• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 28 mai

Admin1

Administrator
Reaction score
0
28.05.10 Barlad. Sunt in Bariera Puiesti. Ii vad drumurile si strazile. Apoi apar la vale de locuinta fam. Anghelinis (unde toate casele au disparut in urma cutremului de pamant) numai bucati si rape. Caut o locuinta cu nepoata mea, Reta, dar n-o mai gasesc. Mesajul se repeta cu sora mea, Ileana. Imi iau in servieta niste carti si ziare. Discutam despre fratele Gica din Vaslui, ca nu a citit cartile.

Posted on Fri, 28 May 2010 01:37:17 -0700 at http://ioanistrate.ro/mesaj-28-mai/

Fiiiis!!!!Asta o fi mare mesaj, decisiv pentru iminenta cutremurului? =))=))=))

In zare vad 2 arbori uscati. Intre ei il vad pe tovarasul Ion cantand la flaut. Ma apropii de el dar cu cat ma apropii parca acesta se indeparteaza, iar copacii parca se rup in bucati. (Furtuna sau cutremur?) Dau repede telefon autoritatilor si le spun, ceva se va intampla foarte curand! Ma trezesc brusc din vis si strig...... e bang? Pe usa intra un cetatean cu un baston si o cutie neagra (laptop?)care imi spune, va simtiti bine? Ii raspund.. pericol. Cetateanul turmentat, da alerta pe site.

Alexanderson said:
In zare vad 2 arbori uscati. Intre ei il vad pe tovarasul Ion cantand la flaut. Ma apropii de el dar cu cat ma apropii parca acesta se indeparteaza, iar copacii parca se rup in bucati. (Furtuna sau cutremur?) Dau repede telefon autoritatilor si le spun, ceva se va intampla foarte curand! Ma trezesc brusc din vis si strig...... e bang? Pe usa intra un cetatean cu un baston si o cutie neagra (laptop?)care imi spune, va simtiti bine? Ii raspund.. pericol. Cetateanul turmentat, da alerta pe site.

=)) de unde ai mesajul? E pe bune? sa stiu daca trec la decodare:D:

Back