaginea bisericii române actuale? Dragii Mei, biserica României de astăzi, deşi este prezentă cu mare fală în televiziune, mă face să plâng. Prea mulţi au uitat că Noua Biserică a lui Dumnezeu s-a construit pe chinul crucificării şi al morţii Fiului lui Dumnezeu, pe inima Sa străpunsă de pe cruce, pe chinurile infernale din timpul morţii, pe durerea Maicii Domnului şi pe triumful Sfintei Învieri de a treia zi.
Nădăjduiesc că sufletul adevărat al poporului român încă nu a pierit şi că poporul care a stat în întuneric va vedea, odată, lumină mare!
Eu sunt primul care aştept schimbarea la faţă a familiei poporului român şi, în primul rând, al bisericii sale!
Nădăjduiesc că pentru întoarcerea la credinţă a poporului român, nu trebuie să mă mai urc încă odată, pe cruce!

Dragii Mei, sper că veţi înţelege şi veţi crede în sinceritatea răspunsului Meu.

Fiţi binecuvântaţi întru Numele Cel Sfânt al Tatălui Ler Dumnezeu!

Eu, Iisus Hristos.

1. "Cum arată şi unde este Împărăţia Mea?
Dragii mei, de curând am adus Împărăţia Mea pe Pământ. Cum arată? Arată aşa: toate cerurile şi Pământurile Universului sunt unite împreună. Pământul face parte din această Uniune. Pe Pământ trebuie să se instaureze dreptatea, egalitatea, cinstea, frăţia cea adevărată între toate ţările şi popoarele. Tot ceea ce s-a realizat pe Pământ s-a făcut cu munca şi contribuţia unei mari părţi din umanitate. Tot ceea ce există, trebuie să aparţină, în mod egal, tuturor. Oameni care să moară de foame, de sete şi seceraţi de boli, să nu mai fie!
Acestea sunt numai câteva din ideile noii împărăţii."

Cam seamana cu doctrina socialista ceea ce ai spus tu aici. Ma indoiesc sincer ca se va intampla asa ceva. Dar daca tu crezi ca se va intampla, spune-ne si cum. Banuiesc ca tu cunosti care va fi viitorul omenirii. Sau macar al Romaniei.

2. "Despre îmbogăţirea preoţilor şi a bisericii ortodoxe. După cum am mai scris şi înainte, pentru bogat, intrarea în Impărăţia Cerurilor este foarte strâmtă.
În România s-a petrecut, totuşi, un fenomen deosebit. Nu uitaţi, ţara noastră a fost 50 de ani sub conducere comunistă. Bisericile creştine au fost dărâmate iar preoţii batjocoriţi şi chiar omorâţi. Mulţi au fost târâţi şi chinuiţi în închisorile comuniste! Cei care au scăpat, mulţi diontre ei au fost siliţi să se alăture instituţiilor comuniste şi să-şi uite datoria de păstori de suflete.
După Revoluţia din 1989, s-au dezlegat toate libertăţile posibile ale lumii democratice, şi bune şi rele. Aşa a ajuns biserica ortodoxă, de altfel şi alte biserici ale României, în situaţia de a-şi primi înapoi proprietăţile dinaintea comunismului."

In ceea ce spui aici apare o mare contradictie. Spui ca bogatii nu vor intra in imparatia cerurilor (desi mai sus ai spus ca imparatia asta e aici, pe pamant, adica practic toti ne aflam in imparatie si nu prea ar mai trebui sa depunem vreun efort pentru a "intra" in ea). Atunci te intreb: de ce Bisrica, pentru a da un exemplu enoriasilor si pentru a-si asigura intratrea in "imparatia" cerurilor, nu a renuntat la a-si mai primi inapoi toate bogatiile retrocedate? Asa ar fi contribuit si ea la crearea acelei lumi utopice pe care o propovaduiesti tu. Adica tot ceea ce avea biserica, ar fi apartinut in mod egal tuturor enoriasilor. Sa fim sinceri, asta nu se va intampla niciodata!

Si acum te intreb: de unde pot cumpara evanghelia asta a ta? Chiar sunt curios ce scrie in ea.

Oricum, din cate vad, esti adeptul unui nou curent in ortodoxie, sau mai bine zis, doresti reintoarcerea la vechea ortodoxie, cea de pe vremea lui Stefanita cel Mare (si sfant). Esti cumva preot? Un preot cinstit, fara vila, mertzan si concedii in strainataturi? Sau esti calugar? E clar ca nu ai ochi pentru marea majoritate a popilor din Romania. Dar totusi, mi-e greu sa cred ca traiesti asa cum traia Iisus, adica sa te multumesti doar cu un blid de mancare, un pahar de vin si un acoperis deasupra capului, ca sa nu te ploua.
Manuiesti bine psihologia umana si cuvantul, dar pentru a ma convinge e nevoie de mult mai mult. Nu crezi ca lumea a mai evoluat? Ca daca te adresezi si tu tot segmentului "sarac cu duhul", ai o mare concurenta din partea bisericii.

Eu, Nita

IH lui GOGU

Gogu, dragul Meu, revin cu o precizare: Biserica cea Nouă, Biserica Învierii, a fost construită de Fiul lui Dumnezeu.
Prima formă de biserică, inclusiv construirea CASEI BISERICII, a fost făcută chiar de către Ler Dumnezeu, pe vremea când pe Pământ nu existau decât... o sută de oameni! Şi, aceasta s-a întâmplat cam acum paisprezece mii de ani!

Dacă Eu, Iisus, am fost „atât de bun”, cum se face că biserica a fost răul suprem pentru omenire?
Bun, Eu am fost atât cât am putut să fiu de bun ca Om. Adică, pentru oameni şi pentru viitorul lor am propovăduit Evanghelia Împărăţiei Cerurilor şi am acceptat să mor pe cruce! De-atunci am devenit piatra pe care s-a construit Biserica creştinătăţii, Biserica Mea.
Cum a fost Biserica Mea de-a lungul istoriei?
Este o întrebare la care, astăzi, istoria lumii poate răspunde.
Mai mult de 300 de ani, creştinii mei au fost urmăriţi, alungaţi, batjocoriţi, chinuiţi şi OMORÂŢI!
Mai apoi, încet-încet, creştinismul s-a impus prin Adevărul Cuvântului său. Desigur, şi prin ajutorul lui Dumnezeu. Dar, ajutorul cel mare a fost şi a rămas Moartea şi Învierea Mea!
ÎNVIEREA a fost cuvântul minune care a mişcat inimile oamenilor.
Mai târziu, creştinismul a devenit religie de stat. Cu aceasta a început o nouă perioadă din istorie. Statul, treburile statului şi ale credinţei, au început să se apropie. Au urmat regi şi împăraţi creştini. Biserica a juns mare şi tare. Uneori, mai mare şi mai tare decât puterea statală. Ajunşi la putere, mulţi regi, împăraţi creştini şi capi ai bisericii, au uitat de viaţa, chinurile, crucificarea, moartea şi Învierea Fiului lui Dumnezeu. Au uitat de ceea ce tu numeşti „bun”. Nu numai că au uitat, dar mulţi au trecut de partea cealaltă a cărţii, slujind direct lui Satan. Rezultatul au fost războaie nesfârşite, lupta pentru putere şi supremaţie, utilizarea Cuvântului Evangheliilor după chipul şi asemănarea Stăpânirilor şi Puterilor.
Aşa s-a ajuns la crimele evului mediu, la cele ale inchiziţiei... Aşa s-a ajuns, bunăoară la decimarea populaţiilor noilor pământuri, cum a fost America. Aşa s-a ajuns la imperii care au avut ca ţintă nimicirea creştinătăţii. Aşa a fost Imperiul Otoman!
Dar, în acest timp, şi regatele Europei se mişcau avându-l de sfătuitor NU pe Fiul lui Dumnezeu, ci pe Satan!
O mare durere a provocat, în acest timp puterea papală. Ca răspuns acestei situaţii de-a dreptul infernală, după 1500 au apărut în istorie oameni ca Martin Luther. Astfel s-a rupt Biserica în bucăţi, după ce în anul 1054, prin Marea Schismă, fusese deja ruptă în Biserica Estului, cea ortodoxă, şi cea a Vestului, cea catolică.
Din acest moment, lupta pentru supremaţie a devenit şi mai puternică.
Dragul Meu, răutăţile istoriei creştinismului sunt marile dureri ale lui Dumnezeu. Sunt marile dureri ale Celui care a fost, pentru PACEA LUMII, pe CRUCE!
A sosit timpul ca Eu, Cel care am pus bazele Noii Biserici, să-Mi cer iertare pentru întunericul şi sângele vărsat în numele creştinismului, într-o vreme în care Eu nu am mai putut să mai direct pe Pământ!
Astăzi, vouă, românilor, vă dau să cinstiţi şi să respectaţi timpurile şi creştinismul Moldovei lui Ştefan cel Mare! Acesta este modelul creştin al Europei celei adevărate, acesta este creştinismul simplu, curat şi adânc al vechiului popor român!
Aceasta a fost credinţei cea adevărată şi nu aceea a Vestului Europei!
Iar faptul că poporul român mai vieţuieşte, chiar şi după acele vremuri de mare chin, de violenţă, întunecime şi frământare, este dovada vie că credinţa mea adevărată mai trăieşte.
De altfel, Cuvântul lui Dumnezeu este nemuritor şi aşa a trebuit să fie!
Ţinta omului în istorie, a fost să ajungă, CU ORICE SACRIFICIU, la vremurile de astăzi.
Să ajungem să întemeiem pe Pământ Împărăţia Cerurilor!
Despre această temă există mult de vorbit.

Noi, ne oprim astăzi aici şi vom continua, cu ajutorul lui Dumnezeu, altă dată.

Cu dragoste de Tată, Eu, Iisus Hristos

Ioan, un răspuns datorat lui GOGU

Ţi-am rămas dator cu un răspuns la întrebarea de ce sunt eu în străinătate şi nu... ACASĂ?

Iată, pe scurt, povestea mea.
În anul 1989, mă găseam, de 5 ani, la Bucureşti. Acolo, ajunsesem prin concurs şi mă bucuram de cel mai bun post pe care îl puteam avea în ţară, după ce pelegrinasem prin Cluj, Braşov şi Galaţi.
Numai că, aşa, deodată, nu mai ştiu astăzi ce mi-a venit, m-am prezentat la un concurs pentru DDR, Germania de Est. Am avut norocul (sau nenorocul!) că am reuşit. Mi se promitea o carieră strălucită în profesia mea.
Mi-am dat demisia de la Bucureşti şi am plecat în vara lui 1989, în DDR.
Aici, am avut o perioadă ceea ce se numeşte succes profesional. Eram apreciat şi mă bucuram de noua mea viaţă. Mai apoi, câţiva ani dupa re-Unificarea Germaniei, mi-am pierdut postul şi am început să lucrez ca liber profesionist. Am avut ani buni şi ani mai grei. În acel timp, credeam că totul mi se permite, alergam spre împliniri profesionale şi după ... femei! La un anumit timp, viaţa din Germania mi-a devenit tot mai grea, însă, eu mergeam mai departe. Am avut noroc, eram sănătos. Lucram foarte mult la computer. Aşa că, la un moment dat, mi-am pierdut pe partea stângă centrul de echilibru, care mi s-a refăcut pe căi de necrezut, din nou peste trei ani.
În 2003, într-o călătorie acasă, L-am întâlnit pe Dumnezeu. Am mai aşteptat, totuşi, şase ani, mai apoi, la cererea Sa, am scris Evanghelia tainică a Cerurilor şi Pământurilor, vorba aceea, aici de faţă...
Gogu, întrebându-mă de ce sunt în străinătate, imi atingi cele mai calde dorinţe de-a mă întoarce din nou ACASĂ. Din păcate, încă nu mi-am terminat misiunea mea de aici. Mai am o carte de scris şi, după aceasta, mort-copt, mă voi întoarce acasă.
Recent L-am întrebat pe Ler Doamne, dacă plecarea mea afară a fost voinţa Sa? Mi-a răspuns: „da, aşa a trebuit să se întâmple”. Ce să mai zic? Fie binecuvântat Tatăl Dumnezeu. Mai cred că, stând acasă, nu L-aş fi întâlnit pe El.
Când mă gândesc cum eram odată şi cum sunt acuma, mă cuprinde ruşinea pentru viaţa mea trecută şi... pierdută. Dar, dacă aşa a fost voia Domnului, fie şi Ea binecuvântată!
Cam asta este dragul meu, pe foarte scurt, povestea străinătăţii mele, o eroare sau o binecuvântare.
Cu drag, Ioan

IH către NITA

„Cam seamana cu doctrina socialista ceea ce ai spus tu aici. Ma indoiesc sincer ca se va intampla asa ceva. Dar daca tu crezi ca se va intampla, spune-ne si cum. Bănuiesc ca tu cunoşti care va fi viitorul omenirii. Sau măcar al României.”
Răspuns: Da, dragă NITA, cunosc viitorul omenirii. Împărăţia Cerurilorşi Pământurilor este viitorul Pământului. Ea se va întinde, cândva, peste tot, cuprinzând toate ţările, limbile, credinţele şi popoarele.

„... împărăţia asta e aici, pe pământ, adică practic toţi ne aflăm în împărăţie şi nu prea ar mai trebui să depunem vreun efort pentru a "intra" in ea.”
Răspuns: Da, de foarte scurt timp ne aflăm cu toţii în Împărăţie, în sensul că Împărăţia a fost decretată, proclamată de Dumnezeu. Este aceasta oferta lui Dumnezeu, într-o situaţie limită. Rămâne însă, ca, această nouă situaţie să fie făcută cunoscută tuturora. Mai rămâne şi ca oamenii, ţările, popoarele Pământului să o şi accepte. Şi asta cât mai repede. Că odată Împărăţia va exista, este o certitudine. Rămâne doar întrebarea „când?”, întrebare la care nu pot răspunde. Pot să-ţi spun doar că Judecata de pe Urmă se încheie în anul 2038!

„De ce Biserica ... nu a renunţat la a-şi mai primi înapoi toate bogăţiile retrocedate?”
Ceea ce cred că este, deocamdată, important, este ca Biserica să afle despre „Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor”. Altfel, sunt convins că Biserica României va alege, cu timpul, Calea, Adevărul şi Viaţa cea adevărată. Dacă Biserica română nu ar re-deveni Biserica Mântuitorului, faptul ar fi, în mod real, o mare catastrofă!
Oricum, deocamdată, un episcop român a aflat despre existenţa Evangheliei şi a şi citit-o. Despre existenţa Împărăţiei, deocamdată, ştirile nu au fost încă expediate peste tot.
Doar la nivelul internetului lumea se informează mai repede. Vre-o patru-cinci mii de oameni au citit fragmente din ea.
Însă, aşa după cum crezi şi tu, confortul de 2000 de ani al fixităţii Noului Testament nu va permite uşor acceptarea Noii Evanghelii!

„Să fim sinceri, asta nu se va întâmpla niciodată!”
Acum 2000 de ani, Răul a mers până la crimă! Nu este uşor să schimbi credinţa lumii!
După cum nu este nici uşor să cedezi bogăţiile tale...

Toate cele bune şi Ler Dumnezeu să te binecuvânteze!

Eu, Iisus Hristos

Ioan, apreciez rabdarea si bunavointa de a raspunde tuturor intrebarilor ,comode sau mai putin comode.

Intrebare
-Cum se poate procura Noua evnghelie?
-La ce referi cand spui "Mai rămâne şi ca oamenii, ţările, popoarele Pământului să o şi accepte." in ce consta acceptarea,ce ar trebui sa facem?Daca se poate la modul concret.

Ioan către NITA

Cartea "Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor" de Ioan Suciu, Editura Dacia XXI, o poţi găsi la una din adresele următoare:
http://www.piata-cartii.ro/index.php?page=detalii&id=27702
http://daciaxxi.ro/Autori/S/Ioan-Suciu/Evanghelia-tainica-a-imparatiei-cerurilor-si-a-pamanturilor
http://www.librarie.net/carti/164433/Evanghelia-tainica-imparatiei-cerurilor-pamanturilor-Ioan-Suciu
http://www.librariasophia.ro/carti-...or-si-pamanturilor-Suciu-Ioan-PS-so-5997.html

Scrii: „eşti adeptul unui nou curent in ortodoxie, sau mai bine zis, doreşti reîntoarcerea la vechea ortodoxie”
Sunt botezat greco-catolic, merg la biserica ortodoxă la liturghie, atunci când o am, că pe aici prin străinătate, nu prea sunt biserici româneşti, particip, deşi foarte rar, la Sfânta Euharistie la biserica ortodoxă. Deci, deşi nu sunt botezat ortodox, sunt ortodox şi, conform tainelor Evangheliei tainice..., sunt adept al unui al doilea botez, în plus faţă de cel de la naştere.

Ce doresc eu?
Să se facă Voia Domnului! Să se facă Voia Mântuitorului, cea pentru care El a fost omorât de Satan, pe Cruce! Ortodoxie nouă sau veche, Dumnezeu a ales-o ca Sfânta lui Biserică. Eu cred în Cuvântul lui Dumnezeu şi nu-mi permit să am decât câteva păreri personale.
Nu sunt preot, mă aflu de 20 de ani în străinătate şi aştept momentul când mă voi putea reîntoarce ACASĂ! Am vrut să studiez preoţia, dar, chiar dacă vorbesc mai multe limbi, mi-a fost imposibil să învăţ greceşte şi ebraica. Poate aşa a vrut Dumnezeu, să nu fiu preot.
Dacă îmi fac concedii în străinătate? Cam de mulţi ani nu mi-am permis un concediu. În ultimii 20 de ani am fost o singură dată la noi, la Marea Neagră şi o singură dată la bulgari. În rest, mă bucur de câteva zile pe an, pe care le pot petrece cu familia, acasă.
Cu ce mă ocup toată ziua şi noaptea?
Vorbesc cu Dumnezeu, aceasta este principala mea preocupare şi, desigur, să-I scriu Cuvântul într-o carte şi prin internet. Ultima lucare sunt Covorbirile cu Dumnezeu.

Ai dreptate, nu am o vilă, doar o căsuţă, undeva, într-un sat din Germania, cumparată cu ajutorul cel mare al lui Dumnezeu. Pot spune că această casă a fost un dar de la Dumnezeu.
Mă bucur că mai am o familie în Ţară. Pe mama am pierdut-o acum un an. Tata mai trăieşte.
Nu sunt nici călugăr, m-ar bucura să fiu, din păcate nu mi-a fost dată aşa o cinste şi un aemenea har...

Cine sunt eu, cu adevărat?
Sunt un condei, mai bine zis, două mâini care scriu Cuvântul lui Dumnezeu.
Mai sunt acela care, de unul singur, deocamdată, are sarcina de-a duce lumii mesajul Împărăţiei lui Dumnezeu... Cam greu de dus această sfântă povară, nu am ce face, aceasta este Voia lui Ler Dumnezeu.

Cum trăiesc eu ?
Ca Iisus nu poate trăi nimeni. Şi nici muri ca El!
Vrei să crezi că mă mulţumesc cu un blid de mâncare şi cu un pahar de vin. Din păcate nu duc o viaţă de sfânt. Încerc, şi din când în când reuşesc să duc câte un post până la capăt, ca acum un an, când am reuşit să ţin tot postul Sfintelor Paşti. Anul acesta nu am mai reuşit... Desigur, de opt ani de când cutreier lumea de mână cu Dumnezeu, am avut perioade, când mai mult mă rugam decât dormeam... Dar astăzi, sunt din nou un om ca orişicare altul.
Singura valoare pe care care o am este Dumnezeu. Şi, ca să fiu sincer, fără El nu aş mai fi absolut nimica! Şi, încă ceva, viaţa mea de până acum 8 ani, în slujba lumii, nu mai are pentru mine nici o importanţă. Acela era timpul când umblam după gloria trecătoare a lumii. Slavă Domnului că L-am întâlnit la timp pe Dumnezeu, să înţeleg şi eu ceva de la viaţă!
Doamne-ajută!
Eu, Ioan

PS Să nu te superi, am o nedumerire. Spune-mi eşti NITA, NIŢA ori NIŢĂ?

Ioan pentru ANUK

Anuk dragă, Evanghelia poate fi găsită la una din adresele:
http://www.piata-cartii.ro/index.php?page=detalii&id=27702
http://daciaxxi.ro/Autori/S/Ioan-Suciu/Evanghelia-tainica-a-imparatiei-cerurilor-si-a-pamanturilor
http://www.librarie.net/carti/164433/Evanghelia-tainica-imparatiei-cerurilor-pamanturilor-Ioan-Suciu
http://www.librariasophia.ro/carti-...or-si-pamanturilor-Suciu-Ioan-PS-so-5997.html

Dragă Anuk, este bine că doreşti să începi cu Evanghelia. Există în ea lucruri interesante, lucruri deosebite ce te vor şoca şi fapte ce te vor cutremura. Nu se citeşte uşor, deşi nu are decât 432 de pagini.

Draga mea, L-am întâlnit pe Ler Dumnezeu în anul 2003. Şase ani am pelegrinat pe drumurile între Germania şi România, cu necazuri ca vai de mine, dar stăruind în rugăciune ziua şi noaptea. După şase ani am hotărât să scriu ceea ce îmi cerea El. Anul trecut, prin decembrie, a fost tipărită Evanghelia de către Editura Dacia XXI. Pe 14 aprilie a.c. a avut loc lansarea cărţii. Tot în această zi s-a instaurat „Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor”.

La întrebarea ta, ce se poate face, concret, îţi pot spune că, în aceste zile, sunt încă singur, foarte singur pe drumul lui Ler.
Ce ar trebui să facem?
În primul rând să citim Evanghlia.
Ea se mai numeşte „Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor”, Evanghelia lui Ler sau Evanghelia poporului român.
După ce o vei citi, scrie-mi şi vom vorbi din nou.
Se pare că un număr remarcabil de români, mi se pare că 144 000, sunt chemaţi să facă lucrarea Evangheliei acesteia, propovăduindu-o în ţară şi în străinătate. Dar, mai întâi, în România, aici este locul propovăduirii ei.
Uneori şi pe mine mă cuprinde slăbiciunea şi zic: Doamne, mi-i teamă că nu pot face faţă misiunii pe care mi-o dai! Mai apoi, mă gândesc că Iisus a putut muri pe cruce de moarte infernală, îmi revine curajul şi mă liniştesc. Numai că apăsarea sarcinilor date de Domnul, în loc să se uşureze, cum credeam eu, a devenit mereu mai grea, mai mare şi mai complexă.
Astăzi, fac un început:
Te chem pe tine şi pe toţi cei ce vor citi Evanghelia, alături de mine, de mână cu Iisus Hristos, cu Maica Sfântă şi cu Ler Dumnezeu. Acesta este locul de acum înainte pentru tot poporul român.
Odată, cândva, vom trăi minunea recunoaşterii Împărăţiei Cerurilor!

Cu drag, Ioan

Ioan said:
IH lui GOGU

Gogu, dragul Meu, revin cu o precizare: Biserica cea Nouă, Biserica Învierii, a fost construită de Fiul lui Dumnezeu.
Prima formă de biserică, inclusiv construirea CASEI BISERICII, a fost făcută chiar de către Ler Dumnezeu, pe vremea când pe Pământ nu existau decât... o sută de oameni! Şi, aceasta s-a întâmplat cam acum paisprezece mii de ani!

Dragul meu IH,
Vreau sa raspund pe fuga strict pe acest subiect, care contrazice flagrant realitatea. Mai mult o sa discutam ceva vreme mai incolo.
Cred ca iti pot enumera doar din memorie mult mai mult de 100 de fosile de oameni descoperiti pe Pamant si care au o vechime mai mare de 14000 de ani.
Si asta sa nu mai spun de dovezi istorice ale unor comunitati mult mai vechi de 14000 de ani, situate in alte zone decat cele in care s-au gasit fosilele.
Unde este problema? In istorie sau in povestile privind primii 100 de colonisti (sa le spunem)? Nu de altceva, dar istoria vine cu dovezi, tu vii doar cu povesti.

PS Una din pasiunile mele este paleoistoria.

Draga Ioane, vad ca ai mai revenit cu picioarele pe pamant, adica pe "imparatie", ca sa te citez. Nu te mai semnezi cu numele de Iisus Hristos ... e si asta un inceput.
Acum sa revenim la oile noastre. Inteleg ca esti scriitor (era evident, caci ti-am spus, manuiesti cuvantul cu indemanare). Dar asta nu inseamna ca m-ai convins de ceva. Dimpotriva, imi dau seama ca esti adeptul stilului science fiction. Caci ceea ce spui tu aici, in stilul asta se incadreaza. Exploatezi la maxim "inclinatia" inexplicabila a unei parti din poporul roman spre biserica si divinitate. Inclinatia asta rezulta, in opinia mea, din obisnuinta poporului roman (cel ales, dupa cum spui tu) de a-si lasa viata condusa de altcineva (meteahna comunista), de cineva care sa decida in locul lor (a oamenilor), de cineva care sa le dea degeaba "bunastare" si sanatate, de cineva care sa faca o minune ca sa le mearga bine. Asta se observa foarte bine in inclinatia unei parti a populatiei spre doctrina de stanga si blamarea cu vehementa a doctrinei de dreapta, cea care spune "vei avea daca muncesti". Aici e cheia: MUNCA.
Adica e mai simplu sa astepti pomana de de divinitate (Dumnezeu, Ler sau cine-o mai fi) decat sa pui osul la treaba.
Vremurile astea Ioane, in care sa crezi fara sa cercetezi, in ceva (cineva) care va face peste noapte o minune si-mi va umple camara de papa si visteria de bani, sunt pe duca. Lumea constientizeaza din ce in ce mai mult ca astea sunt povesti science fiction. Cel putin segmentul tanar al populatiei. Si biserica a sesizat "pericolul" asta si s-au dat peste cap pentru a introduce religia in scoli, doar-doar vor reusi sa-si atraga tineretul de partea lor. Ce nu stiu ei (preafericititii) este ca tinerii din ziua de azi n-au nicio treaba cu povestile astea. Caci asa trateaza ei religia "ca pe-o poveste haioasa", dar care nicio legatura cu realitatea. Lor le este greu sa-l citeasca pe Creanga, caci nu se mai regasesc in povestirile lui, asa cum ne regaseam noi. E greu sa-ti imaginezi cum e sa mergi la furat de cirese, cand tu bati Mall-urile, mananci la KFC si oricum poti sa-ti cumperi oricand un kg de cirese din piata.
Cam asa sta si treaba cu "religia". Si asta la modul cel mai simplist.

Asa ca biserica si religia dragul meu Ioan, se afla intr-un mare impas. Si desi mai apare cate unul ca tine, care se erijeaza in "vocea divinitatii", care a venit sa destepte in oameni flacara spirituala (ce a inceput sa paleasca), iti dau un sfat: daca vrei sa convingi pe cineva cu scrierile tale, trebuie sa incerci sa abordezi problema in alt mod. Aceste povesti vechi, imbracate intr-un alt ambalaj, nu mai au priza la public. Succes va avea cel ce va reusi sa explice spiritualitatea intr-un alt fel .... si bineinteles cel ce va reusi sa vina si cu ceva dovezi palpabile in acest sens. Si nu cred ca biserica va aduce acele dovezi. Acele dovezi, in opinia mea, vor fi aduse de stiinta si asta doar daca exista intr-adevar ceva "dincolo".
Institutia bisericii a ajuns aproape de apogeu. A triumfat de-a lungul istoriei nu neaparat "credintei" populatiei in Dumnezeu si Iisus Hristos, cat mai ales modului brutal in care si-a impus doctrina (cum indraznea cineva sa ridice capul si sa se "indoiasca", cum era catalogat drept eretic si ucis). Deci biserica, dragul meu Ioan, a rezistat datorita violentei prin care-si conducea "turma" si datorita banului pe care cu multa "indemanare" (cu cutitul la gat) l-a strans de la amarati.
In ziua de azi, violenta a disparut. Banul inca nu. Desi pungile se deschid mai greu. Noroc cu politicienii care au observat in biserica un maret potential financiar.
STATUL, la ora actuala nu mai e chiar asa o afacere, cum era acum 15-20 de ani. UE si FMI-ul stau cu lupa pe noi si nu se mai pot face manevrele care se faceau. Asa ca BISERICA a devenit o mare oportunitate, o sursa de bani la negru, neimpozabili. Adica a inceput sa devina un al DOILEA STAT, sau cum zic unii, un STAT IN STAT. De aici si protectia "inexplicabila" pe care i-o acorda statul bisericii, caci vorba aia: dar din dar se face dar. Sa fie oare 50%-50%?
Apare insa o problema: enoriasii CREDULI nu au o putere financiara prea mare. Iar cei ce au cat de cat putere financiara nu mai sunt credului. Na belea! Si unde mai pui ca toata nebuneala asta n-are nicio legatura cu Dumnezeu. Cat crezi ca va mai dura pana cand si cei creduli isi vor da seama de asta?

Ioan, pentru a schimba registrul, te intreb: ai copii?
Si te mai intreb ceva. Din cate stiu, Dumnezeu ne-a lasat pe pamant cu un scop clar: de-a ne inmulti. Si atunci cum se face ca Iisus a incalcat porunca Domnului (raportat la ce spune sfanta scriptura, cum ca Iisus n-a avut urmasi)? Mai ales ca evreii nu concepeau viata fara familie, fara copii ? Sa fi avut Iisus o problema medicala? Sau Iisus a fost un om "normal", care a avut si nevasta si copii, dar care stapanea totusi puterea cuvantului si avea priza la public? Si atunci nu cumva Iisus a fost exact persoana potrivita pentru biserica, care astfel putea dovedi ca exista "ceva" dincolo? Iisus a devenit liantul intre Divinitate si popor. Un Dumnezeu cu chip de om. Caci daca pe Dumnezeu nu l-a vazut nimeni, pe Iisus il stia toata lumea. Adica povestea devenea extrem de credibila si de "palpabila". Iisus a fost dovada (inventata in opinia mea) ca Dumnezeu exista, doar a facut un copil cu "fecioara Maria". Cine putea sa contrazica asta? Mai ales in vremurile alea.
Adevarata minte stralucita in toata povestea asta a fost cel ce a inventat biserica. Acel cineva a intuit impactul bisericii asupra omenirii. Acel cineva a stiut sa faca credibile niste povesti cusute clar cu ata alba. O minte cam prea stralucita pentru vremurile alea. Mai bine te-ai concentra pe descifrarea acestui mister. Lumea ar fi sigur curioasa sa afle "adevarul" (care e clar diferit de adevarul pe care incerci sa ni-l prezinti tu).

Eu, Nita

P.S. Nu uita sa-mi raspunzi la intrebarea cu urmasii lui Iisus. Mai ales ca mai am o nelamurire: Dumnezeu a fost in stare sa faca un copil aici pe pamant si Iisus n-a fost in stare? Ciudat.

Nita, fratuili nostru pacatos, pe care te vor arde flacarili Iadului, ca si pe noi, ca nu te lasam singurel, cata dreptate ai . Si cat adevar e in cuvintele astea :D: " Religia ca instituţie a făcut mai mult rău, deşi cele mai "bune" religii sunt cele ce au supravieţuit până azi. "Cu sau fără religie, oamenii buni vor face lucruri bune, iar oamenii răi vor face lucruri rele, dar ca oamenii buni să facă lucruri rele e nevoie de religie." :D - Steven Weinberg

IOAN lui NITA

Draga NITA, cel ce iţi răspunde aici sunt eu, Ioan. Am această permisiune de la Cel ţi-a răspuns mai înainte şi care este, într-adevăr, Iisus. Voi răspunde , deocamdată numai câtorva din problemele pe care le ridici. Repet, acest răspuns este numai în numele meu şi nu şi în Acela al Mântuitorului.
Să începem. Eu nu sunt scriitor, sunt doar scriitor al „Evangheliei tainice al Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor” şi, în această calitate, pot susţine doar Cuvântul acestei evanghelii. Acesta este şi punctul de vedere al prezentei luări de poziţie.
Îţi mulţumesc pentru răbdarea şi tonul temperat al discuţiei. M-aş bucura să pot să-ţi spun: Biserica este o instituţie imaculată şi aşa a fost în toate timpurile! Din păcate nu este aşa, Biserica nu este imaculată. Îţi voi spune totuşi, în România, cultele creştine au avut în toate timpurile oameni cinstiţi, cu sufletul mare, cu curăţenie şi sfinţenie. Toţi românii, pe ori unde ar fi, ştiu că asemenea oameni există. Desigur, nu pe toate drumurile. Uite, îmi amintesc de o asemenea personalitate, preotul Richard Wurmbrandt, care a rezistat închisorilor comuniste, a emigrat, mai apoi în străinătate şi restul vieţii şi l-a dedicat credinţei creştine şi luptei împotriva ororilor acestui sistem. Voi mai însera încă un nume, dintre mii şi mii de astfel de oameni, un anonim, necunoscut marii mase de oameni. Este vorba despre preotul greco-catolic Constantin Ştef. Acesta a fost închis doar pentru că nu voia să treacă la ortodocşi. În închisoare se ruga tot timpul, era bătut şi chinuit mereu, totuşi, îşi împărţea toată mâncarea cu ceilalţi deţinuţi. Îmi amintesc cum vorbea despre el bunicul meu, frate de celulă cu preotul, şi el întemniţat nevinovat. Îmi spunea bunicul: „dacă pentru noi era foarte greu, pe el (pe preot) îl chinuiau ca pe Iisus Hristos, îl băteau şi-l treceau cu mâinile şi picioarele legate pe un par sprijinit pe doi stâlpi. Mai apoi îl loveau cu parii şi cu vâna de bou de făceau din el morişcă!” Preotul a supravieţuit închisorii. După eliberare a ajuns lăptarul satului. Abia mai târziu, când mai avea puţin de trăit, a luat o biserică ortodoxă ca să moară preot. Eu l-am cunoscut bine, căci el m-a botezat, într-o noapte, pe ascuns, să nu afle oficialităţile că el mai practică preoţia.
Am mers adesea pe drumurile Ţării, am vorbit cu oameni de prin sate, mai ales de prin satele cu mănăstiri. Am vorbit cu călugări cu sfinţenie şi har.
Ţara noastră, dragii mei, este plină de oameni cu inima mare, cinstiţi şi buni următori ai credinţei poporului. Cât despre Biserica creştină, desigur, printre preoţii şi păstorii ei există şi buruieni! Să-i lăsăm pe aceştia deoparte şi să-i căutăm pe aceia care, prin toată viaţa lor, nu au făcut decât să aducă o rugăciune pentru binele şi mântuirea celorlalţi.
Mărturisesc, eu unul vorbesc din punctul de vedere al creştinului. Vă vorbesc vouă, celor mai tineri decât mine, neînvăţaţi cu credinţa şi needucaţi în orele de religie. Nici eu nu am fost altfel decât voi. Nici eu nu am făcut religie în şcoală, mă duceam la biserică doar duminicile, împreună cu părinţii. Mai apoi, tot mai rar, de câteva ori pe an, mai cu seamă de marile sărbători ale creştinătăţii. De 20 de ani de când sunt în străinătate, merg tot mai greu la o biserică românească. Prima este la 150 de Km.
Totul s-a schimbat acum 8 ani, când L-am întâlnit pe Dumnezeu. De-atunci sunt mereu cu El de mână.
Mă întrebi dacă am copii. Da, am copii, două fete şi un băiat. În timp ce fata cea mare se roagă ziua şi noaptea, băiatul, student, apreciază mai mult viaţa modernă. M-aş fi bucurat să-l pot educa aşa, ca pe un bun creştin. Din păcate, nu am reuşit...

Vorbeşti mai departe despre viaţa lui Iisus. Mă bucur, încă odată şi-ţi mulţumesc pentru tonul frumos şi civilizat al discuţiei, chiar dacă fiecare din noi împărtăşeşte o altă convingere de viaţă, filozofică şi teologică.
Despre Iisus pot să-ţi scriu că, acum 2000 de ani, El a fost un Om şi bărbat adevărat, cu o viaţă de om adevărat. El a fost căsătorit cu aceea pe care lumea o crede Maria Magdalena. Ca să te bucuri şi să poţi crede un lucru fenomenal, Iisus şi Maria au avut doi copii, un băiat şi o fetiţă. Copiii au trăit împreună cu mama lor în Franţa. Unul dintre copii a avut, la rândul lui copii. Urmaşii acestora se pot căuta şi în zilele noastre! (informaţia este extrasă din Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, scrisă de Ioan Suciu, Editura Dacia XXI).

Mai înainte de a termina, vreau să-ţi mulţumesc încă odată pentru tonul mesajului tău.
Cuvinte de genul „Iisus a devenit liantul intre Divinitate si popor. Un Dumnezeu cu chip de om. Caci daca pe Dumnezeu nu l-a vazut nimeni, pe Iisus il stia toata lumea” sunt încondeieri frumoase ale Celui care a fost pe Crucea Mântuirii.
Lui să îi dăm astăzi onoarea de Om şi de Fiu al lui Dumnezeu.

Pe, curând, în binecuvântările lui Iisus Hristos!

IOAN: PRIETENILOR MEI, LUI ANUK, GOGU, BODO şi NITA

Dragii mei, o ştire pe care am primit-o în ultimele zile îmi dă bucuria de-a vă scrie acum. De multe ori în discuţiile purtate, ni se pune întrebarea - şi chiar şi voi mi-aţi pus-o - ce dovezi avem noi, creştinii, despre existenţa lui Dumnezeu.
În Evanghelia pe care prin Duhul Sfânt am scris-o, Evanghelia tainică a Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor, am lansat ideea că oamenii Pământului sunt copiii direcţi ai lui Ler Dumnezeu şi ai Sfintei Maria, NĂSCUŢI pe Pământ în urmă cu circa 14000 de ani. În acest caz, înafară de faptul că Evanghelia tainică este Adevărul şi lui Dumnezeu, nu aveam nici o dovadă concretă, aşa-numită "ştiinţifică", în stare să susţină această afirmaţie a Cuvântului lui Dumnezeu. De multe ori, Ler Doamne mi-a promis ajutorul, printr-un suport, un semn, o dovadă pentru a putea merge mai uşor mai departe. Unele semne şi dovezi au fost minunate dar, niciuna dintre ele nu a fost atât de grăitoare ca aceea care face obiectul intervenţiei mele de astăzi.
Articolul pe care îl voi adăoga aici, vorbeşte depre existenţa în ADN-ul uman a unor dovezi că OMUL ESTE O FIINŢĂ CARE ARE RĂDĂCINILE ÎNAFARA PĂMÂNTULUI!!!
Uimitor, nu. Cu atât mai mult cu cât ŞTIREA PROVINE DE LA OAMENII DE ŞTIINŢĂ!!!
DECI OAMENII SUNT, ÎNTR-ADEVĂR, COPIII LUI DUMNEZEU, NU FACERE DIN PĂMÂNT!
Rămâne ca oamenii de ştiinţă să poată determina şi VÂRSTA genomului uman! Aceasta ar fi o altă minunăţie a ştiinţei! Să sperăm că şi aceasta, şi altele pe măsură, vor veni din cercetarea viitorului cu ajutorul lui Dumnezeu.
Acum, cu permisiunea voastră, vă redau acest articol despre EVOLUŢIA LUI... DUMNEZEU!

http://www.jurnalul.ro/stiinta-tehnica/stiinta/gene-extraterestre-in-adn-ul-uman-578254.html
Gene extraterestre în ADN-ul uman?
Proiectul de decodare a genomului uman

O echipă de cercetători care a participat la proiectul de decodare a genomului uman (Human Genome Project) a observat că 97% din secvenţele non-codante ale ADN-ului uman sunt de origine extraterestră, arată un studiu publicat în revista The Canadian.

Genomul uman conţine 3 miliarde de baze, dar numai 40% din acestea sunt organizate ca gene, restul fiind sub forma de ADN-silenţios (junk DNA), care nu codifică aparent nimic. Studii recente au arătat faptul că acest "ADN tăcut" este conservat de milioane de ani, fiind comune tuturor organismelor vii de pe Pământ, de la mucegaiuri, la peşti, inclusiv la mamifere şi oameni. Acestea sunt versiuni „defecte” ale genelor normale funcţionale care se regăsesc si în genomul uman, fiind evaluate la 30.000. Deoarece aceste secvenţe ocupă o mare parte din genomul uman, se poate spune că majoritatea materialului genetic uman este de origine extraterestră, după cum afirmă profesorul Sam Chang, conducătorul grupului.

Profesorul Chang a înaintat ipoteza că "o formă de viaţă extraterestră superioară a fost implicată în crearea vieţii şi plantarea ei pe diferite planete". El indică faptul că "ceea ce se observă la ADN-ul uman este un program care constă din două versiuni: un cod mare şi un cod bazal. Primul lucru este că programul complet nu a fost scris pe Pământ, aspect verificat prin decodarea genomului uman. Al doilea aspect este că genele prin ele însele nu sunt suficiente pentru a explica evoluţia; trebuie să mai fie ceva în acest joc". Astfel, Sam Chang a ajuns la concluzia că …"evoluţia nu este ceea ce credem că este".

Back