• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

McDonalds da faliment?

Admin1

Administrator
Reaction score
0
In dimineata asta am avut parte de cea mai neplacuta surpriza din partea McDonalds.
Sunt unele momente cand ma duc la McDonalds sa cumpar un Big Tasty sau un Big Mac la pachet, la drive in. Mai ales cand nu am timp sa iau micul dejun. Prefer drive in-ul pentru ca in cateva minute ai mancarea la pachet, cu o cola mare, mancare pe care mai apoi o mananc in trafic sau cand stau prin vreo parcare si astept 10 minute pe cineva.
In dimineata asta a fost un asemenea caz. Trag ca o floare in drive in si comand un big tasty. Surpriza, fatuca de la comenzi imi spune, "Stiti, Big Tasty dupa ora 10. Acum, daca doriti, o omleta, un mic dejun...". Zic in gandul meu, "La naiba, astia nu mai au stoc" si comand un Big Mac, gandindu-ma ca oricat de nasol o fi cu stocurile, la McDonalds intotdeauna trebuie sa gasesc un Big Mac. Stupoare, aceeasi fata imi baga aceeasi placa. Bineinteles ca nu am luat si am plecat de acolo fara sa ma uit inapoi. Asa ca am oprit la Dristor si am luat o shaorma mare :D
Hello, domnii si domnitele de la Mc Donalds, in pana mea, lumea merge la McDonalds sa manance Big Mac, nu omleta. Traiam cu impresia ca la McDonalds, la drive in, la orice ora din zi si din noapte gasesc produsele McDonals. Adica, exact, Big Mac si Big Tasty, nu vreo omleta sau vreun cine stie ce sandwich.
Si daca la McDonalds nu gasesc Big Mac, e clara pentru mine. McDonalds sigur da faliment!
Si ca o chestie oarecare, credeti ca eu mai trec vreodata pe la McDonalds?

Semn de sus, Gogule :D. Sa nu mai mananci toate prostiile nocive,:P Din partea mea, poa' sa dispara .

Nocive, nenocive, da' bune rau.
In plus, cred ca sunt singurii din Romania ce au drive in :D daca ar avea la shaorma drive in...

Si uitasem... Am aflat ca cei de la McDonalds au nu stiu ce campanie de promovare a produselor gen omleta, si ce si-au spus ei, le promovam daca nu dam omului alternativa. Dar ala de la marketing ce a gandit asta ar trebui sa fie spanzurat. Eu unul nu mai calc ever la McDonalds din cauza campaniei aleia de cacat.
Poi mai nene, daca vrei promovare de produse noi, fa-o mai nene, nu zic nu. Dar lasa disponibile produsele pentru care lumea vine la McDonalds.
Parca vad ca si cei de la shaorma de la Dristor vor incepe vreo promovare de produs nou, salata de lastar de lucerna, si zilnic, timp de 2 ore, vor vinde doar asa ceva, in astea 2 ore nevanzand absolut nici o shaorma.
Haide mey nene...

Gogu said:
In dimineata asta am avut parte de cea mai neplacuta surpriza din partea McDonalds.
Sunt unele momente cand ma duc la McDonalds sa cumpar un Big Tasty sau un Big Mac la pachet, la drive in. Mai ales cand nu am timp sa iau micul dejun. Prefer drive in-ul pentru ca in cateva minute ai mancarea la pachet, cu o cola mare, mancare pe care mai apoi o mananc in trafic sau cand stau prin vreo parcare si astept 10 minute pe cineva.
In dimineata asta a fost un asemenea caz. Trag ca o floare in drive in si comand un big tasty. Surpriza, fatuca de la comenzi imi spune, "Stiti, Big Tasty dupa ora 10. Acum, daca doriti, o omleta, un mic dejun...". Zic in gandul meu, "La naiba, astia nu mai au stoc" si comand un Big Mac, gandindu-ma ca oricat de nasol o fi cu stocurile, la McDonalds intotdeauna trebuie sa gasesc un Big Mac. Stupoare, aceeasi fata imi baga aceeasi placa. Bineinteles ca nu am luat si am plecat de acolo fara sa ma uit inapoi. Asa ca am oprit la Dristor si am luat o shaorma mare :D
Hello, domnii si domnitele de la Mc Donalds, in pana mea, lumea merge la McDonalds sa manance Big Mac, nu omleta. Traiam cu impresia ca la McDonalds, la drive in, la orice ora din zi si din noapte gasesc produsele McDonals. Adica, exact, Big Mac si Big Tasty, nu vreo omleta sau vreun cine stie ce sandwich.
Si daca la McDonalds nu gasesc Big Mac, e clara pentru mine. McDonalds sigur da faliment!

Daca ai fost la McDonalds inainte de ora 10 nu ti s`a oferit meniul normal deoarce a fost introdus meniul Breakfast care incepe la 6 si tine pana la 10 (dimineata) in intervalul acesta de ore nu se servesc meniurile din timpul zilei, dupa 10 totul reintra in normal. E un model adoptat din tarile din afara care desigur aduce mai mult profit, pentru ca poti manca 2 lucruri diferite in aceiasi zi, nimeni nu merge la MC de 2 ori pe zi sa manance aceleasi lucruri, asa iti poti lua micul dejun si dupa aceea sa mananci de pranz acolo. Mie mi se pare foarte profitabil acest model adoptat. Fiecare cu parerea lui .

Eu, Mc-D deschis inainte de 10 nu gasesc, dar nici nu am avut tentatia sa merg, doar daca aveam nevoie de apa sau de buda si eram prin apropiere. Pe aici pe la mine ,pana la 12, gasesti doar sandwich-uri in bar, cu sunca slaba, salata,rosii,branza. Dimineata e un mast pt toata lumea cappuccino si briosh calde, facute devreme si aduse la baruri la 6,7. A, si la baruri,de dimineata intra de la pustoaica ce merge sa-si ia pachet, pana la mosu care n-are ce face toata ziua,femei cu copii de toate varstele.
Greu gasesti o pizza la pranz, cei care au ,pun afis, iar dupa 14 pana pe la 18 nu prea gasesti inclusiv mancare gatita, la impinge tava daca ajungi la 3 gasesti scaunele pe masa.

Alexandra B said:
Gogu said:

Daca ai fost la McDonalds inainte de ora 10 nu ti s`a oferit meniul normal deoarce a fost introdus meniul Breakfast care incepe la 6 si tine pana la 10 (dimineata) in intervalul acesta de ore nu se servesc meniurile din timpul zilei, dupa 10 totul reintra in normal. E un model adoptat din tarile din afara care desigur aduce mai mult profit, pentru ca poti manca 2 lucruri diferite in aceiasi zi, nimeni nu merge la MC de 2 ori pe zi sa manance aceleasi lucruri, asa iti poti lua micul dejun si dupa aceea sa mananci de pranz acolo. Mie mi se pare foarte profitabil acest model adoptat. Fiecare cu parerea lui .
Chiar ma intrebam cand o sa apara si un reprezentant McDonalds. :)
Nu Alexandra, nu este deloc profitabil acest model. De ce? Eu ca si client (fost client acum, ca mi s-a pus pata foarte tare din cauza asta) trebuie sa am posibilitatea sa ALEG. De acord, McDonalds vrea sa introduca meniul Breakfast intre 6 si 10 AM. Dar problema mea nu este asta, ci faptul ca intre 6 si 10 AM nu este disponibil meniul normal.
Mai departe, faptul ca este un model adus din afara, mie unul mi se pare irelevant. Cat despre faptul ca nimeni nu se duce la Mc de 2 ori pe zi sa manance aceleasi lucruri, pot fi de acord cu tine, dar lasa-mi mie, ca si cliet posibilitatea de a alege ce vreau sa mananc, nu-mi impune tu ca si vanzator ceea ce vrei, deoarece de suferit ai mai mult tu. Eu pot trai fara BigMac pentru ca merg la concurenta, dar tu fara banii mei (si ai celorlalti clienti) nu poti trai.
Apropo, ca vorbesti despre profit, care este trendul vanzarilor strict pe acest segment orar, 6- 10AM de cand ati implementat politica asta de tot maro-ul? Pentru ca daca vrem sa discutam despre cresterea profitului, trebuie sa discutam pe cifre ;)

Eu nu mai mananc de foarte multa vreme la mc, erau perioade in care mancam 3,4 hamburgeri pe zi...acum incerc sa mananc cat mai sanatos posbil...e greu, dar nu strica sa incerc.

Back