Am vazut si eu Gogule cateva emisiuni de acest gen.Adevarul e ca intr-o situatie de acest gen,adica reala nu emisiune ,niciunul dintre noi nu stim pana unde suntem capabili sa mergem.Acum numai ideea de a manca ce am vazut ca mancau respectivii,eu care am o problema si de cum miroase o mancare,ma gandesc ca n-as manca asa ceva niciodata,dar in situatia respectiva poti sa stii...Sa speram ca nu vom ajunge niciodata sa fim intr-o astfel de situatie .Sa lasam lacustele,greieri si alte gaze sa zburde prin iarba si sa tai eu cocosul din curte sa-l mananc
Apropo de manipulare.Am sa va spun o povestioara legata cumva de acest procedeu.Undeva intr-un loc,vorba poeziei lui Alexandrescu, o fata ,fata care a intrat acolo cu tel precis,tel atins,a fost binenteles pusa la punct de cei ce conduceau acel loc,dar cum fata era cumva iubita de unii oameni de acolo si cum cei ce o taxasera voiau ca aceia sa nu se prinda ,puneau o poza la fereastra fetei ca si cum ea era acasa ,cu toate ca ei o asasinasera deja.Adica pana unde poate merge marsavia umana...Fata banuia ca cea care conducea acel loc era grav bolnava si boala de care suferea respectiva credeca era asta.
Delirium tremens
Reprezinta o criza caracterizata prin delir, halucinatii vizuale sau auditive majore, tremuraturi ale fetei si ale membrelor, transpiratii abundente, accelerare a ritmului cardiac, febra, aprecierea gresita a realitatii, agitatie psihomotorie severa, dereglari periculoase ale frecventei cardiace si tensiunii arteriale. Manifestarea cea mai periculoasa este in cazul intreruperii bruste a consumului, bolnavul avand iluzii vizuale, olfactive sau halucinatii cu caracter terifiant. Se instaleaza si dupa stari de neliniste, tulburari de somn, indispozitie generala. Reprezinta si un sindrom specific, acut si grav consecutiv dezobisnuirii bruste de alcool a unei persoane care sufera de alcoolism cronic. Tratamentul consta in rehidratarea intensiva a pacientului prin perfuzie intravenoasa, sub administrarea de medicamente sedative pe cale injectabila si sub supravegherea in mediu spitalicesc
http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/delirium-tremens_839
Acu' la drept vorbind cu toata manipularea respectivei,fetei chiar ii era mila de ea...E trist sa ajungi in asa hal si sa nu recunosti ca ai nevoie de ajutor,ba sa mai detii si functii de conducere,functii care pot afecta alti oameni .Chiar daca fata stia din start ca rezultatul actiunilor ei vor starni reactia celei bolnave,astaaratand ca nici ea nu era chiar straina de manipulare,sau ca o cunostea foarte bine,sichiar daca la final a zambit ,tot a ramas cu o farama de mila pentru cealalta.Ea era moarta,dar chinul era pt ceacare o omorase si care ramasese vie si era o moarta vie.