• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 18 iunie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
18.06.10 Barlad. La cimitirul municipiului vad un mormant mare, deosebit, ca un mausoleu si ceva in jurul lui.. Mesajul se repeta in acelasi cimitir, dar cu morminte mai mici.

Posted on Fri, 18 Jun 2010 01:38:42 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaj-18-iunie/

Aha, deci sunt 2 sau mai multe mesaje, nu? Atunci, de ce apare doar 1? :D

Roby copistul said:
18.06.10 Barlad. La cimitirul municipiului vad un mormant mare, deosebit, ca un mausoleu si ceva in jurul lui.. Mesajul se repeta in acelasi cimitir, dar cu morminte mai mici.

Posted on Fri, 18 Jun 2010 01:38:42 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaj-18-iunie/

O fi mormantul bunelului? Sau al unui general din timpul razboiului de independenta? Vanghelie nu apare in viziune? Nici Voicu? eu cred ca aici bate mesajul.... Bellu, cavouri, profanari...... Jana trebuie sa stie mai bine, caci ea a dactilografiat legea aia cu mormantul eroului..... De ce DORMI JANO?????? acum cand ar trebui sa fi vioaie???? Unde e simtul civic???? RUSINE!!!!

ah,nita,cata dreptate ai! e vorba de afacerea lui vanghelie !
ca de obicei,e o postmonitie :cry:
as fi vrut si eu ceva care sa fie intr-adevar premonitie.

permiteti-mi va rog sa dau citire unui mare clasic in viatza
Terifiant.Nici nu are nevoie de vreo decodificare!
restul e can-can, vorba cuiva

in rest se observa formarea unei noi generatii de postmonitionisti unu mai panicat decat altu care cerceteaza(diseca mai bine zis) o propozitie de parca ar fi primit tema la limba romana descoperiti adevaratul sens al cuvinteleor din spatele poeziei lu eminescu (bine nui cazu)
-moare cineva de rang mare(VIP)?
-DOAMNE FERESTE,CEVA MULT MAI GRAV,O GROAPA COMUNA CU MULTE VICTIME NEIDENTIFICATE SI MULTI ALTI MORTI
-CUTREMUR? (nelipsitul , as putea spune)
-accident cu multe victime
-al III lea razboi mondial.
-Reactivarea vulcanului din Kamciatka!
iar pentru cunoscatori: "CINE A URMARIT MESAJELE D-LUI ISTRATE CARE A SPUS CA UN CUTREMUR MAI MARE VA FI IN PREAJMA UNEI SARBATORI MARI SI VA FI WEEKEND,IN AUGUST E SF. MARIE,CADE DUMINICA"

ma surprinde faptul ca nimeni nu pomeneste de biblie,cand in vremurile de pe urma se zice ca multi se vor ruga sa se ridice mortzi sa le ia locu...

DEX: CIMITÍR, cimitire, s.n. Teren (îngrădit) unde se îngroapă morții.

stai ca inca nu e timpul pierdut pentru ca cineva sa pomeneasca de biblie

ce vrea sa insemne mesajul asta? eu am impresia ca adminel posteaza orice, din orice domeniu, ca sa aiba acoperire.

Abc, ai o imaginatie mai bogata ca a lor , asta e sigur :D. Iote ca n-au facut referire la mesajul biblic .

m-a apucat durerea de cap de atata imaginatie :D

Back