• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dreptul la viata

...Aici ar fi cumva un avantaj al adoptiei, poti alege atat sexul cat si un copil sanatos.
Uneori as vrea fetita, alteori un baietel...Cred ca o pereche ar fi cel mai bine. Ideal...gemeni (vise, ca si cu inelul din meteorit)
Or fi si ******* ce abandoneaza gemeni? Cred ca e bataie mare pe gemeni. Ce e rar e de pret.

In rest, nici nu vreau sa ma gandesc....

Trebuia sa am nick dualla...(nu doresc, doar intreb: s-ar putea schimba nick-ul?)

Cine-si doreste si e hotarat sa faca acest pas.

Intr-o clinica elvetiana ,a fost eutanasiata la cerere o profesoara.partea proasta ,as zice eu ,este motivul pt care a cerut eutanasierea.

Care sunt acste motive ,va las pe voi sa le cititi aici

Decat sa ceara eutanasierea ,comitand astfel un mare pacat,mai bine se facea uitila si ar fi vazut ca viata merita traita chiar si la 80 de ani ,avand grija de nepoti,traind intre oameni chiar si necunoscuti si indrumandu-i pe acesteia spre lucruri bune...asa nu a dovedit decat ori un egoism fara seaman,ori o scaranteala la cap.Tie nu ti se pare ca viata nu mai pare a avea valoare la inaltimea la care ar trebui sa fie si in sensul in care ar trebui? Oare innebunim cu totii si ne pierdem reperele pentru care merita sa traim? Daca nu reusesti sa apreciezi nimic din ce ai in jur ,esti mai masina ca masina...

Tocmai din acest motiv ,al pierderii sensului vietii,am "semnalat" absurdul gestului,vr ma mira este decizia unor judecatori .

Back