• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 10 ianuarie 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Nu se mai sataura astia de postmonitii.
Iaca ce mai posteaza pe 10 ianuarie 2011 aici http://ioanistrate.ro/mesaj-10-ianuarie-2011/
10.01.11 In Sud-Estul si Centrul Europei apare un nou grup de state separate de vest!?!? UE?!
Observ ca inca mai cred ca fraierii pun botu' la asa ceva, asta dupa scandalul de acum cateva zile cu Schengen-ul, scandal care a dus si la concluzia ca Romania risca sa fie exclusa din UE.
Si daca ma uit la comentarii, fraierii chiar pun botu'.

Ca tot vorbim de Schengen, iote ce ne spune cacalinu, anuntand, cu mandrie o profetie implinita cu mare succes , :
"Despre Schengen:
Dl Istrate va trasmite:
In cartea mea, editia a IIa, va rog sa cititi cu atentie urmatoarele pasaje: pagina 333 pasajul 2 de jos, pagina 337 pasajul 4 de sus, pagina 340 pasajul 3 de sus. Cititi cu atentie si trageti singuri concluziile."

Cineva foarte efcient, cauta in carte si ne spune si noua despre ce e vorba in mesaje.Stupoare, nu intelegi nica. Ori sunt io mai tampa si nu ma prind, ori Cacalinu face misto. Luati de cetiti si spuneti ce intelegeti voi:

"
In anul 2002 am primit 3 mesaje f imp privind noile aliante si intelegeri ce vor apare in curand in lume,pe 13 aprilie s-a anuntat APARITIA UNEI NOI AXE ca fosta AXA BERLIN-ROMA,IN 28 iulie apare o HARTA MARE A EUROPEI IN NEGRU PESTE CARE SE SUPRAPUNE O ALTA HARTA INTRE ROMANIA SI FRANTA,iar pe 4 aug apare o noua uniune politica intre 3 STATE DE LIMBA ENGLEZA

Mesajul din 16 febr 1998 atentioneaza lumea ca situatiile se apropie de deznodamantul final;Catapeneasa Lumii se rearanjeaza,se reorienteaza,dupa care crapa,se rupe in doua si incepe conflictul mondial,Marele razboi. Se pare ca Romania ramane de facto in afara Uniunei Economice Europene deoarece evenimentele se dezlantuie cu rapiditate in per anilor 2006-2007,iar conducerile celor 2 organizatii preconizeaza integrarea Romaniei in structurile europene tocmai in aceasta perioada.

Si ultimul pasaj din carte

Mesajul din 28 iulie 2002 anunta furtuni violente:RAZBOI,PREZINTA SI O HARTA MARE A EUROPEI SCRISA CU NEGRU, DAR INTRE ANGLI SI FRANTA? SI ROMANIA SE SUPRAPUNE PESTE HARTA O ALTA HARTA POLITICA CARE DESPARTE ROMANIA DE CELALALTE STATE DIN RASARIT DE APUS DAR CURIOS HARTA BASARABIEI ESTE SUPRAPUSA PESTE HARTA ROMANIEI DAR PE DOBROGEA? In timp ce mesajul din 4 mai acelasi an prezinta o punte mare si inalta de la niste vase si submarine de razboi,si pe "FINLANDEZI"cum fug in Germania la o fabrica unde se ambaleaza rachete,armament,iar eu vreau sa merg la SANKT PETERSBURG,in Federatia Rusa dar ma forteaza cineva sa cobor in Germania( Germania si Rusia impreuna?)"

Bunelu a avut dreptate intr-o singura privinta, "trageti singuri concluziile" :D

de vazut am vazut cu totii cand a inceput al 3-lea razboi mondial... dar cand se termina nu spune?:D cine castiga?:D deja am intrat in al 5 -lea an de razboi:( nu cred ca mai suportam..., vrem pace

Mosul cu siguranta e un alienat mintal. Premontiile lui apar dupa ce evenimentele sunt deja consumate; Si cu cat stilul este mai "ermetic" cu atat mai mult va fi comparat cu Nostradamus. Singura diferenta intre cei doi consta in CV-urile lor............

Pai nu stiu de ce ne mai miram.... Oare Istrate nu cumva e un alien ? is a alien , is a little alien :D =)) :devil:

Back