• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Kone si-a cerut scuze in fata dinamovistilor

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Mijlocasul Djakaridja Kone a incercat sa ii imbuneze pe conducatorii dinamovisti dupa ce a intarziat la reunirea lotului, a anuntat realitatea.net.

Kone nu s-a prezentat la reunirea lotului dinamovist, astfel ca a fost trimis la echipa a doua, dar si amenintat cu plecarea definitiva din cadrul clubului. Ivorianul si-a cerut, astazi, scuze in fata conducerii, al colegilor si al fanilor si a motivat ca intarzierea li se datoreaza doar impresarilor sai.
“Dinamo nu are nici o datorie fata de mine, nu stiu de unde a aparut informatia ca intre mine si club ar fi o problema financiara! M-am confruntat cu cateva neintelegeri cu impresarii mei din Israel, nimic altceva. Am gresit cand nu m-am prezentat la programul echipei, insa trebuie sa merg mai departe. Stiu ca voi suporta consecintele Regulamentului Intern pentru aceste absente, e normal! Imi cer scuze fata de antrenori, jucatori, conducatori, suporteri si ma voi prezenta la programul echipei, la Poiana Brasov. Programul meu de pregatire la Dinamo nu trebuie sa fie afectat in niciun fel de litigiile cu impresarii din Israel!”, a declarat mijlocasul lui Dinamo.
Djakaridja Kone nu este singurul jucator de culoare care le creaza astfel de probleme dinamovistilor. Acelasi lucru s-a intamplat, anul trecut, si cu Ousmane N’Doye, dar si cu Ze Kalanga, care devenise un abonat la amenzile pentru indisciplina.
Poti citi pe tema asta si:Messi a castigat trofeul Balonul de AurGolgheterul lumii in anul 2009A inceput UniFest 2009Programul "Prima Casa" se prelungeste de astaziNico Rosberg este noul pilot la Mercedes GP

Posted on Tue, 19 Jan 2010 16:51:54 +0000 at http://www.stiridebine.ro/kone-si-a-cerut-scuze-in-fata-dinamovistilor
Comments: http://www.stiridebine.ro/kone-si-a-cerut-scuze-in-fata-dinamovistilor#comments

Back