• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cutremur in Romania

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Vibratiile se afla la nivelul 11 (12 fiind maxim).
SLI >>> Culoare aprinsa ROSU
Rosu - putem avea cutremure peste 7 grade pe scara Richter (pericol !!!)

Cresterea brusca de ieri a vibratiilor s-a soldat cu un cutremur produs in Romania.
4.7gr richter:|

WTF????
macar daca tacea din gura sau zicea ca este posibil sa fie un precursor
e ca si cum as zice ca merg sa-mi iau un porche dar vin cu bicicleta SH

Rabdare, abc. N-a scapat inca de numaratoarea inversa... :D

:O buey, nu va radeti ca am numarat cateva mii de morti :D de frica cutremurului, bineinteles =))

foarte interesant. eu inteleg ca vibratiile mosului au provocat cutremurul, cel putin asa lasa adminel sa se inteleaga. buuuuuuun, a pus scara pe rosu, spunanad ca vine cutremurul de peste 7, corect? unde e acel cutremur, mult trambitat?

Scara a stat pe rosu luni bune,(rosu-putem avea cutremure peste 7 grade pe scara richter-pericol),insa nu a avut loc niciun cutremur mai mare de 4,7R,in schimb multi s-au panicat.

Nu, nu , e o gresala. Nu poti avea vibratiile la 11, si cutremurul sa fie nici de 5. Ceva s-a derleglat . E clar!!! Si stim prea bine cine!!! :D

daca-i cresc vibratiile la un cutremur de 4,7...ce-o fi oare cand intr-adevar va fi unul de 7+? daca mai apuca...

ca intotdeauna de altfel ! da va dati seama ce munca titanica pe el sa caute in toata presa ceva de care sa se lege? :D un indiciu,evident!

dap , pai il auzi in fiecare zi ca e ocupat ....si la servici daca lucreaza tot de mesaje se ocupa :D

Back