• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj 9 martie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Sub acest titlu, astazi, 11 martie 2011, jumatatea ce publica pe internet ineptiile duo-ului de mare senzatie, "nostradamus din carpati" (ioan istrate) si admin (analfabetul tampit de catalin) a iesit la rampa pe http://ioanistrate.ro/mesaj-9-martie/ cu urmatoarea postare
09.03.2011 Intr-un oras [localitate] apele tulburi trec prin fata blocurilor, pe strazi ... (acest mesaj a fost publicat ieri pe forum)
El poate fi o continuare a mesajului din 24.01.2011 Japonia … un eveniment deosebit (sursa: http://ioanistrate.ro/mesaje-primite-pe-21-si-24-ianuarie-2011/
Bineinteles ca am fost curios ce scrie la mesajul din 24 ianuarie, asa ca am cautat bine bine si ia uite ce am gasit aici http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=23726

Interesant ca nenea care se lauda a fi un vizionar confirmat la nivel mondial da o balarie pe care o "leaga" oarecum artificial (dar inteligent, nespunand nimic categoric) de megaseismul din Japonia de astazi. Se pare totusi ca "chimistul Ioan Istrate, urmaşul lui Nostradamus" cum ii place sa se alinte in ziare, ne ia pe absolut toti de prosti.
Observati, va rog, ca de nepota-su ce se semneaza sub numele de admin, recte (prietenii stiu de ce ;) ) dom' paun nu am zis nimic. Nu de altceva, dar dupa tot bambiliciul din trecut referitor la vibratii, alerta, bang, 50% la noi, 50% in alta parte, MSLI-uri virusate, scari ale lui istrate si alte asemenea ineptii la care fraierimea a pus botul, acest seism din Japonia, la fel ca toate celelalte seisme importante din lume, a venit fara ca macar scribalaul cacalin sa spuna 2 litere pe blog, forum, sli, msli, msrp, sistem de alerta prin sms.
Si, bineinteles, fraierimea crede in continuare.

Isi merita soarta toti care ii cred pe acesti SARLATANI !!!! Nu se poate sa facem ceva ca acesti sarlatani sa dispara ??? Care anunta doar catastrofe DUPA ce s-au intamplat ? Si mai e un dobitoc care la comentarii zice: Oare mai pune cineva la indoiala calitatile lui Istrate. Cavalere stai acolo pe blogu' lui si stai cu morcovu-n c*r si asteapta cutremrul.

mda... nu are limite. e de necrezut!

de unde si pana unde ati inteles voi ca e vorba de tsunami-ul din japonia?

" Intr-un oras [localitate] apele tulburi trec prin fata blocurilor, pe strazi ... " nu credeti ca se potriveste mai bine...
venetia-1.jpg

in japonia apele NU au trecut prin "fata" blocurilor, ci efectiv prin blocuri, prin case, prin strazi... PRIN ELE, NU PRIN FATA LOR

Poi, dupa cum spuneam, doar s-a sugerat legatura intre mesaj si Japonia, nu s-a spus explicit ;)
Mare smecher cacalinu'.

evenimente deosebite au loc zilnic, in fiecare tara. in japonia deosebit e spectacolul florilor de cires, sau muntele Fuji cu varful in nori. eveniment deosebit ar fi sidaca nu ar mai vana balene si delfini. dar mosul vede numai dezastrele. saracude el :D

Asa puteam sa facem si noi mesaje , sa le postam :) Ele se vor adeveri mai devreme sau mai tarziu :D

Back