• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 2 decembrie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
=)) iar nu se dezmint omuletii...
Sa va spun si cu ce ;) Aici http://ioanistrate.ro/mesaj-2-decembrie/ avem un nou mesaj publicat astazi 2 decembrie, care suna
02.12.10 Aud Noua Zeelanda ... un eveniment deosebit ... 4 ...
Numai ca, lasand la o parte interpretarile fortate, cred ca e vorba de cutremurul de la inceputul lui septembrie, cutremur care a avut epicentrul la... 4 mile de Christchurch ;)
Carevasazica, postmonitie in toata regula.
Si acum, bineinteles, notele va rog!

Pentru prosteala pe fata a spariosilor, dau nota 10. Pentru obiectivitate,finalitate, .. si alte alea, nota se duce undeva spre "- infinit".

eu cred ca se refera la moartea celor 29 de mineri din mina Pike River, din 24 nov.

Io cred ca " se va intampla pe 4 '' ,trebuie sa avem rabdare :D: eventual de retinut data de 4 pe calendarul vechi :P ca asa se poarta acum=))

ana comenteza la postul respectiv si adminel ii raspunde

noi am iesit din perioada critica?

Admin:

Da

am si eu o mare nedumerire. ce catastrofa s-a intamplat in perioada declarata critica? pe ce baza s-a dat alerta asta falsa, ca toate celelalte. ( in afara de faptul ca foton a spus ca vom avea un cutremur mare pana pe 24 noiembrie).

Back