• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La Carlanu' S.R.L.

GeoX

Administrator
Reaction score
0
Se infiinteaza asociatiunea particolara de interes public LA CARLANU' S.R.L., avand ca obectiv fundamental salvarea tarisoarei noastre milenare de prigonitorii venetici veniti din Apus. >:) :devil:
Ma proclam prezident-fondator al acestei patriotice Asociatiuni. Adi va fi secretar.
Asteptam noi membri activi si simpatizanti. Cautam trezorier, manager administrativ, responsabil cu logistica, gasirea unui sediu pe masura...

Pana atunci: dati banu' la Carlanu' pontanu' . Vivat !

Uai,
Poi pleci de la o premisa gresita.
Poi daca e SRL, insemneaza ca e cu scop comercial.
Mey, matale vrei sa vinzi tara, nu s-o salvezi...

Nu o vand, o salvez...dar cu raspundere limitata, ca sa nu ma traga nimeni la raspundere pentru cum o salvez :p Dupa noi...potopul, zice carlanu' pontomanu :p

Adicatelea, bag io seama ca matale esti invidios pe astia de ciordeles saraca tara, si ai vrea s-o ciordeles si matale, da' nu ai loc...

[video=youtube]

Ma bag si io, dar cu o conditie: sa-i punem pe lista de prigonitori si pe aia de la rasarit si mai ales pe aia de pe malul Dambovitei, fara de care nu s-ar face "lucrarea", indiferent din ce punct cardinal ar veni primejdia .....

Io cred ca mai bine faceai o fundatie ..... cu acelasi nume, fireste. E mai bine fundatie, iti spun eu, ca sub umbrela unei fundatii multe se pot coace ... Nu fac toti asa ???

Si mai am si o intrebare: la ce metode de starpire a dusmanului te-ai gandit? Lente, rapide, dureroase, blande? Ca sa stiu in ce ma bag ....

Astept explicatiunile dumitale.

Cu deosebita consideratiune,
Nita

nita said:
Si mai am si o intrebare: la ce metode de starpire a dusmanului te-ai gandit? Lente, rapide, dureroase, blande? Ca sa stiu in ce ma bag ....

Astept explicatiunile dumitale.

Cu deosebita consideratiune,
Nita
Nita eu votez pentru o exterminare rapida.
Pusi la zid toti fara exceptie, fara avocati si procese in genul 'matusa tamara'

Bag io sama ca aici avem de-aface cu extremisti. In cazul' asta nu ma bag, nu de alta, dar s-ar putea sa sfarsim si noi la fel... adica exterminati rapid :D.

Si ma gandeam ca GeoX este un tip timid si politicos.
Dar se pare ca sub aceasta infatisare, se ascunde un dur pe langa care Zelea Codreanu poate fi considerat soimu' patriei :D

Patronu' nu poate raspunde acum, are niste chestii urgente de finalizat, dar revenim, nici o grija...

Ce hot esti matale, domn' profesor. Patron, presedinte de onoare (tu cu Iliescu :D). Cum fugi matale de raspundere. Intrebarea e: cine-i Adiministratorul bre?

Back