• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Merita sau nu sa mai traiesti in Romania?

Serj

Reporter de teren
Reaction score
0
Multi romani pleaca in strainatate vazand ca in Romanica noastra nu mai poti traii,nu se mai merita...

Voi ce pareri aveti? Argumenta-ti parerile!

In primul rand, chiar daca ne place sau nu, vorbim despre Romania.

Acum, eu sunt de parere ca da, se merita sa traiesti in Romania.
Pentru simplul motiv ca este tara tuturor posibilitatilor.
Daca vrei stabilitate, probabil ca nu este cea mai buna alegere. Dar daca vrei sa faci ceva prin forte proprii, atunci vorbim cu adevarat despre tara fagaduintei (nu m-am abtinut sa nu fac referire la mitul biblic :D ).
Si ce dovada mai buna vreti decat aceea ca, la ultimele alegeri prezidentiale, primii 3 candidati (in ordinea preferintelor) au fost un capitan de vapor, un prostanac (avea dreptate Iliescu) si un chiulangiu.

nu se mai merita sa mai traiesti in romania in saracia in care traim de azi pe maine,prin guvernul boc,care taie de peste tot de pe unde apuca...
Si eu am sa plec din tara anul care vine cel mai sigur,pentru ca nu se mai poate trai in romania asta cu guvernul lor de tot rasul.

Da, in Romania se traieste RAU, e adevarat!
Insa nu din cauza tarii, ci din cauza oamenilor care ori sunt:
1-hoti, lacomi, parsivi si fara Dumnezeu, ori
2-nepasatori la tot ce se intampla in jurul lor.
Putini sunt cei care fac exceptie de la aceasta caracterizare si normal ca o exceptie faceti si voi toti cei de pe acest Forum.
Cam asta e, nu e bine dar multi nu avem ce face, iar de plecat... nu toti au dorul de duca si de aventura, caci nici in afara nu te asteapta cainii cu covrigi in coada!
Au si ei oamenii lor care pun bete in roate.
Aici te simti frustrat, refulat, oprimat si neputincios, iar in afara te simti umilit si jignit.

Back