• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 30 decembrie 2010

Spiritul sarbatorilor ma impiedica sa notez:D:

Pfff, cum tot aduce el in discutie Franta....Ciudata imi pare treaba aia cu caiacele. Cred ca a gresit tampitel . E vorba de capace. Clar!!! :D

Incerc totusi o decodare : "Plec direct la aeroport, ma duc la un birou unde cineva imi da 2 caiace si un dosar gros plain cu hartii ."

Caiacele semnifica un posibil potop iar hartiile din dosar ......lista persoanelor care trebuie sa fie salvate de la inec :D: le stau premonitiile in gat =))

care este tzara unde se vand cele mai multe dacii? ati ghicit Germania:), cine conduce guvernu germaniei? ati ghicit din nou o femeie :)))
cine se opune intrarii romaniei in spatiul shnagen? ati ghicit franta si germania:)
http://www.ziare.com/politica/schen...manarea-intrarii-romaniei-in-schengen-1063791
2 caiace =2 palme zdravene: una de la franta una de la germania:)
cu pasaportu e mai ciudat:
ori nu a aflat ca noi suntem deja in ue si nu avem nevoie de pasaport pt spatiul comunitar (confunda cu spatiul shangen) ori o sa ne dea afara si din UE :D ca sa se indeplineasca mesaju sa avem nevoie de pasaport

==evenimente din trecut talmacite pentru viitor==
case close vb unui clasic in viata
neeeeeeeeeeeext

ma mir ca macar azi a uitat de cutremur.

nota 2 ( 1 punct din oficiu)...deja postmonitie clara ! :D

Mey nu pot nota o asemenea aberatie .....Imi doresc sa scapam de mosul asta si alarmele lui false in 2011

Back