• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 7 noiembrie

mod1

Administrator
Reaction score
0
Apare harta Romaniei si a Republicii Moldova. In acest moment aud foarte multe voci. Vad manifestatii puternice cu lume multa si tot felul de pasari.

Joi, 4 noiembrie, detinatorii site-urilor care copiaza ilegal si fac publice materiale de pe acest site, au primit o instiintare oficiala transmisa prin Autoritatea de Alocare a Domenilor Romanesti (RoTLD). In functie de site, detinatorii au primit indicatii specifice care vor trebui sa le urmeze, in caz contrar vom demara procedurile legale pentru a apara proprietatea intelectuala a dnului Istrate.

http://ioanistrate.ro/

Comentarii?

In timp,"pasaricile" au crescut :D: acum sunt "pasari" =)) nu mai lasa loc la interpretari tendentioase =))

o mica lectie de lb romana. ”domenilor” ? poate ”domeniilor”, cu 2 i, adminele! tie-ti suna romaneste ”indicatii specifice care vor trebui sa le urmeze” ? nu crezi ca suna mai bine indicatii specifice pe care vor trebui sa le urmeze?
cam multe greseli si cam mari :P

ce poti cere unuia care gandeste in engleza si nu are habar de lb romana? :D

mi-a dat magda o idee. oare daca l-am da si noi in judacata pt alarme false, cum ar fi? sa-i facem si noi o reclamatie la aia cu ”domenile” :D

ceea ce am spus este adevarat in totalitate si nu cred ca sunt singura care a trecut prin asa ceva,se mai vad si acum reactii ale celor speriati

stiu si eu cateva persoane in situatia asta. cred ca ii si pot convinge sa semneze o lista.

mod1 said:
Apare harta Romaniei si a Republicii Moldova. In acest moment aud foarte multe voci. Vad manifestatii puternice cu lume multa si tot felul de pasari.

Joi, 4 noiembrie, detinatorii site-urilor care copiaza ilegal si fac publice materiale de pe acest site, au primit o instiintare oficiala transmisa prin Autoritatea de Alocare a Domenilor Romanesti (RoTLD). In functie de site, detinatorii au primit indicatii specifice care vor trebui sa le urmeze, in caz contrar vom demara procedurile legale pentru a apara proprietatea intelectuala a dnului Istrate.

http://ioanistrate.ro/

Dar in ce consta "proprietatea intelectuala" a dlui. Istrate? Sau dl. Istrate se crede vre-un Marin Preda? Sa inteleg ca site-ul se recunoaste ca fiind legal site-ul bunelului! E bine de stiut! Si sa inteleg ca indicatiile se refera doar la materialele de pe site-ul cu pricina? Adica vax albina.....

Jana, mai bine ti-ai folosi energia creatoare pt. alte lucruri mai utile. Ia de citeste urmatorul articol si vezi unde se incadreaza site-ul bunelului:
http://www.capital.ro/detalii-artic...-umfla-traficul-pe-netul-romanesc-141000.html

Mai punem si panica starnita de "proprietatea intelectuala" a bunelului cu acel cutremur care nu mai vine, mai punem si modul mascat de a influenta masele in privinta votului (stii bine Jana ca ati fost citati in campania electorala de anul trecut de dl. Lazaroiu, care a fost prea "domn" cu voi). Mai e si povestea cu medicamentul minune.... Aveti o gramada de bube si chiar daca traiti cu impresia ca timpul trece si lumea uita, va asigur eu ca nu e asa.

care sunt ”site-urilor care copiaza ilegal si fac publice materiale de pe acest site”?

mod1 said:
mi-a dat magda o idee. oare daca l-am da si noi in judacata pt alarme false, cum ar fi? sa-i facem si noi o reclamatie la aia cu ”domenile” :D

ar fi ceva =)))

Back