• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

IMPARATIA CERURILOR - SFANTA ROMANIA MARE

Copilul meu drag, vrei să faci parte din Împărăţia Cerurilor?

• Da

Votes: 3 100.0%
  • Nu

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    3

Ioan

Reporter de teren
Reaction score
0
View attachment 9

Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor, este Împărăţia Universală a zilelor de astăzi, a Mântuitorului Iisus Hristos, este Regatul divin care a unit în chip minunat cerurile cu pământurile.
Sfânta România Mare, este o nouă ţară şi o nouă împărăţie în Univers. Ea uneşte cerurile lui Ler Dumnezeu cu pământurile.

Împărăţia Cerurilor este a celor curaţi cu trupul, cu inima, cu gândul şi cu sufletul.
Împărăţia Cerurilor este a celor care doresc să trăiască curaţi cu trupul, cu inima, cu gândul şi cu sufletul.
Împărăţia Cerurilor este a celora care doresc să trăiască împreună cu Iisus Hristos, cu Ler Dumnezeu şi cu Maica Sfântă.
Împărăţia Cerurilor este a Copiilor lui Dumnezeu.
Voi sunteţi copiii Mei şi Împărăţia Mea pe voi vă aşteaptă.

Împărăţie Cerurilor are o singură credinţă, credinţa creştină. Aceasta înseamnă viaţa împreună cu Iisus Hristos şi comuniunea cu Ler Dumnezeu.
Biserica ce reprezintă Împărăţia Cerurilor este Biserica Ortodoxă Română. În ea se adună toate credinţele, toate popoarele, toate limbile şi toate religiile lumii, căci este credinţa lui Iisus Hristos.
Limba oficială a noii Împărăţii este limba română.
ÎMPĂRATUL Sfintei România Mare este IISUS HRISTOS.
ÎMPĂRĂTEASA Sfintei România Mare este SFÂNTA MARIA.
Capitala Împărăţiei este oraşul Iaşi, România.

A sosit ceasul.
După 2000 de ani de aşteptare, visul omenirii a devenit realitate. Cuvântul Mântuitorului s-a împlinit.
Trăim zilele Revenirii lui Iisus Hristos.
Trăim zilele Judecăţii de pe Urmă.
Trăim zilele Marelui Război dintre Cer şi Infern.
Trăim zilele întemeierii Împărăţiei Cerurilor şi Pământurilor - Sfânta România Mare.
AMIN.

Dumnezeu să binecuvânteze această pagină, să fie într-un ceas bun şi Maica Sfântă să ne stea alături!
Doamne-ajută!

Attachments

• IH.jpg
    IH.jpg
    4 KB · Views: 0
  • 180px-Sfanta_Maria_de_la_Nicula[1].jpg
    180px-Sfanta_Maria_de_la_Nicula[1].jpg
    19.9 KB · Views: 0
Ioane,
Vezi ca nu esti original. Mai sunt unii cu imperiul romanesc pe undeva.
In plus, vezi ca o imparatie nu se face cu vorbe si cu credinte, ci cu multa munca, multa seriozitate si cu sudoare si sange.
Ori romanii nu sunt dispusi sa faca asta.
Deci, cu ce faci imparatia aia?

Îţi voi răspunde: Cu oameni ca tine şi ca mine, cu cei ca Anuk şi ca OLD, cu Bodo şi cu Emerem..., cu cei care, trecând printr-o viaţă, uneori plină de păcate, ajung, ODATĂ... CÂNDVA... la Dumnezeu.
Altfel, ai perfectă dreptate, Împărăţia lui Dumnezeu se face, în primul rând cu sfinţi şi, aceştia, sunt, probabil, doar pustnicii din munţi, cei din mănăstiri, bătrâni şi singuri pe lume, alţii, cine ştie pe unde!
Dar, Împărăţia lui Dumnezeu se face şi cu oameni simpli şi iubitori de Iisus Hristos. Şi, din aceştia, am văzut mulţi astăzi, la Sărbătoarea Sfintei Parascheva, aşteptând, de multe zile, prin frig şi ploaie, să ajungă lângă sicriul Sfintei...
Mărturisesc, însă, mie, personal, îmi vine foarte greu, sunt singur, doar cu Dumnezeu, şi nu ştiu de unde să încep, de unde să-i iau pe cei cu care să încep această Lucrare!
Nădăjduiesc, cândva, să te conving pe tine... chiar dacă îmi vei răspunde vrute şi nevrute...

Ioan,
Avem o diferenta de opinie :)
In primul rand, eu nu am decat jumatate de pacat, asa ca ...
In al doilea rand, pustnicii de prin munti, manastiri si de pe unde or mai fi, sunt, dupa parerea mea, mari pacatosi. Nu de altceva, dar nesocotesc, cu trufie, prima porunca adresata de catre dumnezeu oamenilor. Suna, daca nu ma insel, ceva de genul "Cresteti, inmultiti-va si stapaniti pamantul". Iar ei ce fac? Ofreaca la rece prin te miri ce vagauni si nu respecta porunca asta.
In al treilea rand, nu inteleg cum niste oameni care stau la coada o zi in ploaie la niste oase se pot numi iubitori de hristos. Aceia, in mintea lor, stateau acolo pentru un loc mai in fata la coada raiului, sau cu ganduri "sa ma vindec" sau "sa castig bani multi" sau orice, dar ganduri materiale. Cat din oamenii aia or fi facut vreun bine unui alt om in viata lor? Nu cred ca multi, altfel nu i-am fi vazut stand la coada pentru un loc mai in fata la judecata de apoi.
Pe mine ma poti convinge foarte usor. Cu argumente palpabile.

GOGU,
În legătură cu rostul şi condiţia călugăriei, îţi pot şi eu confirma că, acestor oameni, Dumnezeu le-a poruncit să se alăture lumii normale a Pământului, să alcătuiască familii şi să-şi crească şi copiii.
Cât despre cei care stau la coadă la o mănăstire ori să ajungă la moaştele unui sfânt, îţi amintesc, mulţi dintre cei consideraţi sfinţi, sunt sfinţi prin iubirea lui Dumnezeu. Chiar toţi? Răspunsul este: Nu, nu chiar toţi. Mai sunt şi erori. Numai că, omul simplu, sau foarte simplu, rugător lui Dumnezeu, nu îşi pune întrebări, el crede în Dumnezeu şi în ceea ce spun preoţii şi biserica.
Aş mai adăoga ceva, cunosc personal o mânăstire, cea de la Nicula, unde oamenii se pun pe drum cu mai multe zile înaintea praznicelor, mulţi dintre ei rugându-se lui Dumnezeu în coate şi-n genunchi şi dormind prin pădure, pe vreme bună ca şi pe vreme rea. Eu pe aceştia îi cred că sunt adevăraţi creştini. Şi cred în curăţenia rugii lor.
Vorbeşti despre oameni cu multe păcate. Dă-mi voie să-ţi reamintesc că Iisus a venit pe lume pentru cei păcătoşi, nu pentru cei drepţi! Şi, pentru aceştia a suferit şi moarte pe cruce!
Dacă Iisus a iertat lumea păcătoasă şi criminală a Pământului, nu o condamna, te rog, nici tu.

Ar mai fi ceva, în legătură cu românii.
Este adevărat, românii sunt astăzi în cea mai grea şi mai urâtă perioadă a istoriei lor. Aşa este, ţara este plină de tâlhari, de criminali, de mincinoşi, de înşelători, de umblători după înavuţire, de oameni de rea credinţă şi de cei daţi cu Cel Rău.
Îţi voi spune, totuşi, că, şi acesta, aşa cum e el, este poporulul lui Dumnezeu. Aceştia, aşa decăzuţi şi amărâţi, încât mulţi au devenit uneletele Răului, aşa cum sunt astăzi, sunt urmaşii primului popor al Pământului. Şi, pentru credinţa şi sacrificiul strămoşilor, precum şi pentru acela al Mântuitorului, sunt aceştia chemaţi primii în Împărăţia Cerurilor, acum coborâtă pe Pământ.
Acesta şi aşa este Dumnezeu.
Un Domn al iubirii, care nu cere nimic în schimb. El ne iubeşte aşa cum suntem, buni şi răi, deopotrivă. Şi pe toţi ne doreşte să intrăm în Împărăţia Sa!

Back