Buna dimineata,
Opriti-o pe Doineaua la granita! Sa nu mai paraseasca tara! Desi eu sint convins ca daca verifici la politia de frontiera, Doineaua nu prea figureaza ca turist. Dar ma rog, asta e parearea mea personala, pamfletica as putea spune....
Ceea ce trebuie sa retinem noi din povestile astea nemuritoare pe care le scriem, in care personajele principale sint ba mosu, ba Doineaua, ba Aimeaua, este ca pericolul cel mare nu il reprezinta ei, ca personaje principale ale povestii. Periculosi sint cei din spatele povestii, aia de trag sforile. Ce, credeti ca Doineaua e in stare sa controleze toata reteaua tesuta in jurul ei? Neee, de asta se ocupa "juristii". Doineaua mai apare la TV din cind in cind .... asta e jobul ei.
Dar sa lasam povestile la o parte si sa trecem la lucruri serioase. Ia uitati ce am gasit prin geamantanul vecinilor. Autor: prietena noastra, Cocosimona.
03-March-2010 07:36 PM #275 cocosimona
"""iata mesajul trimis in seara aceasta de dna Doina care a fost la OTV - cica ar fi fost si ieri dim la 8-8:30... a ascultat-o careva?
”COMUNICARE
Toate predictiile vor fi insotite de o marja de eroare. Nivelul marjei de eroare va fi invers proportional cu nivelul de adeverire a previziunii.
Nivelul de 50% indica posibila /sau nu producerea evenimentului. Acest nivel va fi insotit mereu de un mesaj ulterior care va confirma sau va infirma producerea evenimentului. Stare de veghe.
Nivelul de 30% indica un grad sporit de probabilitate in producerea evenimentului. Abaterile vizeaza aspecte raportate la aspect brute (interval orar putin mai larg – posibil 12-24 ore, locatie exacta etc.). Alerta nivel mediu in prima faza, luati masuri de siguranta pentru d-vs si familie, fara panica.
Nivelul de 10% indica cel mai mare grad de probabilitate in producerea evenimentului. Abaterile vizeaza aspecte fine ale evenimentului ( diferenta maxim de 2-3 ore, zecimi privind intensitatea etc.). Alerta nivel ridicat, luati masuri maxime de siguranta, in timp cat mai scurt, calculat, gandit, fara panica.
SFATURI :
Nu intrati in panica si nu parasiti locuinta la inceperea cutremurului ! Scarile si liftul sunt primele elemente care cedeaza ! Degajati de obiecte ce va pot rani locul unde va puteti adaposti. Alegeti dormitorul cel mai mic ca suprafata. Evitati sa stati langa geamuri. Fixati anumite obiecte de mobilier ce se pot deplasa . Nu stati sub tavane false, lustre , inapropiere de mobilier inalt etc. Opriti de la tablou sigurantele electrice si gazul , in functie de nivelul alertei. Aveti la indemana lanterne , telefon fix si mobil, eventual elemente de alarmare sonora (goarna etc.) sau vizuala (esarfe colorate strident etc.) Faceti tot ceea ce credeti de cuviinta si simtiti ca este bine pentru a va spori siguranta.
Nu dati replay la acest mesaj ! Nu cereti informatii suplimentare, deoarece nu o sa avem timpul necesar pentru raspuns. Contactati-ne strict pentru probleme tehnice ! Verificati periodic de acum incolo e-mailul !
AVERTIZARE 03.03 2010 – marja de eroare 50%
In urmatoarele ore va avea loc un cutremur in Romania cu intensitate redusa, care cu siguranta nu se va simti
Avertizari si informatii despre viitoare calamitati in Romania se vor transmite zilnic intre 20 - 21.00 saptamana aceasta.”
nu am vrut decat sa ma fac utila si sa le transmit si celorlalti ce am primit pe email din partea angajatilor ei... nu e mesaj de pe nici un site ci de pe email-ul personal..."""