• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Echipamente de Masaj

ramanya

New member
Reaction score
0
Dat fiind faptul ca sunt o iubitoare de masaj :P, m-am gandit sa va expun echipamentele pe care le detin in acest domeniu. :D

Primul obiect din ,,gama" asta a fost http://www.okazii.ro/catalog/370946...-SHAPE-masaj-anticelulita-slabit.html#galerie
Trebuie sa spun ca nu am vazut rezultate la capitolul slabit sau reducere a celulitei, insa este excelenta pentru durerile de spate. Un dezavantaj il constituie adaptorul. Al meu s-a ars dupa vreo 3 luni si dupa 2 saptamani de cautat, am aflat ca nu gasesc pe piata sa cumpar altul, iar singura solutie era sa-mi cumpar o alta centura...

A doua achizitie a fost http://www.1001case.ro/Electrocasni...aj-Aparat_de_masaj_Ufesa_MJ8321__p308511.html
Foarte complex, cu multe accesorii. Destul de galagios, insa avand in vedere puterea de vibrare, se ,,iarta" zgomotul. Relaxant, revigorant, multiple moduri de masaj. Dezavantajul este acela ca trebuie manevrat, iar corpul nu se relaxeaza in totalitate. Are si functia cu infrarosii, insa nu am folosit-o ca sa va pot spune despre ea. Isi merita banii si este o achizitie buna as zice eu.

Numarul 3 este http://www.1001case.ro/Electrocasni...ltifunctionale-Elite_Sauna_Belt__p375287.html
Desi aveam in spate o experienta neplacuta cu o astfel de centura, am zis ca merita incercata si asta. Ei bine, la capitolul masaj este foarte slaba, insa degaja suficient de multa caldura incat sa-ti aline durerile de spate datorate frigului si racelii. Este ideala pentru femei in zilele delicate ale lunii. Pusa pe partea inferioara a abdomenului face minuni in privinta durerilor menstruale. Da rezultate si in cazul racelii la plamani prin combinarea vibratiilor cu temperaturi de 90 de grade.

Ca o ironie a sortii, numarul 4 este campionul absolut in privinta masajului. http://www.crisram.ro/view.php?prod=13010028&brid=11 este extraordinar de bun, din toate punctele de vedere. Revigorant, relaxant, acest aparat micut este un adevarat medic in casa. Are 10 programe de masaj ( masaj prin framantare - asta ca un exemplu ), si alte 20 de programe pentru dureri ale muschilor si relaxarea acestora. Este incredibil de usor de folosit si de intretinut, iar rezultatele sunt cu adevarat uimitoare. Este o investitie care isi merita banii cu certitudine.

Ca o concluzie, daca se afla printre voi iubitori de masaj, va recomand cu caldura orice aparat electrostimulator. Este mai mic, mai usor de folosit si mai bun decat toate celelalte. Daca mai aveti aparatura de genul acesta, va invit sa discutam putin despre ea, sa avem o idee despre aparatura in care vrem sa investim. ;)

Marius, eu mi l-am luat din Real hypermarket. A costat 230 RON.

Pentru acasa , aceste electrostimulatoare sunt destul de bune .
Dar pentru ceva profesionist , sunt cabinetele care iti pot lucra grupele de muschi '' a la carte'' si dupa programe diferite. De preferat sunt programele alternative , adica sa nu se faca consecutiv acelasi program de stimulare.
Electrostimularea este o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.
Se recomanda efectuarea sedintelor de electrostimulare mai ales in zonele care raspund mai greu la exercitiile fizice: talie, solduri, abdomen, fese, coapse, dar si in zona sanilor.
O sedinta dureaza 45 de minute, durata tratamentului este stabilita in functie de fiecare persoana in parte. Tu nu trebuie sa faci nimic altceva, decat sa stai intinsa intr-un fotoliu special de electrostimulare, iar din cand in cand sa maresti intensitatile, astfel incat rezultatele sa apara rapid! Se incepe treptat, cu intensitati foarte mici, iar dupa ce musculatura s- obisnuit cu tipul de contractii si cu intensitatile programului ales, acestea se maresc in functie de fiecare zona in parte pe care au fost aplicati electrozii. La electrostimulatoarele profesionale sunt 24 de electrozi , se pot folosi toti sau partial,in functie de zonele pe care dorim sa le stimulam .
Ce este electrostimularea de fapt ? Este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri (in cazul persoanelor cu un surplus mai mare de greutate).
In plus, ca rezultat al tratamentelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi iar grasimile sunt eliminate. In afara de tonifierea musculara si arderea grasimilor, care duc la o incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.
Senzatia pe care o ai cand faci electrostimulare este foarte placuta, relaxanta asemeni unui masaj. O sedinta de electrostimulare dureaza 45 de minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati.
Insa este foarte important ca aceste sedinte sa fie efectuate pentru inceput fara pauza, cu o frecventa de minim 3 sedinte pe saptamana. Dupa ce ne-am modelat corpul dupa plac pentru intretinerea siluetei este suficienta o sedinta la 7-10 zile.
Electrostimularea inlatura grasimea nedorita, imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor, ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sangvin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului.
Aparatura profesionala de electrostimulare utilizeaza o tehnica extrem de sofisticata si de puternica pe baza de curent SLIMWAVE care actioneaza asupra musculaturii in doua sensuri : izotonic si izometric. Aparatul COMBO este singurul care combina doua tipuri de tratament : electrostimularea cu termoterapia, datorita benzilor termice ce se aplica peste electrozi si in interiorul carora temperatura ajunge pana la 75 de grade Celsius !.Aceste aparate profesionale utilizeaza 9 programe si anume :standard ,tonifiere , fast slim( cu efect de slabire rapida ,drenaj limfatic ,relaxare ,abdominal ,solduri si coapse ,lifting facial nechirurgical, bust. Acum e alegerea fiecaruia ce alege, dar de preferat sa se alterneze aceste programe .
Iata si un astfel de aparat
http://www.electrostimulare.ro/

M-am hotarat, vreau si eu o jucarie din asta. Stie cineva de unde pot sa iau?

Mod, are trei tipuri de programe. Unul pentru masaj, unul medical si unul de intretinere si relaxare a muschilor. Are si ceva asemanator cu fizioterapia, numai ca la intensitati mai mici, pentru ca nu are atata putere. In real, eu l-am gasit la standul unde sunt ganterele, mingiile de fotbal, si tot ce mai tine de fitness si sala de forta. Daca nu, la raionul unde sunt uscatoarele de par si epilatoarele. Iti recomand Realul din Vitan. Acolo este penultimul stand pe partea dreapta :P

eu prefer Realul din Brasov, e mai aproape de Fagaras :)

Back