• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

La taifas cu Manuela

Status
Not open for further replies.
Adica survi risca ramana fara...? Lui nu cred ca-i mai creste alta =))

:D... mai, lasati omul in pace. poi se poate?

Eu, am spus ce -i cu caracatita:P si ca poti avea probleme grave si in pat,de restul......el raspunde:D:

cata carcoteala...:D . eu nu spui nimic ( poate, poate , ne cheama la o paranghelie...:D).

Radeti voi, radeti, dar statistic, mor mai multi oameni in pat decat in accidente de circulatie.

=)) tare asta. ciudata asocierea cristinei...:happy: survi, ai grija...poate a pus cristinica ochii pe tine... =))=))

? Nuuuuuuuuu ,era intrigata de "lipsa "noastra de imaginatie in a descifra corect focul de tabara de la avatar :D: Sau...... mai stii?

In leg cu accidentul de avion al pres poloniei e ceva f dubios nu pot spune mai multe dar...

dar? acum ca tot ai pomenit ceva...spune pana la capat. poi se poate?

11-12-2009, 07:29 PM
manuela Online
Super Moderator
Super Moderators Mesaje: 205
Inscris: Oct 2009
Reputatie: 3
0%
RE: La taifas cu Manuela
De la jumatatea anului 2010 deja vor fi mari nedumeriri,vor incepe trepta sa dispara oameni importanti ,vor veni altii la putere dar si acestia vor disparea spre 2011 spre jumatate va fi haos nimeni nu va mai intelege nimic,toti se vor intreba unde dispar si apoi vor dispare familiarii aproiati ,pana va ramane omul de rand.Intrebarea este unde dispar ca nu se stie nimic si de ce?Nimic mai simpplu se pregatesc pt apocalipsa .

Adresa IP: Logat
Trimite mail acestui utilizator Trimite acestui utilizator un mesaj privat Gaseste toate mesajele acestui utilizator
Editeaza acest mesaj
Editare rapida
Editare intreaga
Sterge acest mesaj Citeaza acest mesaj intr-un raspuns Citeaza acest mesaj intr-o pagina de raspuns noua Informeaza un moderator despre acest utilizator

Status
Not open for further replies.
Back