• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Diverse intalniri intre forumisti

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Tocmai ce am revenit din zona Buzaului, dupa 2 zile de delir :D
Si, desi am plecat acolo croit sa ma intalnesc cu Ogarul si cu DG, nu am reusit sa ma intalnesc decat cu DG. De ce? Dintr-o prostie, am plecat doar cu telefoanele dupa mine, nu si cu agenda. Si cum numarul Ogarului il aveam notat doar pe agenda... am "reusit" sa-l ratez.
Cu DG m-am intalnit dupa amiaza la Buzau. Ne-am gasit, am mers la el acasa, am baut o cafea (exceptionala, nu stiu ce secret are, dar a fost exceptionala), am stat putin la palavre apoi am plecat spre casa.

Cred ca asa se poate mai repede!
Asa ca ANUK da adunarea generala la Piatra Neamt, pentru cei din acea parte a Moldovei!

Sambata seara ne-am strans cativa la survi acasa. Dintre forumisti am fost eu, Survi si Bogdan (el e prezent si pe cutremur.net) plus inca cativa de pe cutremur.net si, surpriza, 2 forumisti de pe forumul bunelului. O intalnire foarte brava unde, dupa cateva pahare de cabernet, feteasca si zaibar, o pastrama "nebunie" si cateva melodii de dor si jale in interpretarea unui lautar batran, s-a ajuns la concluzia generala ca trebuie sa facem un bis.
S-au discutat cate in luna si stele despre cutremure, premonitii si, bineinteles, bunelul. Caruia i-a scazut capitalul de incredere la minim 2 forumisti naivi :D dar care gandeau logic. De asemenea s-a instaurat ad-hoc un comitet anticriza, comitet care poate da multe lectii bune guvernului. Poate se lasa si cu un partid :D

bravoooo va distrati fara noi fetele.....rusineeeeeee!!!!

Back