• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj din 10 iunie 2011

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Stiind ca ochii care nu se vad se uita, catalin, faimosul admin analfabel al blogului oficial al ing. ioan istrate, loveste din nou cu un "mesaj" scos din putza (asa se scrie putz la feminin, nu? Ati ghicit, femininul in toata povestea este dat de ioana, daca putem crede ca ioana este femeie) gandirii.
Iaca "mesajul" aparut pe 10 iunie 2011 la http://ioanistrate.ro/mesaj-din-10-iunie-2011/
10.06.2011 Eveniment deosebit .... Se indreapta ceva spre Israel.
Deci, vazand ca mesajele cu cutremure nu se mai indeplinesc si lumea s-a prins ca premonitiile lui ioan istrate apar inainte pe ProTV, acum primim din ce in ce mai multe mesaje ambigui, care pot insemna orice, totodata pot fi usor "confirmate" in fata analfabetilor, sfertodoctilor, incultilor, naivilor si prostilor ce pun botu' la vrajeala cuplului de sarlatani paun- pereverzov- istrate.
Ce intelegem noi din acest mesaj? Simplu, ca vine un eveniment deosebit (poate isi rupa tanti Geta Zapacita vreo mana) si se indreapta ceva spre Israel. Acel ceva poate fi o pluta cu naufragiati, un stol de pasarici, un avion, o racheta (bineinteles ca de la Hamas, ca aia trimit zilnic cu zecile) sau poate chiar o furtuna. Nasol, nu? Si ar trebui sa stam cu frica si sa-l credem pe ioan istrate cand spune ca intr-un viitor (indiferent cat de indepartat) ceva se indreapta catre Israel.
Acum pe bune, oare cum pot fi unii atat de idioti incat sa cada la vrajeala asta ieftina?

Carcotas mai esti ,Gogule ! Habar n-ai tu ce se poate indrepta spre Israel :D:

Cel mai carcotas.
Dar, un cititor al nostru de pe facebook l-a si descifrat
De fapt vroia să zică că vine din Israel, nu se îndreaptă. E vorba de Roni Levy noul antrenor al Stelei. QED!

EEEE ! Vezi? O bagatela acolo, nu se indreapta spre ci din....... =))

cine poate posta si descifrarile?cica pe forum sau postat si descifrarile la ultimile 2 miesajie

Se indreapta o pasarica spre Israel...:D:D:D =))

Am primit si eu un mesaj, datat 11 iunie. Mesajul spune ca jana pereverzov a cazut de pe craca direct peste istrate. Nu stiu cum poate mos istrate, la varsta la care o are...deh, cu jana peste el =)) Ruperea cracii pe care statea pereverzoaica s-a datorat faptului ca mvictor (mirciulescul de la istrati) a intrat cu masina in copac, probabil conducea in stare avansata de ebrietate...
Si asa jana a ajuns peste mosu...

Grigule , fratili nostru care sufera dupa mesaje descifrate, trebuie sa te dezamagesc si sa-ti comunic ca tampitel nu a adus nicio iesplicatie la acest mesaj . Nici nu prea avea ce sa aduca la asemenea idiotenie de mesaj. Asa ca, stai linistit, daca apare ceva , io te tin la curent. Desi nu-mi place sa ma tot repet, da vad ca-n cazu la matale e nevoie :P, nu te mai lua dupa pretinii tai cretini ramasi p-acolo :D. Daca apare ceva la Istrate pe forum, aduc aici. Nu te mai stresa, zau asa. Io tin la sanatatea ta.

Back