• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Forum – o noua imagine (admin)

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Din pacate stabilitatea vechilui forumul a lasat mult de dorit, iar munca moderatorilor era una titanica. Asadar am luat decizia sa trecem pe o solutie profesionala. Ea detine multe “unelte” care simplifica munca moderatorilor, dar in acelasi timp complica activitatea celor care se tin de prostii.
Noua adresa a forumului este http://forum.ioanistrate.ro
Noul forum are 2 sectiuni principale : “Forum blog Ioan Istrate” si altele. In prima sectiune doar utilizatorii inregistrati au acces , iar la restul subforumurilor toti le pot vizualiza continutul dar nu pot POSTA (adica sa adauge comentariu). Deocamdata nu exista limba romana, dar in viitor va exista. Depinde doar de timpul meu liber deoarece sunt peste 634 de pagini de tradus.
Orice problema aveti legata de forum o puteti posta aici> http://forum.ioanistrate.ro/forumdisplay.php?20-Despre-forum (trebuie sa fiti inregistrati sa puteti pune o intrebare)
Va exista si un chat . Deci stati linistiti. Ce are nou? Poti scrie pe privat, are o interfata gen mIRC, ban direct din chatroom, moderare chat, etc. Pe scurt : mult mai evoluat decat precedentul.
Din pacate bazele de date nu sunt compatibile, deci toti utilizatorii trebuie din nou sa-si faca cont . Puteti aici apela direct linkul de inregistrare > http://forum.ioanistrate.ro/register.php
In acest moment exista 2 roboti integrati in forum care va da automat BAN daca injurati sau insultati un alt cititor. De asemenea exista un sistem automat de punctaj care la x abateri va da BAN pe o anumita perioada de timp. De asemenea a fost implementat un algoritm care detecteaza un utilizator banat dupa mai multe criterii, nu numai dupa IP cum era pana acum.
Va spun acestea deoarece scoaterea BANului este una dificila.
O alta hotarare care am luat-o impreuna cu moderatorii este sa stergem userele care nu posteaza pe forum.

Posted on Tue, 22 Dec 2009 01:16:45 +0000 at http://ioanistrate.ro/forum-o-noua-imagine-admin/
Comments: http://ioanistrate.ro/forum-o-noua-imagine-admin/#comments

Exceptional =)) Magnific =)) Exuberant =))
Bravo Cataline, ai intrat si tu in randul lumii :D

:bye: o sa-l pup dulce...ca nu m-a lasat sa ma inregistrez pe forum....:angry:

Sa inteleg ca sunt singurul ce-i iubeste?
Chiar sunt curios daca pe mine or sa ma lase sa ma inregistrez :D

Astazi mi-am facut timp sa trec pe la "noul forum". Aceeasi Marie, cu alta palarie. Reguli alambicate si unele tampe, regulament extrem de alambicat dar care nu lasa nici o portita userilor, plin de banere publicitare. Macar daca ar facea lumea click pe ele, sa faca si adminul un ban, dar vad ca tot la BANN tine mai mult.
In rest, in continut, aceleasi vechi personaje cu aceleasi vechi obiceiuri.

Totusi, sa enumar si lucrurile bune. Faptul ca au lasat o parte a forumului "la liber" este benefica. Da bine la indexarea google si asa aduce membrii noi (iar ajungem la banii din publicitate aici :D ). Am terminat enumerarea.

Totusi, nu ma pot abtine sa nu-mi pun o intrebare. Cand va reincepe Catalin sa ceara bani pentru server? Ca acum a dat o caruta de bani pe un soft de forum (dupa parerea mea nu a facut cea mai buna alegere aici, dar este doar parerea mea), si-a luat-o in barba cu un host execrabil (oare cat a fost forumul jos din cauza hostului? O saptamana? 10 zile? ) si pariu ca mai da o caruta de bani si pe un soft de chat. Ori banii astia trebuie sa se intoarca cumva. Si iar il vad ca se sesizeaza si anunta ca nu castiga mai nimic din publicitate.
In sfarsit, sa nu mai fiu carcotas si sa-i uram noului forum "calu istrate" (ca sa citam un clasic in viata) un Bun Venit! calduros pe web-ul romanesc.

bate campii, ca de obicei. nu am vazut inca pe mineni banat de roboti, mai degrama de moderatorii cu exces de zel.

....."O alta hotarare care am luat-o impreuna cu moderatorii este sa stergem userele care nu posteaza pe forum"..... oare de ce ?

nu doar ii depisteaza, ci ii si baneaza :D

"In acest moment exista 2 roboti integrati in forum care va da automat BAN daca injurati sau insultati un alt cititor. De asemenea exista un sistem automat de punctaj care la x abateri va da BAN pe o anumita perioada de timp." - minciuna ordinara... am fost insultata pe chatul lor si nu s-a luat nicio masura..ce roboti ! supermoderatorii =)) functie de interesele lor!

Pfff, ce-mi aduc io aminte de perioada asta, cand au pierdut vechea baza de date ( pe care jeny spune ca o are , totusi.:D ). Jano, poi ori o ai , ori n-o mai ai ? Ori suntem mincinosi, ori nu mai suntem? :D

ha ha =))) ce tare "Jano, poi ori o ai , ori n-o mai ai ? Ori suntem mincinosi, ori nu mai suntem?" =))) =)))

Trebuiau sa dispara ceva alerte false ...si nu numai probabil...De aceea a"disparut"baza de date.Sunt niste mincinosi ...si nici macar nu au inteligenta sa-si sustina "gogosile".

Nu mai are nimeni vechea baza. Chiar aici, Unda a spus ca vechea baza nu mai exista. Asa ca Joiana minte cand spune ca ii are ea pe toti ( cu ce-au facut, ce-au miscat in front, date personale), in baza veche, baza care nu ma e de cand si-au mutat pravalia pe noul forum. Dar ea nici nu realizeaza ca se contrazice ca proasta. Se incurca in propriile minciuni.

poate ca inainte de a se muta a copiat tot ce era de copiat,mai stii dracie?

Back