• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dana Budeanu ne preda “Manual de stil”

Admin1

Administrator
Reaction score
0
“Manual de stil” cred ca este unul dintre cele mai frumoase manuale care mi-au cazut in maini si pe care a trebuit sa-l citesc si sa si aplic ceea ce m-a invatat. Aceasta carte vine intr-o era in care, in lumea modei, posibilitatile sunt infinite, dar regulile stilului si ale bunului-gust sunt cateva si ar cam trebui sa le cunoastem. Daca nu, exista Dana Budeanu care sa ne invete.
Desi are o coperta neagra, simpla, clasica, continutul este exact opusul. Cartea contine multe ilustratii, unde sunt folosite multe culori vii, iar aceste detalii o fac sa fie feminina si sa uitam ca suntem aproape ca la scoala, doar ca aici invatam lucruri pentru viata de zi cu zi.
Cartea este impartita in capitole care te invata reguli si trucuri pentru fiecare situatie in parte. Nu este scrisa pompos, ci simplu si elegant asa cum suntem sfatuiti sa ne si imbracam si abia la sfarsit vine partea amuzanta, doar pentru cei care au un simt al umorului englezesc, Dana Budeanu a studiat la Londra: oricate reguli am stii, tot nu e suficient daca nu avem originalitate si atitudinea corespunzatoare pentru tinutele abordate.
Incercati sa cititi cartea nu doar o data si sa si invatati cate ceva din ea, dar mai ales invatati regulile dar invidualizati-le ca sa puteti sa va recunoasteti in oglinda si acordati-va timp sa cititi si sa aplicati pentru ca asa cum spune si Dana Budeanu “Stilul nu are varsta, are doar substanta. Stilul se construieste cu multa rabdare si informatie”.

Poti citi pe tema asta si:Cartea care ne invata "Ganduri pentru fiecare zi"Moda este si pentru barbati“The Hours”, un film in care conteaza minuteleTarg de Craciun cu pietre semipretioase"Blink", afla cum sa gandesti fara sa gandesti

Posted on Wed, 06 Jan 2010 23:56:29 +0000 at http://www.stiridebine.ro/dana-budeanu-manual-de-stil
Comments: http://www.stiridebine.ro/dana-budeanu-manual-de-stil#comments

Back