• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Doineaua - Aimeaua

Doar rucsac? Ma dezamagesti,aveam pretentii de la tine :D:

Doina Ionel said:
Referitor la cutremurul intre 5,0 si 6,0 grade despre care am mai vorbit, pot sa afirm acum ca este posibil si chiar destul de probabil sa aiba loc incepand chiar cu aceasta noapte, undeva intre orele 01:30 spre 04:00. Este interesant de subliniat si faptul ca ziua de 1 noiembrie 2013 are o conotatie din punct de vedere astral similara cu anii 1929 (marea criza economica) si 1989.

de pe facebook :) mesaj postat acum 5 ore :)

Ma lesi ?!?

anuk said:
Aveti valijoara pregatita ? Doineaua a prezis , „Până la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc un cutremur similar cu cel din 6 octombrie. Va avea între 5,2 şi 5,8 grade şi se va produce între ora 02.00 şi 03.00 noaptea. Nu este, însă, marele cutremur. " sa nu ziceti ca v-a prins nepregatiti,cine ar urechi sa auda ...e bine () cine nu...nu.

Ea poate abera cat vrea, presa in goana de senzatioanal o promoveaza, ca sa nu zic ca am vazut-o sil a TV ,nu mai stiu pe ce post :D:

Ia zi, a fost acest cutremur pe care il prezicea stimabila a fost ? Sau saptamana are 20 de zile.......

Back