Conform principiului "nici o masa fara peste, nici un week-end fara teste" pe blogul oficial al ing. ioan istrate (il stiti voi, batranelul acela simpatic ce a luat-o pe aratura si care il pune pe sarlatanul de nepot sa posteze aberatiile lui pe net) apare pe data de 18 mai 2011, la http://ioanistrate.ro/mesaj-din-16-mai/ urmatoarea postare
- ce eveniment?
- ce data?
- ce ora?
Eu cred ca de fapt aceasta postare este o balarie cronica si care se poate interpreta in orice fel dorim. Doar paranormalul asta poate fi abuzat in fel si chip, explicand apoi ca e greu sa-l intelegi.
Acum as mai face o prinsoare. Daca apare ceva ce are legatura cat de mica ba cu benzile, ba cu placile, ba cu balcoanele, o sa sara sa spuna "v-am spus eu?"
De fapt, dupa cum suntem obisnuitit, in mod cert va aparea o clona a nepotului sarlatan care va spune "domnul istrate a avut dreptate" astfel incat sa dea aparenta de onorabilitate. Si astfel fraierii cad in capcana si cred orbeste, indiferent de dovezi.
Apropo, oare de ce nu spune ioan istrate nimic de 2011? Care o fi parerea lui?
Lasand la o parte exprimarea ambigua, sunt surprins cum de nu a retinut evenimentul, data si ora. A retinut fel de fel de balarii, ce e cel mai important nu a retinut. Si important de retinut ar fi fost:16.05.2011 Vad niste benzi lungi, late, dar formate din placi dreptunghiulare. In acest moment, o voce anunta un eveniment cu data si ora, apoi posturile TV il anunta. Benzile se repeta, dupa care cad balcoanele blocurilor....
- ce eveniment?
- ce data?
- ce ora?
Eu cred ca de fapt aceasta postare este o balarie cronica si care se poate interpreta in orice fel dorim. Doar paranormalul asta poate fi abuzat in fel si chip, explicand apoi ca e greu sa-l intelegi.
Acum as mai face o prinsoare. Daca apare ceva ce are legatura cat de mica ba cu benzile, ba cu placile, ba cu balcoanele, o sa sara sa spuna "v-am spus eu?"
De fapt, dupa cum suntem obisnuitit, in mod cert va aparea o clona a nepotului sarlatan care va spune "domnul istrate a avut dreptate" astfel incat sa dea aparenta de onorabilitate. Si astfel fraierii cad in capcana si cred orbeste, indiferent de dovezi.
Apropo, oare de ce nu spune ioan istrate nimic de 2011? Care o fi parerea lui?