• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dl Istrate raspunde solicitarilor dvs

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Multi cititori l-au sunat pe dl Istrate si l-au rugat sa le explice mai pe larg ultimul mesaj. Asadar, dansul va transmite urmatoarele:
” Din pricina ca in Romania, acest “fenomen” nu este inteles asa cum trebuie , iar multi vad situatiile in alb si negru in momentul respectiv, am hotarat ca sa evit unele neplaceri , sa public acest mesaj doar pe jumatate si sa-l explic doar pe forum. Din cate am inteles, mesajul intreg a fost prezentat cu cateva ore inainte de inchiderea urnelor, ceea ce reprezinta o baza solida la prezentarea pe care o voi face in randurile de mai jos:
Mesajul complet din 05.12.2009 a fost primit in dimineata acelei zile. M-a surprins , deoarece era pe doua voci si suna astfel (vocea mai slaba o s-o scriu cu litere ingrosate): Nu iese Geoana, chiar daca nu va duceti la votare.
Va las acum pe dvs sa-l analizati.
Mesaje legate de economie nu am primit decat pe cel prezentat in sinteza scrisa de admin. Ce va pot spune este ca vor urma niste ani grei si plini de evenimente. Din pacate nici situatia din punct de vedere seismic nu este una roz, vibratiile sunt la un nivel ridicat si sunt pentru zona noastra.
Mai sunt cateva mesaje pe teme politice pe care vi le voi prezenta in cursul saptamanii viitoare.”

Admin:
Noul “program” MSLI este creat in PHP si se afla in perioada de teste. Cand vom termina testele va voi anunta si atunci vom face si o simulare. Din pacate variantele care se afla in rubrica download se adresau doar utilizatorilor de Windows, acesta program il vor putea folosi si utilizatorii de Mac OS si Linux/Unix.

Posted on Sun, 13 Dec 2009 14:49:24 +0000 at http://ioanistrate.ro/dl-istrate-raspunde-solicitarilor-dvs/
Comments: http://ioanistrate.ro/dl-istrate-raspunde-solicitarilor-dvs/#comments

ce mai stie admin sa le suceasca...

Cum ziceai ca-l cheama pe admin ? :tongue:

catalin, dar sa nu spui la nimeni

Din pacate, incep sa-mi pierd increderea in mesajele domnului Istrate, sau, mai degraba, in felul in care acestea sunt prezentate pe internet.
Conform principiului "50% la noi, 50% in alta parte", nici acest mesaj nu se dezminte. Acel "nu" pus "cu alta voce", in conditiile in care nu ai decat 2 variante, duce la o "premonitie" sigura. Daca iesea Geoana, cealalta voce era ignorata. Cum a iesit Basescu, cealalta voce este luata in calcul.

dar voi nu ati observat ca mereu mesajele lasa loc la ambele variante? niciodata nu da un mesaj clar.

Doamne ce oameni sunteti :tongue: Pai tocmai in asta consta "maiestria" . Cat mai ambiguu ,sa contina un element ,doua si daca o fi sa se intample ceva ..............ala esti .

Asta sa vina de la domnul Istrate sau Catalin sa le prezinte de asemenea maniera?

poate dl Istrate le vede int-un fel si admin le rastalmaceste cum vrea.

Sincera sa fiu mi-a scazut drastic increderea in forum.Am impresia ca adminul isi cam bate joc de oameni.Am urmarit toate asa zisele mesaje despre viitorul presedinte dar a fost o abureala pe fata.Cat despre cutremure ...vine,lanseaza panica,promite mesaje de doua ori pe zi...apoi dispare in ceata mai mult de 24 de ore.Eu nu mai am incredere in nimic din ceea ce spune.se pare ca nu este asa "bun samaritean"cum vrea sa para.

nici eu nu cred in admin, e clar ca isi bate joc.

Back