• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
:D gogu, cat de tare suna asta... ,,aici ne strangem la taifas cu Manuela"
nota 10 pentru postul asta :)

imi place cum suna...la taifas...
manuela, abia astept poastarile tale...si nu numai!

Gogu said:
Aici ne strangem la taifas cu Manuela.

carduri de rate galagioase in zbor noaptea vad si aud.Un vant asemenea unui mic taifun in care vad mii de frunze uscate se indreapta catre doi copii fata si baiat copii se distreaza crezand ca e ceva nostim cineva le striga sa se ascunda.....vantul trece copii nu se mai vad....apoi vad cei doi copii ascunsi int-un fel de pestera (mai mult o gaura in munte )unde este multa apa verde si f adanca ....copii stau pititi baiatul e in icioare ca si cum se uita dupa ajutor....simt pericol mare ....e mazga sub apa un pas gresit si copii pot aluneca in acea apa ,nu vad cum au ajuns nu exista strada tot e apa in jurul lor doar stanca aceea e uscat .....nu cred ca pot fi salvati ....simt mare tristete si mare pericol f putina speranta.Nu mi s-a intamplat niciodata sa vad atat de mult nu stiu ce poate sa insemne.

Poate o fi viitorul indepartat,manuaela,ti se ascut simturile ... incepi sa vezi mai mult si mai departe in viitor...

Carduri de rate si gaste trec si acum pe la noi. Este migratia in toi.

Sper ca pestera sa nu "insemne" ca vom avea foarte repede nevoie de un adapost de acest tip.

sa raspund pe rand:nu gogu ceea ce am vazut cred ca se intampla cu adevarat undeva,fleshuri sau premonitii cum le kiama unii nu le am demult....intotdeauna am avut un al saptelea simt dar nu asa dezvoltat problema e ca multe nu le scriu iar apoi le vad la stiri,si-mi vine sa-mi dau pumni ca nu am vb poate schimbam ceva
Dar asta e sunt incepatoare in acest domeniu si cred ca e normal sa nu stii ce sa alegi mai intai....din tot ce vezi si simti.Pt aceste zile cred ca va fi ceva de 8 pe undeva poate si mai mult iar daca asa va fi multe distrugeri vor fi....strazi rupte parca explozie in plina stada in asfalt
Iarna asta vom avea ceva destul de semnificativ cred dar inca nu sunt sigura.Voi reveni cu noutati.

Inca ceva ce era sa uit in letonia nu a fost inscenare cu meteoritul acela va asigur dealtfel cred ca veti auzi cat de curand

buna!
cu siguranta unele persoane au acest simt mult mai dezvoltat...si ma bucur ca-i avem printre noi

manuela ,ce viziuni ai mai avut recent ,intru mai rar ,o data pe zi,seara si citesc ce postezi deci pe chat nu pot intra in cursul zilei sa vad ,multumesc.

Valuri mari in mare si marea este de un negru profund ,seamana cu o smoala ,parca are si o anumita densitate asemanatoare smoalei....

manuela said:
Valuri mari in mare si marea este de un negru profund ,seamana cu o smoala ,parca are si o anumita densitate asemanatoare smoalei....

Uffffffff.... sa speram ca nu vom avea o tragedie pe mare ......

undeva intr-o biserica se intampla lucruri ingrozitoare acum cred ca apartine de satanism.

Status
Not open for further replies.
Back