• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Maria Ghiorghiu

Seth

New member
Reaction score
0
Blogul doamnei:
http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/

Iar astăzi, 26 octombrie 2015, s-au împlinit exact 50 de zile ,asa cum ne-a spus SFANTUL PĂRINTE ARSENIE BOCA,când a apărut in camera mea, in mijlocul dinozaurilor.
Cutremurul de 7,7 grade din Afganistan, care s-a produs astazi, ne-a fost profeţit de Sfantul Părinte Arsenie Boca, in ziua de 6 septembrie 2015.
-citat de pe blogul mai sus mentionat

Seamana izbitor de tare cu blogul domnului inginer Istrate, la o prima"rasfoire"sumara .

Cat priveste partea religioasa, o regasesc pe Manuela ...

O EXPLOZIE PUTERNICĂ SPRE SUD , URMATĂ DE UN ZID DE FUM !
Noapte de 25 - 26 Octombrie 2015, ora 2,05!

Dragii mei,

În această noapte premergătoare Sfintei Sărbători a Marelui Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, în timp ce mă rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuţa Domnului, văd dragii mei spre Sud, mult, foarte mult fum ,ca la o Explozie mare.
Un adevărat zid de fum, s-a format în urma acestei Explozii.
Totul dragilor, se intampla foarte aproape de mine. Adica nu la mare distanta, de locul unde eram eu.
http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/o-explozie-puternica-spre-sud-urmata-de.html

Publicat de Maria Ghiorghiu la 23:48 vineri, 30 octombrie 2015

Din cate stiu nu a avut loc nici-o explozie, a luat foc decorul de la artificii .

mariaghiorghiu said:
10 Noiembrie 2015, ora 3,21 zori de zi !

Dragii mei,

Astăzi în zori, o lumină stralucitoare ca un fulger, ma trezeste ,facându-mă ca sa ma cutremur si eu la propriu în pat, si astfel văd dragii mei, un Cer de noapte, si o cameră mai sus oarecum amplasata, faţă de locul in care eram eu.
În aceasta camera, vedeam un pat si o lumină aurie, semn că putea sa fie noapte, sau era becul aprins pur si simplu.
Brusc , ceva cutremurător se intampla.
Văd dragii mei, cum patul din cameră, asezat langa peretele dinspre Est, incepe a se cutremura foarte.
Patul sărea ca pe arcuri, atât de tare se cutremura.
În clipa următoare, totul dispare, iar eu ma grabesc a scrie in caietul de sub pernuţa mea, ceea ce tocmai am vazut .
Dragii mei, din păcate, vom auzi de producerea unui Cutremur de o intensitate mai mare.
Unde si când anume se va produce si acest Seism, eu nu stiu a vă spune, căci nu mi s-a descoperit de la BUNUL DUMNEZEU.
Ceea ce stiu cu siguranţă, este faptul că, ROMÂNIA este ocrotita si ocolită de CUTREMURE DEVASTATOARE.
Si nu sunt vorbe goale, ci sunt de la BUNUL DUMNEZEU si de la MĂICUŢA DOMNULUI.
Cu dragoste, Maria.

Back