• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj important

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Nu e pace in paradis...
Probabil, pentru a nu stiu cata oara, adminul blogului oficial ing ioan istrate si al forumului oficial ing ion istrate, faimosul analfabet cacalin pavone, misca apele.
Iata ce prosteaza (sic!) pe 28 august 2011 la http://ioanistrate.ro/mesaj-important/
Incepand cu 1 septembrie, blogul si forumul (sectiunea - Informatii saptamanale) isi vor inceta activitatea. In sensul ca nu vor mai fi publicate noi mesaje sau atentionari.
Celalalte sectiuni ale forumului vor ramane deschise, iar inregistrarile vor fi in continuare moderate.

Ce nu vrea el sa mai spuna, desi nu pare, unii dintre noi mai stim. Sau mai banuim.
Astept cu interes pe noul admin al blogului si forumului ;)

tu mai crezi in anunturile astea? de cate ori nu a spus acelasi lucru?

lasa ca revine el ....la insistentele clonelor, si o sa anunte o perioade nefasta dupa data de 15 septembrie

Mda... Si cum sunt curioasa din fire :P, am pus din nou mana pe tilifon si l-am sunat pe distinsul injiner de renume mondial , viitor posesor de Nobel, si , evident cu scuzele de rigoare ca deranjez o persoana asa de importanta si prefacandu-ma puternic marcata de decizia de a nu se mai publica mesaje de la domnia sa si de a nu se mai da alerte, il intreb de ce ne lasa tocmai acum :D. Stia despre ce e vorba si si-a argumentat decizia prin faptul ca lumea isi bate joc de el, ca sunt neste unii care rad de "viziunile" lui, unii care habar n-au cum sta treaba cu paranormalul asta :D si, (aici era sa ma ia un ras ), ca a primit multe amnenintari cu moarte. Ii spun ca nu pot sa cred, chiar asa, amenintari cu moartea? Si il intreb daca au fost multe :D. Imi raspunde ca da, au fost destule. Am incheiat discutia intr-un ton de tristete, intreband care va mai fi canalul de comunicare cu domnia sa. Imi spune ca prin tilifon. Intreb politicos daca nu deranjez. Imi spune ca nu. Deci , dragii mei, informatiile , mesajele , alertele si zbangurile se dau numai prin tilifonu domnului injiner Ioan Istrate de-acum. Si stati linistiti, daca nu raspunde, va apeleaza dupa, pentru a fi sunat. Ce om domn'le, ce om. :P Nu ne lasa la greu .

Nu stiu de ce am impresia ca se pregateste si editia a treia a faimoasei carti "Romania in spatiu si timp".

Back