• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Mesaj primit azi 10 ianuarie

Admin1

Administrator
Reaction score
0
El prezinta o sinteza a mai mult mesaje primite in ultima vreme:
10.01.10 O voce imi spune: Aduna mesajele cu situatiile cele mai proaste, fa o medie si trage semnalul de alarma. (mai multe detalii pe forum)
Vreau sa va reamintesc, ca de azi reproducerea/copierea (aici intra si asa numitele print-screen-uri) mesajelor de pe acest blog fara acordul titularului este interzisa. In curand va aparea o sectiune destinata presei.
Am luat aceasta decizie impreuna cu dl Istrate, deoarece dorim ca mesajele dansului sa nu mai fie trunchiate/rastalmacite de ori si cine.
De acum va exista o sectiune, unde se vor “autentifica” articole din presa (adica daca idea sau spusele apartin dlui Istrate).

Posted on Sun, 10 Jan 2010 19:57:56 +0000 at http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-azi-10-ianuarie/
Comments: http://ioanistrate.ro/mesaj-primit-azi-10-ianuarie/#comments

Cine te-a suparat, Cataline?
Ia ca sunt curios cum faci tu media intre Basescu, Geoana si Crin :D
O sa postezi in public? :D

Si ca sa te impac putin, hai sa-ti dau si o dedicatie, pe limba ta :D

Gogu said:
Cine te-a suparat, Cataline?
Ia ca sunt curios cum faci tu media intre Basescu, Geoana si Crin :D
O sa postezi in public? :D

Si ca sa te impac putin, hai sa-ti dau si o dedicatie, pe limba ta :D

=)) =)) =)) esti de belea gogule

Gogule, nu esti normal cu dedicatia aia :))
Cum adica sa nu mai fac print screen??? Ce? ma opreste el? Ar fi culmea! Poate ca nu stie, dar netul este liber. Daca vrei sa protejezi ceva admine, du-te fuguta la OSIM si ia-ti brevet. Pana atunci, fiecare e liber sa posteze ce gaseste pe net, cu specificarea sursei. Astea-s regulile!

Cataline,
Vezi ca nu eu am postat mesajele de la tine de pe blog ;)

O sa spuna acum ca el a prevazut cutremurele din Haiti si din California?

Pai nu le-a prevazut? Revizuieste mesajele, nu interpretarile =))

oare sectiunea dedicata presei e ascunsa si tre sa platesti ca sa citesti? ca la liber nu e.

eu nu am mai auzit nimic de ea,in perioada urmatoare,pana la plecarea mea. si cred ca eram un user "fidel"...sau poate nu ?!

mod1 said:
Gogule, nu esti normal cu dedicatia aia :))
Cum adica sa nu mai fac print screen??? Ce? ma opreste el? Ar fi culmea! Poate ca nu stie, dar netul este liber. Daca vrei sa protejezi ceva admine, du-te fuguta la OSIM si ia-ti brevet. Pana atunci, fiecare e liber sa posteze ce gaseste pe net, cu specificarea sursei. Astea-s regulile!

Stiu si eu se sa spun ,mod? poate ca e asa ,poate nu.....50% adevar -50% nu,dar.....aceasta este o parere personala, care poate fi (sau nu) gresita .=))

Nu a existat o asemenea sectiune.Si ma intreb despre care presa e vorba?:P

Mey admine ;) esti varza !!!! Daca iti doreai sa nu se copie mesajele faceai ceva . NU SA TE PLANGI CA UN COPIL CARUIA I S-A FURAT JUCARIA =)) =)))

jucaria rentabila ,adrian...cu atatea reclame si atatea clickuri...iti dai seama.:D

Nu copierea ,mesajelor e "buba" ci interpretatrea lor "tendentioasa " ,cica .

anuk said:
Nu copierea ,mesajelor e "buba" ci interpretatrea lor "tendentioasa " ,cica .
niste tendentiosi suntem ! toata jena pentru noi !=))
de fapt si de drept,i-am dat o mana de ajuror in decodificare..ca tot nu le avea pe toate si plimba oamenii aia cu zaharelul.

Interpretarea e interpretare. Chiar jana a zis ca fiecare intelege ce vrea din mesajele bunelului :D. Nu inteleg de ce atata deranj....

deci daca ei zic s-a intamplat dar nu s-a intamplat ...deci s-a intamplat ??? =)))) =)))))

Back