• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Inca 2 mesaje si o mica explicatie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
02.10.09 Aud ceva despre o dotare cu 200 de rachete speciale.
02.10.09 Apar discutii peste discutii cu si despre PD-L. Apoi cobor de pe o cladire importanta pe un perete de culoare deschisa si merg pe drumul ce duce in jos prin satul meu natal. Ajung pe drumul drept de langa arie. Pe drum sta o caruta, iar in curtea lui Bagu-Codreanu se afla o cladire aspectoasa de culoare alba (oficiala). Inauntru e o festivitate. Traian Basescu se afla afara cladirii, langa un colt al cladirii, se uita pe drum , eu il salut si-mi continui drumul ajungand la un baraj format din 3 masini italiene suprapuse. Trec peste acest baraj, dar mi se agata ciorapii (3 perechi de ciorapi – inseamna frig). Raman in picioarele goale. Ma gandesc sa continui drumul, fie inainte, fie sa ma intorc inapoi, sa ajung pe soseaua de la marginea sesului. (decodificare – Traian Basescu si-a anuntat candidatura la presedentie in afara cladirii oficiale, asa cum este in mesaj ?!?!?! nu stiu ce inseamna acel baraj de 3masini italiene)
————
Imi pare rau ca intervin pentru a nu stiu cata oara, dar v-am zis ca acest site nu are precizia matematicii si ca intotdeauna exista o marja de eroare cauzata de TIMP. De o mie de ori cred ca am postat ca mesajele au o eroare de +/- 48ore. Nu vreau sa par arogant… dar acest site nu este pe intelesul tuturor … mai ales publicului sub 25ani , care nu are puterea de a intelege anumite lucruri. Intr-adevar nimeni nu poate fi iubit in proportie de 100% … si va dau si un exemplu Michael Jackson (care a fost omorat pentru bani).
Dl Istrate fiind unicul vizionar din Romania cu blog, iar in mediul virtual oameni capata niste puteri supranaturale, se comporta parca le-a luat Dumnezeu mintiile. Va spun sincer ca toti care si-au aratat “coltii” si l-au intalnit pe dl Istrate si-au schimbat parerea. Intr-adevar mai sunt si exceptii cauzate de 2 motive : ei sunt “tatici” in acel domeniu si ce spui ei e litera de lege.
Este pacat sa judeci pe cineva pe care nici macar nu ai avut prilejul sa schimbi 2-3vorbe. Va garantez eu ca nu este senil si puteti discuta cu dansul de la computere la formare universului.
Iar cum ati vazut au fost 2 cutremure si 1 cutremur politic in Romania. (care au confirmat vibratiile)

Posted on Fri, 02 Oct 2009 20:21:12 +0000 at http://ioanistrate.ro/inca-2-mesaje-si-o-mica-explicatie/
Comments: http://ioanistrate.ro/inca-2-mesaje-si-o-mica-explicatie/#comments

mica atentionare, mica explicatie, mica clarificare. toate ale tampitelului sunt mici?

"Apoi cobor de pe o cladire importanta pe un perete de culoare deschisa "- acu e si cascador ? care din ei,ca asta nu e stilul bunelului de a scrie mesaje. si ce mesaj,ca e o poveste intreaga! :D

viseaza si el al tinerete...de fapt, cred ca asta e motivul pasaricilor, chiloteilor etc :P

La comentarii,aimee decodifica acest mesaj(deh..ca intre clarvizionari)"d-le admin se repeta S-ul:Sumatra,Sicilia...sa vedem ce va mai urma cu S???"si continua cu laude aduse bunelului:"d-l ing Istrate,merita clonat,va spun sincer,iar eu l-as infia!"Concluzia:acel blog/site nu e pe intelesul tuturor:D
dupa cum spune si admin()

asa e ,ai dreptate... cum nu e ceva in regula,o baga pe asta...nu toata lumea poate intelege fenomenul !:D

pai noi nu putem intelege fenomenul ca nu mai suntem condusi de frica , ca o sa vina ceva ....

3 perechi de corapi ? ciudata treaba ,sa aibe incaltari cu 3 numere mai mari? Sau premonitia se va imlini peste trei ierni,deci putem sta linistiti .

nu mey .... asta cu 3 ciorapi a fost pusa la vrajeala , ca sa mai aiba acoperire cand o sa pune din nou acest mesaj . O sa-l mai puna de 1-2 ori , doar sa aveti putina rabdare

Back