• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Criosfera

Ce legatura are EA cu subiectul acestui topic ? Faci ce faci si ajungi la EA...La orice subiect de discutie de pe forum, mai devreme sau mai tarziu se ajunge la EA.
Pana una alta, anuk are dreptate, nu ai explicat coerent ce si cum. Graficele nu sunt totul, indiferent de domeniu.

Eu consider ca am explicat foarte bine ce si cum.
Ce a fost diferit in postarea citata de Anuk fata de ce am spus azi?
Ca nu am inteles asta.
Daca am fi discutat pe text, ar fi fost ok.
Am mentionat un fenomen cu totul deosebit, chiar si in contextul actual.
A fost luata asta drept o contradictie cu ce?

Sa pun replica lui Real in acest context ca mai trebuie carte ca sa intelegi ceva, cum ar fi, Anuk, Geox???

Pentru mine EA e totul, e ceea ce ma mai tine in viata.

In rest, praful si pulberea .

Real a explicat ce si cum, destul de punctual. Daca se rastalmaceste ce a vrut sa spuna, atunci nu e vina lui. Real a vrut sa spuna ca pentru a judeca mai consistent fenomenul seismic trebuie cunostinte interdisciplinare, din care sa nu lipseasca si tectonica. Asta inseamna "carte", si a precizat asta.
Tu insa ai avut dintotdeauna probleme, prima ta grija aici, imediat dupa inregistrare, a fost sa sari la anuk. Nu mai invoca neintelegerea...asta daca mai vrei sa stea cineva de vorba cu tine. Altfel...sa nu iti mai raspunda nimeni e mai bine, cumva ?

Oare pentru a intelege clima, nu trebuie sa ai cunostinte interdisciplinare?
Dupa cum s-a vazut, trebuie sa ai habar de Soare, de fizica, chimie, etc...
In functie de temperatura Oceanul absoarbe sau elibereaza co2, deasemeni vietatile se dezvolta in anumite conditii.
Chiar la Pol, algele au o deosebita dezvoltare in scurta vara Arctica!
E ceva uimitor, ajung sa influenteze albedoul.
Apoi diferitere inntrepatrunderi intre factori, incat, daca nu ai pasiune pentru asta, o lasi balta.

Tot invoci ca am sarit la Anuk...
Am vrut sa dezvolt anumite sectiuni, am inteles (cu greu) ca nu se poate si asta a fost.
Chiar si aici, subiectul a fost stopat.

Cred ca Real a jignit pe fata, fapt sesizat si de Degetica.

Putea sa explice mai academic, daca asta ii e nivelul si daca tot a simtit nevoia sa se exprime.
In primul rand exemplul trebuie sa vina de la cel ce se considera intelept.

daca asta ii e nivelul

Vezi ca ai talentul sa ataci userii asa, la gramada. Mai vrei o penalizare, draga ? S-ar putea sa fie definitiva.

Sarah, faci ce faci si totul degenereza in scanfal,inceraca sa te abtii. Se pare ca nu vrei sa fie pace si liniste .

Back