• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Despre hobby-uri

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Cred ca fiecare avem hobby-uri. Unii vaneaza (ca mine), altii colectioneaza timbre, altii au o gradina, altii au cine stie ce alte hobby-uri.
Voi ce hobby-uri aveti?
Care vi se pare cel mai scump (sau cele mai scumpe) hobby-uri? Dar cele mai "ieftine"?

Incep io. Hobbyul meu principal e legat de flori. Imi place tot ce e legat de flori, de la plantat, cu manuta mea, intretinere, inmultire, bla, bla (insa, recunosc, nu sunt o cunoscatoare sadea ). Imi place sa ma ocup si de gradinarit, dar chestii usoare (aici nu includ legumele si pomii fructiferi), adica udat, tuns, mutat de colo, colo :D
Urmeaza poezia si ultimul, cel mai tampit, colectionez surprize de la ouale Kinder :D (am cateva sute :P), si sa nu radeti , ca va sparg !
Mai am o dambla, adun si obiecte vechi ( am o camera "taraneasca"), dragutza, zic io. Am si cateva obiecte de valoare ( dar si multe prostioare :P).
Despre cel mai scump hobby, hmmm, cred ca e legat de tablourile rarisime , semnate de pictori celebri, sau bijuterii unicat, sau masini scumpe. Stiu io?
In cele mai ieftine includ , fara nicio retinere, damblaua mea cu surpizele Kinder :D . Ar mai fi o groaza, aici, dar cine sta sa le contabilizeze? :P

=)) frumos,bodo,da ousoarele kinder cine le papa?

Mey, ce-am zis io sa nu radeti? Outele le papa altii. La mine nu place. Uneori, se aduna vreo zece in frigider. Iau surpriza, ma bucur ca un copilas, o pun la locul ei si outul zboara la frigider si-l papa pofticiosii. :D

Nuuuuuuu!!!:P Numai surprizele (in general).

Nu prea e activ topicul asta desi ar trebui zic eu pentru asa putem afla cateva lucruri noi despre utilizatorii acestui forum.

Hobbyurile mele ar fi cam urmatoarele (in ordinea importantei pt. mine)

Tenisul, joc destul de des, in ultima perioada ceva mai rar. In special in Ghencea pentru imi place pe zgura.

Drumetiile montane si nu numai, pe oriunde. Ocazie sa fie :).

Pokerul, imi place foarte mult.. deobicei joc in fiecare sambata de la ora 21 pana spre dimineata in Domnesti cu amicii, mai iese si un ban :). Si pe net, cand apuc.

Biliardul si snookerul, joc inca de cand aveam vreo 12 ani. Joc cam de 2 maxim 3 ori pe saptamana.

Meteorologia, ma fascineaza fenomenele meteo inca de mic. In generala chiuleam de la ore cand se anunta vreo furtuna, numai sa o prind. Mereu ajungeam leorca acasa dar implinit sufleteste :)))).

Seismologia, hmm pai interesul pentru cutremure nu este de demult, cred ca nici 2 ani nu sunt. Imi place sa citesc despre astfel de lucruri si ma amuza ceilalti cand se sperie :D (nu sunt sadic :))). In mare parte, ce stiu eu despre cutremure se datoreaza lui GeoX de pe cutremur.net, care mi-a raspuns de fiecare data cand aveam o nedumerire si tin sa ii multumesc inca o data :D.

Pe scurt cam astea ar fi, mai sunt si altele dar mi-e putin cam lene sa mai scriu.

credeti ca exista un om fara hobby-uri? eu sunt :D intr-o vreme citeam mult, dar acum nu mai am timp.

La mine putem trece vanatoarea si tehnologiile primitive.
Doua hobby-uri destul de scumpe in modul in care le practic eu, dar se pot face si cu bani mai putini.

Super tare :) Eu nu pot zice ca am hobby-uri :D ( in afara ca stau la calculator muuuuuuultttt timp ) se vede =)))

Si eu, si eu! :D

1. Cititul ( cu precadere tot ce intra in sfera ,,paranormalului" )
2. Muzica ( atat sa ascult cat si sa cant )
3. Cotrobaitul ( imi place sa caut. orice. informatii, oameni, lucruri, raspunsuri, absolut orice :-X )
4. Obiecte vechi ( tot ce este vechi este misterios si implicit frumos )
5. Meditatia ( in sensul de conversatie cu mine insumi )
6. Astrologia si astronomia ( orice drum care duce la stele este un drum spre casa )

A amortit acest topic cam de multicel.
Sa inteleg ca loomea nu mai are hobby-uri?
Sau ca se tin secretori?

De unele te lasi, te apuci de altele, mai niste schimbari in stilul de viata, etc.
Statul pe forum se pune? Cautat informatii din cat mai multe surse, diferite intre ele, in limbi diferite. Numai ca ia timp la altele, cum ar fi cititul.
Intr-un timp sotul meu facea origami, chiar a reusit niste modele faine cu hartiute mici.

Cititul...de mic citeam de rupeam, si chiar daca in prezent nu mai am timpul de altadata, tot reusesc seara sa fur clipe de lectura, inainte de culcare. Altele: mersul la munte, dar fara a face escapade ultra-prapastioase... :D

adrian1988 said:
Super tare :) Eu nu pot zice ca am hobby-uri :D ( in afara ca stau la calculator muuuuuuultttt timp ) se vede =)))

Uai , eu am scris la topicul asta si am uitat =)) =)) =)) =))
Stau pe calculator doar sa caut diverse lucruri, si sa stau cu voi :P . Intre timp am un nou hobby : astrologia :)

Eu intre timp am inceput sa cochetez cu tamplaria...

Mie imi place sa colectionez obiecte vechi ( spectrul de activitate este larg ) si mai colectionez ,,masinute,,....ce vreti inca copilaresc

Back